Hangi şehirde 31 agustosta gırmıstınız acaba ?Ben de 31 Ağustos ta girdim dönüşlerin Eylül sonu gibi olacağı söylendi bana
İstanbulHangi şehirde 31 agustosta gırmıstınız acaba ?
İstanbulun hala bitmemiş olması beni çok şaşırtıyor. ben ilk girenlerdenim 8 haziranda. istanbulda.İstanbul
Belki birim birim çağırıyorlardır benimki İK idiİstanbulun hala bitmemiş olması beni çok şaşırtıyor. ben ilk girenlerdenim 8 haziranda. istanbulda.
Benim de ik idi , THY teknik a.ş. mi sizin bir karışıklik olmuş olabilir mi ben de 9 Haziran'da girmiştim İstanbul'da ?Belki birim birim çağırıyorlardır benimki İK idi
Benimki afetzede ilanı teknik a.ş değildi mülakatlar bitti hatta olumlu mailler atılmış bileBenim de ik idi , THY teknik a.ş. mi sizin bir karışıklik olmuş olabilir mi ben de 9 Haziran'da girmiştim İstanbul'da ?
Anladım bu başlık THY teknik a.ş. nin afetzede ilanına ilişkinBenimki afetzede ilanı teknik a.ş değildi mülakatlar bitti hatta olumlu mailler atılmış bile
Pardon başlığa değil mesaja baktım direktAnladım bu başlık THY teknik a.ş. nin afetzede ilanına ilişkin
Görünürde herhangi bir dönüş yok. Olumsuz mailleri birim mülakatlarından sonra mı gelmiş? yoksa kurul ve ingilizce mülakatları sonrası mı?Merhaba, herhangi bir dönüş alan var mıdır? THY A.O da olumsuz maili alanlar var.