THYTEKNİK Thy Teknik Için Zorunlu Olan Bölümler

• Konbuyu başlatan Alp06
  • Başlangıç tarihi
Alp06

Alp06

HavaPersonel.Com
THY yetiştirilmek üzere teknik alım yaparken zorunlu istediği bölümler arasında Elektrik Enerjisi Üretim ve Dağıtım bölümü var, bu bölümü uzaktan okumayı düşünüyorum. Sizce tekniğe alımda sıkıntı yaratır mı? ingilizcem iyi YDSden 65 aldım A2 üstüyüm yani tek sıkıntım bölüm, Havacılık Yönetimi öğrencisiyim. Normalde planım Uçuş Harekat Uzmanı olmak ama THY tekniğide değerlendirmek için böyle birşey düşündüm, mantıklı mı? abilerim ablalarım cevaplarsanız sevinirim.

Y

yemreak

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
THY yetiştirilmek üzere teknik alım yaparken zorunlu istediği bölümler arasında Elektrik Enerjisi Üretim ve Dağıtım bölümü var, bu bölümü uzaktan okumayı düşünüyorum. Sizce tekniğe alımda sıkıntı yaratır mı? ingilizcem iyi YDSden 65 aldım A2 üstüyüm yani tek sıkıntım bölüm, Havacılık Yönetimi öğrencisiyim. Normalde planım Uçuş Harekat Uzmanı olmak ama THY tekniğide değerlendirmek için böyle birşey düşündüm, mantıklı mı? abilerim ablalarım cevaplarsanız sevinirim.
İşini severek yapacaksan olur neden olmasın

Y

yemreak

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Havacılığın her departmanını seviyorum ancak bölümden sıkıntı yaşar mıyım diye korktum ama bi bilginiz var mı?
Havacılığın her departmanı güzeldir ama şimdi el becerisi isteyen işler olur masa başı işler olur her ne kadar güzel bir alan olsa da bahsettiğiniz bölüm el işi isteyen bir bölüm sanırsam bilgim yok ama keyif alacağınızı düşünüyorsanız el yatkınlığınız varsa neden olmasın her alan mükemmeldir havacılıkta aynı şeyleri düşünüyoruz :)

Konuyu okuyanlar;