THY Thy Teknik Destek Personeli 18.01.2024 - Ortaklığımız Bünyesinde Ihtiyaç Olması Durumunda Özgeçmişinizi Havuzumuzda Değerlendiriyor Olacağız.

• Konbuyu başlatan 6monthpeek
  • Başlangıç tarihi
6

6monthpeek

HavaPersonel.Com
Bu red yediğimiz anlamına geliyor demek sanırım. Ocak ayından Mayısın sonuna kadar neredeyse tam beş ay bir hiç için beklemişim. Üzücü. Mülakatlara kadar ilerleyip aşamaları geçtikten sonra iki ay daha bekledim. Benim dışımda bu aşamaya kadar gelmiş olup bu durumda olan var mı?

XTsgzEP.png

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Mülakata girdim sonuç bekliyorum hocam. Siz ne zaman mülakata girmiştiniz

T

Tekno

HavaPersonel.Com
Bu red yediğimiz anlamına geliyor demek sanırım. Ocak ayından Mayısın sonuna kadar neredeyse tam beş ay bir hiç için beklemişim. Üzücü. Mülakatlara kadar ilerleyip aşamaları geçtikten sonra iki ay daha bekledim. Benim dışımda bu aşamaya kadar gelmiş olup bu durumda olan var mı?

XTsgzEP.png
Tdp içinmi bu mail

admin

admin

Admin
Moderatör

XTsgzEP.png
Evet red gibi görünüyor ancak ucunu açık bırakmışlar

T

Tekno

HavaPersonel.Com
T

Tekno

HavaPersonel.Com
Evet red gibi görünüyor ancak ucunu açık bırakmışlar
ee Hala sınava çağırılanlar var bence olumsuz değil ya da boş çağırıyorlar komedi gibi 5 ay bekle sonunda seni bir hiç uğruna çağırsınlar

admin

admin

Admin
Moderatör
ee Hala sınava çağırılanlar var bence olumsuz değil ya da boş çağırıyorlar komedi gibi 5 ay bekle sonunda seni bir hiç uğruna çağırsınlar
Red dediğim ucu açık sürekli çağırmalar devam edecek demekki yoksa bu şekilde bir mesaj iletilmezdi. Yani adaylar başvurdum haber gelir diye beklemesinler hayatlarına devam etsinler diye iletilmiş bir mesaj.

6

6monthpeek

HavaPersonel.Com
Bu sabah ise tekrardan mail geldi. Gerçekten olacağına inanmıştım, hala da inanmak istiyordum.
F1nZwr0.png

T

Tekno

HavaPersonel.Com
kardeşım hakkında hayırlısı olsun birçoğumuz senınle durumundayız bı sonra kı alıma denersın sansını

6

6monthpeek

HavaPersonel.Com
Sınavda mı elendin mülakatta mı
Mülakat, daha doğrusu mülakat benim için başarılı geçti. Ben öyle düşünüyorum, zaten mülakattan sonra olumlu cevap gelirse sağlık kontrolünden geçip iş başı yapıyorsun

K

kerbecks

HavaPersonel.Com

XTsgzEP.png
üzüldüm durumunuza, mülakata ne zaman girmiştiniz acaba?

U

Uzaylı

HavaPersonel.Com
2-3 Nisan civarıydı
Merhaba ben henüz mülakata davet edilmedim acaba mülakatta ne sordular teknik sorular nelerdi ing çeviride nasıl bir cümle çevirdiniz biraz anlatabilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Uçuş yüzey kumandaları ve uçağın bir kaç parçası soruldu. Sonrası kendi işimle alakalı sorular. Sizin nasıldı

U

Uzaylı

HavaPersonel.Com
Uçuş yüzey kumandaları ve uçağın bir kaç parçası soruldu. Sonrası kendi işimle alakalı sorular. Sizin nasıldı
Bana daha dönüş olmadı nisam mayıs aylarında çağırılacaksınız maili geldi mayıs da bitti bilmiyorum aksadı heralde hazırlanmaya çalışıyorum bende mülakata bi umut. Acaba ne giydiniz giderken takım elbise şart mı

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
O size kalmış giymeniz daha iyi olur diye düşünüyorum

Konuyu okuyanlar;