6monthpeek

Üye
28 May 2024
4
2
0
Bu red yediğimiz anlamına geliyor demek sanırım. Ocak ayından Mayısın sonuna kadar neredeyse tam beş ay bir hiç için beklemişim. Üzücü. Mülakatlara kadar ilerleyip aşamaları geçtikten sonra iki ay daha bekledim. Benim dışımda bu aşamaya kadar gelmiş olup bu durumda olan var mı?

XTsgzEP.png

• Like
Tepkiler: kaandgn
Bu red yediğimiz anlamına geliyor demek sanırım. Ocak ayından Mayısın sonuna kadar neredeyse tam beş ay bir hiç için beklemişim. Üzücü. Mülakatlara kadar ilerleyip aşamaları geçtikten sonra iki ay daha bekledim. Benim dışımda bu aşamaya kadar gelmiş olup bu durumda olan var mı?

XTsgzEP.png
Tdp içinmi bu mail

XTsgzEP.png
Evet red gibi görünüyor ancak ucunu açık bırakmışlar

ee Hala sınava çağırılanlar var bence olumsuz değil ya da boş çağırıyorlar komedi gibi 5 ay bekle sonunda seni bir hiç uğruna çağırsınlar
Red dediğim ucu açık sürekli çağırmalar devam edecek demekki yoksa bu şekilde bir mesaj iletilmezdi. Yani adaylar başvurdum haber gelir diye beklemesinler hayatlarına devam etsinler diye iletilmiş bir mesaj.

kardeşım hakkında hayırlısı olsun birçoğumuz senınle durumundayız bı sonra kı alıma denersın sansını

• Like
Tepkiler: 6monthpeek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.