Pozisyon veya İlan Adı
Teknik
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

SerhatUner

Üye
6 Nis 2026
12
1
0
Bursa
Meslek
Teknik
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhabalar,
12.04.2026’da 09:00 sınava çağırdılar mail ile, İngilizce seviyemi de belirttim. Temel seviyesi bir İngilizce mevcut yani Lise’de öğrendiğim gibi, fakat insan kaynaklarının nasıl bir İngilizce beklentisi var bilmiyorum, endişeler var tabi ki, bilgi sahiplerinden bilgi almak isterim, genel anlamda.

• Like
Tepkiler: Apektas
Merhabalar,
12.04.2026’da 09:00 sınava çağırdılar mail ile, İngilizce seviyemi de belirttim. Temel seviyesi bir İngilizce mevcut yani Lise’de öğrendiğim gibi, fakat insan kaynaklarının nasıl bir İngilizce beklentisi var bilmiyorum, endişeler var tabi ki, bilgi sahiplerinden bilgi almak isterim, genel anlamda.
Merhaba bilgilerinizin güncellenmesiyle ilgili mail aldınız mı aldıysanız ayın kaçında aldınız?

Sınav daveti banada bugün geldi sınava çalışa bileceğim önceki sınavlarda cıkmış olan sorulara çalışa bileceğim bir kaynak varmı acaba

• Like
Tepkiler: Apektas

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.