Hangi firma içinHerhangi bir şekilde geri dönüş alan var mi acaba? Bana mulakat için bile geri dönüş olmadi maalesef
Yukarıda yazıyor konunun hangi firma için açıldığı. Şu an thy teknik ar-ge mühendis konusundasınızHangi firma için
Ben de hala beklemedeyim. Tam 2 ay oldu ama hala olumlu ya da olumsuz geri dönüş sağlanmadı. İK’ya telefon ile ulaşamıyorum. Beklettiğim başka bir şirketi de kaçırmak istemiyorum. Yakında mail atmayı planlıyorum. Siz herhangi bir iletişim sağlayabildiniz mi acaba?Mülakata girip olumlu/olumsuz dönüş alan var mı? 1-1,5 ay içerisinde dönüş yapılacak dendi ama neredeyse 2 ay olacak
Hayır ne yazık ki aradım ama ulaşamadım ben de, hala bekliyorumBen de hala beklemedeyim. Tam 2 ay oldu ama hala olumlu ya da olumsuz geri dönüş sağlanmadı. İK’ya telefon ile ulaşamıyorum. Beklettiğim başka bir şirketi de kaçırmak istemiyorum. Yakında mail atmayı planlıyorum. Siz herhangi bir iletişim sağlayabildiniz mi acaba?
Geçen hafta “süreç devam ediyor” olarak bilgi verdilerAlım süreci tamamlandı mı acaba?
Siz olumlu ya da olumsuz dönüş aldınız mı ?Alım süreci tamamlandı mı acaba?
Olumsuz geldiSiz olumlu ya da olumsuz dönüş aldınız mı ?
2023 de ki sınava şimdi mi dönüş yaptılar yoksa 25 mayıs 2024 tarihindeki sınavdan mı bahsediyorsunuz?Ben aldım dün olumlu. Sen?
ben martta girdim sınava2023 de ki sınava şimdi mi dönüş yaptılar yoksa 25 mayıs 2024 tarihindeki sınavdan mı bahsediyorsunuz?