Çok iyi ne zaman mülakata gireceksiniz acaba?
Aşağıda başka bir başlıktan mülakat hakkındaki kopyaladığım bilgileri paylaşıyorum:
Girer girmez öncelikle kendini tanıtıyosun kısaca özet sonrasında thy hakkında neler bildiğini soruyolar ( toplam uçak sayısını 2 seferde sordular bana ve uçak modellerini)
Basit uçak teknik bilgileri soruluyo sonrasında belirleyici bir soru daha soruyolar ( bana yeni nesil uçakların yeni nesil olmasının sebebi ne diye soruldu)
Staj yaptıysan staja yoğunlaşıyolarmış
Ben yapmadım daha önce çalıştığım şeyler hakkında konuştum.
3 güçlü özelliğin
3 zayıf özelliğin ( zayıf özelliğinin birisine yoğunlaşıyolar ve darlamaya başlıyolar )
Sonlara doğru önünüzdeki kağıdı ceviriyosunuz yaklaşık 30 maddelik ingilizce cümleler var rastegele madde seçiyo okuyup çevirmeniz bekleniyo çoğunlukla 2 tane cümle çevirtiyolar ingilizceniz iyiyse 3-4 tane çevirtiyolar. Ortalama 20 dk sürüyo mülakat daha fazla sürmesi iyi bişey gibi düşünün (mülakattan önce kişilik envanteri gibi bişey yapıyosunuz 600 soru katılıyorum kararsızım katılmıyorum şeklinde 30 taneden fazla kararsızımına basarsanız sorular tekrar önünüze geliyo bu test 1 saate yakın sürüyo