Tdphangi iş ilanından bahsediyorsunuz ?
Sınav sonucumu sözlü mülakat sonucumu sınav sonuçları erken açıklanıyordu normalde niye o kadar bekletildinkiDostum hemen geleceğini düşünmüyorum değişiyor, 2 aydır gelmedi sonucum. TDP
Sınav sonucumu sözlü mülakat sonucumu sınav sonuçları erken açıklanıyordu normalde niye o kadar bekletildiği
Belli olmuyor, şuan sadece TDP alımı yok. 3 ay açıklanmayan ile karşılaştım.Sınav sonucumu sözlü mülakat sonucumu sınav sonuçları erken açıklanıyordu normalde niye o kadar bekletildinki
Daha dönüş olmadıArkadaşlar genel olarak 15 25 gün arasında açıklanıyor diye duydum bu tarihte sınava girip olumlu olumsuz dönüş alan arkadaşlar varmı
Beklemekten başka yapıcak birşey yokBelli olmuyor, şuan sadece TDP alımı yok. 3 ay açıklanmayan ile karşılaştım.
Sınava ne zaman girdiniz ki?25 martta mülakata Nisan-mayıs aylarında davet edileceksiniz dediler. Halen beklemekteyim
9 marttaSınava ne zaman girdiniz ki?
16 gün sonra mail gelmiş ama hala çağırmamışlar, İK’yi aradınız mı?9 martta
İlk önce mail attım geri dönüş yapmadılar. Aradığımda ise yoğunluktan dolayı geç geri dönüş yaptıklarını söylediler.16 gün sonra mail gelmiş ama hala çağırmamışlar, İK’yi aradınız mı?
Ben de bayram araya girmeden arasam mı bilemedimİlk önce mail attım geri dönüş yapmadılar. Aradığımda ise yoğunluktan dolayı geç geri dönüş yaptıklarını söylediler.
Sınav için bekleseniz biraz daha iyi olabilir. Çünkü çok karışık ortalık sanırımBen de bayram araya girmeden arasam mı bilemedim
Anlayamadım sizi, ben sınava girdim ama sonuçlar açıklanmadı. Artı olarak ortalığın çok karışık olması sebebini de bilmiyorum.Sınav için bekleseniz biraz daha iyi olabilir. Çünkü çok karışık ortalık sanırım
Arayın o zamanAnlayamadım sizi, ben sınava girdim ama sonuçlar açıklanmadı. Artı olarak ortalığın çok karışık olması sebebini de bilmiyorum.