THYTEKNİK Thy Tekni̇k Mühendi̇s Alımı

• Konbuyu başlatan normstar
  • Başlangıç tarihi
N

normstar

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, Thy teknikte mühendis alımlarında süreç nasıl işliyor? Bilgi verebilecek bir arkadaşım var mı acaba ? Online genel kültür ve ingilizce sınavına giriyoruz sanırım bu genel kültür sınavının içeriği ve zorluk derecesi nedir ? Ek olarak online ingilizce sınavının zorluk derecesi nedir ve bu sınavlarda kamera açık mı oluyor ? Bu sınavlardan geçersek mülakatta bizi neler bekliyor? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

M

menescan

HavaPersonel.Com
Ben gy gi ye yerleşkede girmiştim. Gy normal tyt gibi geldi bana. Gi ise a2 belki b1 düzeyinde olabilir. Emin değilim. Sonrasında alan sınavı vardır diye duydum ama ben direk alana girdiğim için herhangi bir şekilde sınava girmedim sanırım. En son ik ve birim mülakatı var. 5 kişi geldi orada ingilzice metin okutup çevirttirler cv den ilerlerlediler. Bu kadar hatırlıyorum.

U

Umut41

HavaPersonel.Com
Süreç ne kadar sürdü peki sınavlardan sonra.

N

normstar

HavaPersonel.Com
Ben gy gi ye yerleşkede girmiştim. Gy normal tyt gibi geldi bana. Gi ise a2 belki b1 düzeyinde olabilir. Emin değilim. Sonrasında alan sınavı vardır diye duydum ama ben direk alana girdiğim için herhangi bir şekilde sınava girmedim sanırım. En son ik ve birim mülakatı var. 5 kişi geldi orada ingilzice metin okutup çevirttirler cv den ilerlerlediler. Bu kadar hatırlıyorum.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Peki çeviri yaptırdıkları metinin zorluk derecesi nasıldı ?

N

normstar

HavaPersonel.Com
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Peki çeviri yaptırdıkları metinin zorluk derecesi nasıldı ?
Birde başlangıç maaşları hakkında bilginiz var mı acaba thy teknikte ?

M

menescan

HavaPersonel.Com

Konuyu okuyanlar;