Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben online girdim süreler yeterli ben geç saatte girdim genel yetenek tablo da sürem az kalmıştı ingilizce kolaydı açıkçası zamanı yönetmek önemli çözersin hayırlısı olsun hepimiz için başarılar
Arkadaşlar ben teknik destek personeli için 27.02.2024 te başvurdum daha mail gelmedi siz ne zaman başvurdunuz ne zaman mail geldi veya mail gelir mi bi öneriniz var mı?
Hocam ben online girdim süreler yeterli ben geç saatte girdim genel yetenek tablo da sürem az kalmıştı ingilizce kolaydı açıkçası zamanı yönetmek önemli çözersin hayırlısı olsun hepimiz için başarılar
Sınav Bakırköy’de oluyor genel yetenek ve İngilizce, genel yetenek sınavı kolay kasmana gerek yok ingilizcede sana bağlı a2 seviyesi
Seni sınava ne zaman davet ettiler
Sınav Bakırköy’de oluyor genel yetenek ve İngilizce, genel yetenek sınavı kolay kasmana gerek yok ingilizcede sana bağlı a2 seviyesi
Seni sınava ne zaman davet ettiler