THYTEKNİK Thy Tekni̇k Destek Personel

• Konbuyu başlatan ctahaunal
  • Başlangıç tarihi
C

ctahaunal

HavaPersonel.Com
Sınava giren arkadaşlar evden online mi girdiniz bakırköyde yerinde mi? sınav hakkındada bilgi verir misiniz zor mu kolay mı?

K

Kll

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Sınava giren arkadaşlar evden online mi girdiniz bakırköyde yerinde mi? sınav hakkındada bilgi verir misiniz zor mu kolay mı?
Hocam ben online girdim süreler yeterli ben geç saatte girdim genel yetenek tablo da sürem az kalmıştı ingilizce kolaydı açıkçası zamanı yönetmek önemli çözersin hayırlısı olsun hepimiz için başarılar

E

EnesTha

Arkadaşlar ben teknik destek personeli için 27.02.2024 te başvurdum daha mail gelmedi siz ne zaman başvurdunuz ne zaman mail geldi veya mail gelir mi bi öneriniz var mı?

C

ctahaunal

HavaPersonel.Com
Hocam ben online girdim süreler yeterli ben geç saatte girdim genel yetenek tablo da sürem az kalmıştı ingilizce kolaydı açıkçası zamanı yönetmek önemli çözersin hayırlısı olsun hepimiz için başarılar
hangi tarihte başvurdunuz ? sonuç geldi mi ?

O

ozkarakasogluu

Sınav Bakırköy’de oluyor genel yetenek ve İngilizce, genel yetenek sınavı kolay kasmana gerek yok ingilizcede sana bağlı a2 seviyesi
Seni sınava ne zaman davet ettiler

C

ctahaunal

HavaPersonel.Com
Sınav Bakırköy’de oluyor genel yetenek ve İngilizce, genel yetenek sınavı kolay kasmana gerek yok ingilizcede sana bağlı a2 seviyesi
Seni sınava ne zaman davet ettiler
Daha davet gelmedi bekliyorum bi arkadaş mesela online girmiş. Siz girdiniz mi ?

E

EnesTha

Teknikten dün sabah mail geldi cmt günü bakırköyde sınava gireceğim acaba sınavda neler çıktı yardımcı olabilecek var mı?

O

ozkarakasogluu

Genel yetenek sınavı kolay yaparsın hiç kasmana gerek yok ingilizcede a2 seviyesi bilmek gerekiyor yapabilmek için İngilizcen iyise dert etme
Teknikten dün sabah mail geldi cmt günü bakırköyde sınava gireceğim acaba sınavda neler çıktı yardımcı olabilecek var mı?

E

EnesTha

İngilizcem çok iyi olmasada iyi ama genel yetenekte türkçe matematik ve örüntü tablo çıkıyor değil mi

O

ozkarakasogluu

Evet matematik olduğuna bakma hepsi mantığa dayalı

O

ozkarakasogluu

25 genel yetenek 25 İngilizce sorusu
Soru başına 1 dakika amaç süreyi idareli kullanmak zorlandığın soruyla vakit kaybetme
meslek uçak genel hayat vb.

E

EnesTha

Eğer hatırlıyorsan sorular nasıl geldi yani ingilizcede mi uçakla ilgili geldi yoksa genel yetenekte mi?

Konuyu okuyanlar;