gerçekten mi hiç gitmesem mi o zaman 1 hafta çok az çünküevet veriyorlar. fakat ben ellerindeki listede 22 aralık haftası son olarak gördüm oradan bakıp kilo durumunuza göre gün veriyorlar. fakat verseler bile 1 ay gibi bir beklentiniz olmasın 1 hafta belki olacağını düşünüyorum.
umarım uzartabikide gidin fakat ben deneyimimi ve düşüncemi paylaştım. belkide süreç uzayacak bir şansınız olacak kesinlik içeren bir bilgi yok.
Üzmek istemem fakat bu sene boy kiloyu açıkça paylaştıkları için bu konuda biraz daha sıkılar özellikle son tarih 22 aralık olduğu için Dün giden bir hanımefendiyi 2 kilodan geri göndermişler. Tavsiyem elinizden geldiğince o güne kadar verebildiğiniz kadar kilo veya ödem atmakumarım uzarçok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
merhaba cevabınız için teşekkür ederim yakın zaman içerisinde mi verdiler bu ek süreleriBenim 7 kilo fazlam vardı 25 gün verdiler. 11 kilo fazlası olan başka aday vardı ona da aynı tarihi verdiler. Ama ben hizmet deneyimli başvurdum.
merhaba cevabınız için teşekkür ederim yakın zaman içerisinde mi verdiler bu ek süreleri
Son tarihten kastığınız nedir acaba 22 si ne için son tarihÜzmek istemem fakat bu sene boy kiloyu açıkça paylaştıkları için bu konuda biraz daha sıkılar özellikle son tarih 22 aralık olduğu için Dün giden bir hanımefendiyi 2 kilodan geri göndermişler. Tavsiyem elinizden geldiğince o güne kadar verebildiğiniz kadar kilo veya ödem atmak
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.