Pozisyon veya İlan Adı
THY TECRÜBESİZ KADIN KABİN MEMURU
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

berf63

Üye
19 Eyl 2025
21
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba haftaya kurula çağrıldım ama kilo fazlam var bunun için hala zaman veriyorlar mı? Bilginiz var mıdır?

Eğer pozisyona çok talep varsa kabul etmiyolar ancak genel bakış açılarında da vazgeçemeyecekleri bir adaysanız belki müsaade edebilirler açıkçası.

evet veriyorlar. fakat ben ellerindeki listede 22 aralık haftası son olarak gördüm oradan bakıp kilo durumunuza göre gün veriyorlar. fakat verseler bile 1 ay gibi bir beklentiniz olmasın 1 hafta belki olacağını düşünüyorum.

evet veriyorlar. fakat ben ellerindeki listede 22 aralık haftası son olarak gördüm oradan bakıp kilo durumunuza göre gün veriyorlar. fakat verseler bile 1 ay gibi bir beklentiniz olmasın 1 hafta belki olacağını düşünüyorum.
gerçekten mi hiç gitmesem mi o zaman 1 hafta çok az çünkü

tabikide gidin fakat ben deneyimimi ve düşüncemi paylaştım. belkide süreç uzayacak bir şansınız olacak kesinlik içeren bir bilgi yok.

• Like
Tepkiler: gunes
umarım uzar :( çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
Üzmek istemem fakat bu sene boy kiloyu açıkça paylaştıkları için bu konuda biraz daha sıkılar özellikle son tarih 22 aralık olduğu için Dün giden bir hanımefendiyi 2 kilodan geri göndermişler. Tavsiyem elinizden geldiğince o güne kadar verebildiğiniz kadar kilo veya ödem atmak

Benim 7 kilo fazlam vardı 25 gün verdiler. 11 kilo fazlası olan başka aday vardı ona da aynı tarihi verdiler. Ama ben hizmet deneyimli başvurdum.

merhaba cevabınız için teşekkür ederim yakın zaman içerisinde mi verdiler bu ek süreleri
Üzmek istemem fakat bu sene boy kiloyu açıkça paylaştıkları için bu konuda biraz daha sıkılar özellikle son tarih 22 aralık olduğu için Dün giden bir hanımefendiyi 2 kilodan geri göndermişler. Tavsiyem elinizden geldiğince o güne kadar verebildiğiniz kadar kilo veya ödem atmak
Son tarihten kastığınız nedir acaba 22 si ne için son tarih

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.