Merhaba. Ben henüz girmedim ama nasıl geçiyor mülakat genel olarak. Yani sorular illa ki kişiden kişiye değişir ben süreci soruyorum tavırları nasıl gergin bir ortam mı ? Tokalaşmamız gerekiyor mu ? Müsade isteyerek mi oturmalıyız vesaire ? Cevap verirseniz çok makbule geçer Fatmanur hanımMerhaba arkadaşlar, 4.11.2025 tarihinde mülakata girip sonuç alan oldu mu acaba?
İyi akşamlar, öncelikle herkes gerçekten çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Boy-kilo kontrolü oluyor ilk başta 5-6 kişi şeklinde giriyoruz odaya. Hızlı bir şekilde ölçüm yapılıyor. Kollara detaylı bakılıyor ve cilde de dikkat ediliyor baya sivilceye de dikkat ediyorlar ama süre veriyorlar geçici olan durumlarda sorun olmuyor pek. Çıktıktan sonra İngilizce mülakat için ayrı bir odaya giriyorsunuz ve tek kişi oluyor, konuşması anlaşılırdı genel olarak şehrimle alakalı okuduğum şehirle alakalı ve hobilere yönelik sorular geldi bana. Çıkınca hemen görevli arkadaş sonucu öğreniyor ve bize tebrikler veya maalesef geçemediniz şeklinde bilgi veriyor. Türkçe kurulda ise 4 kişi oluyor 1 kişi soru soruyor genelde daha çok ve diğerlerine de söz hakkı veriyor aralarda onlar da 1’er soru sormuştu bana sadece. Gizlilik açısından soruları açık açık yazamam ama Cv’ye bakarak soru yöneltiliyor. Meslek hakkında bilgin ve stres yönetimin ölçülüyor. Ben hiç anlamadım olumlu veya olumsuz geçtiğini çünkü hiiç belli etmiyorlar. Mail bekliyorum şuanMerhaba. Ben henüz girmedim ama nasıl geçiyor mülakat genel olarak. Yani sorular illa ki kişiden kişiye değişir ben süreci soruyorum tavırları nasıl gergin bir ortam mı ? Tokalaşmamız gerekiyor mu ? Müsade isteyerek mi oturmalıyız vesaire ? Cevap verirseniz çok makbule geçer Fatmanur hanımiyi akşamlar
Tokalaşma durumu olmuyor gerek yok hiç bence ama ben mülakat bitiminde vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim diyerek çıktım hem ingilizcede hem Türkçe’deMerhaba. Ben henüz girmedim ama nasıl geçiyor mülakat genel olarak. Yani sorular illa ki kişiden kişiye değişir ben süreci soruyorum tavırları nasıl gergin bir ortam mı ? Tokalaşmamız gerekiyor mu ? Müsade isteyerek mi oturmalıyız vesaire ? Cevap verirseniz çok makbule geçer Fatmanur hanımiyi akşamlar
İyi akşamlar, öncelikle herkes gerçekten çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Boy-kilo kontrolü oluyor ilk başta 5-6 kişi şeklinde giriyoruz odaya. Hızlı bir şekilde ölçüm yapılıyor. Kollara detaylı bakılıyor ve cilde de dikkat ediliyor baya sivilceye de dikkat ediyorlar ama süre veriyorlar geçici olan durumlarda sorun olmuyor pek. Çıktıktan sonra İngilizce mülakat için ayrı bir odaya giriyorsunuz ve tek kişi oluyor, konuşması anlaşılırdı genel olarak şehrimle alakalı okuduğum şehirle alakalı ve hobilere yönelik sorular geldi bana. Çıkınca hemen görevli arkadaş sonucu öğreniyor ve bize tebrikler veya maalesef geçemediniz şeklinde bilgi veriyor. Türkçe kurulda ise 4 kişi oluyor 1 kişi soru soruyor genelde daha çok ve diğerlerine de söz hakkı veriyor aralarda onlar da 1’er soru sormuştu bana sadece. Gizlilik açısından soruları açık açık yazamam ama Cv’ye bakarak soru yöneltiliyor. Meslek hakkında bilgin ve stres yönetimin ölçülüyor. Ben hiç anlamadım olumlu veya olumsuz geçtiğini çünkü hiiç belli etmiyorlar. Mail bekliyorum şuan![]()
Çok teşekkürler bilgiler için. Peki bi soru daha sorsam size : boy kilodan önce THY tanıtımı yapılıyor dendi yanlış hatırlamıyorsam. Bu süreç uzun sürüyor mu acaba ?İyi akşamlar, öncelikle herkes gerçekten çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Boy-kilo kontrolü oluyor ilk başta 5-6 kişi şeklinde giriyoruz odaya. Hızlı bir şekilde ölçüm yapılıyor. Kollara detaylı bakılıyor ve cilde de dikkat ediliyor baya sivilceye de dikkat ediyorlar ama süre veriyorlar geçici olan durumlarda sorun olmuyor pek. Çıktıktan sonra İngilizce mülakat için ayrı bir odaya giriyorsunuz ve tek kişi oluyor, konuşması anlaşılırdı genel olarak şehrimle alakalı okuduğum şehirle alakalı ve hobilere yönelik sorular geldi bana. Çıkınca hemen görevli arkadaş sonucu öğreniyor ve bize tebrikler veya maalesef geçemediniz şeklinde bilgi veriyor. Türkçe kurulda ise 4 kişi oluyor 1 kişi soru soruyor genelde daha çok ve diğerlerine de söz hakkı veriyor aralarda onlar da 1’er soru sormuştu bana sadece. Gizlilik açısından soruları açık açık yazamam ama Cv’ye bakarak soru yöneltiliyor. Meslek hakkında bilgin ve stres yönetimin ölçülüyor. Ben hiç anlamadım olumlu veya olumsuz geçtiğini çünkü hiiç belli etmiyorlar. Mail bekliyorum şuan![]()
Ben 6'sında girdim henüz dönüş olmadı ama dün anket maili geldi.Merhaba arkadaşlar, 4.11.2025 tarihinde mülakata girip sonuç alan oldu mu acaba?
Yok hayır 5 dk sürüyordur belkiÇok teşekkürler bilgiler için. B
Çok teşekkürler bilgiler için. Peki bi soru daha sorsam size : boy kilodan önce THY tanıtımı yapılıyor dendi yanlış hatırlamıyorsam. Bu süreç uzun sürüyor mu acaba ?
Bana da aynı şekilde dün anket maili geldi, daha erken demek kiBen 6'sında girdim henüz dönüş olmadı ama dün anket maili geldi.
Sonuçlar için 15-20 gün sonra belli olur demişlerdi o gün bize. Beklemeye devam. Hayırlısı olsunBana da aynı şekilde dün anket maili geldi, daha erken demek kiTeşekkür ederim
![]()
Umarım sizle beraber uçma şansım olur. Çok iyi birisinizBana da aynı şekilde dün anket maili geldi, daha erken demek kiTeşekkür ederim
![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.