W
wycohr
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Thy tekrardan ilan paylaşmış kabin memurları için. Ben başvuru yaptım ama henüz haber gelmedi. Mesaj alan var mı?
Henüz süreç başlamadıThy tekrardan ilan paylaşmış kabin memurları için. Ben başvuru yaptım ama henüz haber gelmedi. Mesaj alan var mı?
Sizce ilan kaç gün açık kalır ve süreç ne zaman başlarHenüz süreç başlamadı
Muhtemelen kabul edilecek aday sayısı kadar başvuru yapılması bekleniliyor veya başvuruların artık durması.. İlan o yüzden her an kapanabilir.Sizce ilan kaç gün açık kalır ve süreç ne zaman başlar
2022'de 12 gün açık kalmış ilan, bugün itibariyle 9 gün oldu, önümüzdeki haftadan itibaren süreç başlayabilirMuhtemelen kabul edilecek aday sayısı kadar başvuru yapılması bekleniliyor veya başvuruların artık durması.. İlan o yüzden her an kapanabilir.
Android cihazlarda açılıyorArkadaşlar , bu süreçte iletişimde olalım lütfen , ben de başvurdum. Tecrübesiz yazıyor ama ben tecrübeli olarak başvurdum, ilana uymuyor ama kaçırmak istemedim. Olursa güzel olur tabi ki.. Sınav formatı tablette açılıyor mu bilgisi olan? Ben de laptop yok ve ödünç alacağım kimse de yok.
Aynen ne zaman kapanacak acaba bugün itibariyle 20 gün oldu biraz fazla oldu sankiÜç hafta oldu hala ilan kapanmadı beklemedeyiz…
Bugün itibariyle 24 gün oldu ve ilan halen açık, 1 ay dolunca mı kapanacak acaba merak etmeye başladım iyiceDönüş alan oldu mu?
Evet, 2022'de 12 gün açık kalmış toplam ilanİlan kapanmadan süreç başlamıyor diye duymuştum bakalım bekleyeceğiz
Sizce en geç 31 Mayıs gününe kadar kapanma ihtimali var mı yoksa Hazirana sarkar mıİlan yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında kapatılacak arkadaşlar.
Ne kadar kişi başvuran oluyor? hayal edemiyorumİlan yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında kapatılacak arkadaşlar.
İlan 3 Mayıs günü açılmış en geç 3 Haziran günü kapanmalı mantıken ama başvuru kontenjanı dolmadıkça kapanacak gibi görünmüyorSizce en geç 31 Mayıs gününe kadar kapanma ihtimali var mı yoksa Hazirana sarkar mı
Süreç çok sürmez umarım, temmuzda eğitim olur mu acaba onu merak ediyorum benİlan 3 Mayıs günü açılmış en geç 3 Haziran günü kapanmalı mantıken ama başvuru kontenjanı dolmadıkça kapanacak gibi görünmüyor
Temmuzda eğitim olması için sınav sürecini Haziran içinde halletmeleri gerekecek araya bayram vs girdiğinden ağustosa uzar diye düşünüyorum ben.Süreç çok sürmez umarım, temmuzda eğitim olur mu acaba onu merak ediyorum ben
Geçen seneki alımlarda arkadaşım bütün süreç için 6-8 ay sürdüğünü söylemişti.Temmuzda eğitim olması için sınav sürecini Haziran içinde halletmeleri gerekecek araya bayram vs girdiğinden ağustosa uzar diye düşünüyorum ben.