THY Thy Tecrübesi̇z Kabi̇n Memuru

• Konbuyu başlatan wycohr
  • Başlangıç tarihi
W

wycohr

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Thy tekrardan ilan paylaşmış kabin memurları için. Ben başvuru yaptım ama henüz haber gelmedi. Mesaj alan var mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Sizce ilan kaç gün açık kalır ve süreç ne zaman başlar
Muhtemelen kabul edilecek aday sayısı kadar başvuru yapılması bekleniliyor veya başvuruların artık durması.. İlan o yüzden her an kapanabilir.

C

cleverman6

Muhtemelen kabul edilecek aday sayısı kadar başvuru yapılması bekleniliyor veya başvuruların artık durması.. İlan o yüzden her an kapanabilir.
2022'de 12 gün açık kalmış ilan, bugün itibariyle 9 gün oldu, önümüzdeki haftadan itibaren süreç başlayabilir

bgmistli

bgmistli

Arkadaşlar , bu süreçte iletişimde olalım lütfen , ben de başvurdum. Tecrübesiz yazıyor ama ben tecrübeli olarak başvurdum, ilana uymuyor ama kaçırmak istemedim. Olursa güzel olur tabi ki.. Sınav formatı tablette açılıyor mu bilgisi olan? Ben de laptop yok ve ödünç alacağım kimse de yok.

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar , bu süreçte iletişimde olalım lütfen , ben de başvurdum. Tecrübesiz yazıyor ama ben tecrübeli olarak başvurdum, ilana uymuyor ama kaçırmak istemedim. Olursa güzel olur tabi ki.. Sınav formatı tablette açılıyor mu bilgisi olan? Ben de laptop yok ve ödünç alacağım kimse de yok.
Android cihazlarda açılıyor

W

wycohr

Üç hafta oldu hala ilan kapanmadı beklemedeyiz…

E

ertukrg

HavaPersonel.Com
Dönüş alan oldu mu?

E

ertukrg

HavaPersonel.Com
İlan kapanmadan süreç başlamıyor diye duymuştum bakalım bekleyeceğiz

admin

admin

Admin
Moderatör
İlan yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında kapatılacak arkadaşlar.

W

wycohr

Sizce en geç 31 Mayıs gününe kadar kapanma ihtimali var mı yoksa Hazirana sarkar mı
İlan 3 Mayıs günü açılmış en geç 3 Haziran günü kapanmalı mantıken ama başvuru kontenjanı dolmadıkça kapanacak gibi görünmüyor

C

cleverman6

İlan 3 Mayıs günü açılmış en geç 3 Haziran günü kapanmalı mantıken ama başvuru kontenjanı dolmadıkça kapanacak gibi görünmüyor
Süreç çok sürmez umarım, temmuzda eğitim olur mu acaba onu merak ediyorum ben

W

wycohr

Süreç çok sürmez umarım, temmuzda eğitim olur mu acaba onu merak ediyorum ben
Temmuzda eğitim olması için sınav sürecini Haziran içinde halletmeleri gerekecek araya bayram vs girdiğinden ağustosa uzar diye düşünüyorum ben.

bgmistli

bgmistli

Temmuzda eğitim olması için sınav sürecini Haziran içinde halletmeleri gerekecek araya bayram vs girdiğinden ağustosa uzar diye düşünüyorum ben.
Geçen seneki alımlarda arkadaşım bütün süreç için 6-8 ay sürdüğünü söylemişti.

Konuyu okuyanlar;