Thy Technic Teknik Destek Personeli Birim Mülakatı Sonuçu Olumlu Iş Teklifi Alan Oldu Mu

Uzaylı

HavaPersonel.Com
Thy technic teknik destek personeli birim mülakatı sonuçu olumlu iş teklifi alan oldu mu. Yapısal kabiniçi için 2 ay oldu hala bekliyorum. Olumsuz dönüş olan arkadaşlarım oldu ama hiç olumlu dönüş alan duymadım çevremde.

darkwizzard

HavaPersonel.Com
01 temmuzda girdim 1 ay civarında dönüş yapmayı planladıklarını söylediler hala bi dönüş gelmedi bana

razorcone

HavaPersonel.Com
Thy technic teknik destek personeli birim mülakatı sonuçu olumlu iş teklifi alan oldu mu. Yapısal kabiniçi için 2 ay oldu hala bekliyorum. Olumsuz dönüş olan arkadaşlarım oldu ama hiç olumlu dönüş alan duymadım çevremde.
Kral mail geldi mi sana? Ben 10 temmuzda girdim birim mülakatına. Hala bekliyorum gelmedi işe alım maili.

technic1

HavaPersonel.Com
Ben 2 Temmuz'da girdim mülakat bitimi en geç 1.5ay, sonra düzeltiyorum deyip en geç 1 ay içinde açıklanacak demişlerdi ama eylüle kalacak herhalde mayısta girenler bile yeni almış sonuçları

kerbecks

HavaPersonel.Com
Ben 2 Temmuz'da girdim mülakat bitimi en geç 1.5ay, sonra düzeltiyorum deyip en geç 1 ay içinde açıklanacak demişlerdi ama eylüle kalacak herhalde mayısta girenler bile yeni almış sonuçları
Aynen öyle 3 mayısta girip 31 temmuzda dönüş almıştım

darkwizzard

HavaPersonel.Com
1 temmuzda girdim hala bekliyorum 12 temmuzda giren arkadasa olumsuz gelmiş anlayamadım hakkımızda hayırlısı olsun

Sin10

HavaPersonel.Com
Aynı şekil hocam 1 temmuzda girdim benden daha sonra girenlere olumsuz gelmiş
Ben geçen sene 6 haziranda girmiştim olumsuzlar temmuzda atılmıştı ben hala bekliyordum temmuzda da bir grup mülakata girmişti olumlular olumsuzlar ağustosta temmuz grubuna atıldı bana ağustosta olumlu olumsuz alanlardan sonra olumsuz maili gelmişti. Neyapacakları belli olmuyor.

yemreak

HavaPersonel.Com
Ben geçen sene 6 haziranda girmiştim olumsuzlar temmuzda atılmıştı ben hala bekliyordum temmuzda da bir grup mülakata girmişti olumlular olumsuzlar ağustosta temmuz grubuna atıldı bana ağustosta olumlu olumsuz alanlardan sonra olumsuz maili gelmişti. Neyapacakları belli olmuyor.
Acaba yeni ilan eylülde gelir mi

Konuyu okuyanlar;