Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Thy technic teknik destek personeli birim mülakatı sonuçu olumlu iş teklifi alan oldu mu. Yapısal kabiniçi için 2 ay oldu hala bekliyorum. Olumsuz dönüş olan arkadaşlarım oldu ama hiç olumlu dönüş alan duymadım çevremde.
Thy technic teknik destek personeli birim mülakatı sonuçu olumlu iş teklifi alan oldu mu. Yapısal kabiniçi için 2 ay oldu hala bekliyorum. Olumsuz dönüş olan arkadaşlarım oldu ama hiç olumlu dönüş alan duymadım çevremde.
Ben 2 Temmuz'da girdim mülakat bitimi en geç 1.5ay, sonra düzeltiyorum deyip en geç 1 ay içinde açıklanacak demişlerdi ama eylüle kalacak herhalde mayısta girenler bile yeni almış sonuçları
Ben 2 Temmuz'da girdim mülakat bitimi en geç 1.5ay, sonra düzeltiyorum deyip en geç 1 ay içinde açıklanacak demişlerdi ama eylüle kalacak herhalde mayısta girenler bile yeni almış sonuçları
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.