Ben haziran başımda girdim hala bekliyorum ne yapcam bilmiyorum inşallah olumlu dünüş yaparlar.01 temmuzda girdim 1 ay civarında dönüş yapmayı planladıklarını söylediler hala bi dönüş gelmedi bana
Kral mail geldi mi sana? Ben 10 temmuzda girdim birim mülakatına. Hala bekliyorum gelmedi işe alım maili.Thy technic teknik destek personeli birim mülakatı sonuçu olumlu iş teklifi alan oldu mu. Yapısal kabiniçi için 2 ay oldu hala bekliyorum. Olumsuz dönüş olan arkadaşlarım oldu ama hiç olumlu dönüş alan duymadım çevremde.
Aynen öyle 3 mayısta girip 31 temmuzda dönüş almıştımBen 2 Temmuz'da girdim mülakat bitimi en geç 1.5ay, sonra düzeltiyorum deyip en geç 1 ay içinde açıklanacak demişlerdi ama eylüle kalacak herhalde mayısta girenler bile yeni almış sonuçları
Bir dahaki sefere olumlu olur inşallah, asla vazgeçmek yokDönüş yapıldı olumsuz..
Aynı şekil hocam 1 temmuzda girdim benden daha sonra girenlere olumsuz gelmiş1 temmuzda girdim hala bekliyorum 12 temmuzda giren arkadasa olumsuz gelmiş anlayamadım hakkımızda hayırlısı olsun
1 aydan önce dönüş yapılmaz geneldeBen 17 Temmuzda girdim ve hala gelmedi sonuç.
Zaten 1-2 ay içerisinde gelecek dedi mail1 aydan önce dönüş yapılmaz genelde
Zaten 1-2 ay içerisinde gelecek dedi mail
Ben geçen sene 6 haziranda girmiştim olumsuzlar temmuzda atılmıştı ben hala bekliyordum temmuzda da bir grup mülakata girmişti olumlular olumsuzlar ağustosta temmuz grubuna atıldı bana ağustosta olumlu olumsuz alanlardan sonra olumsuz maili gelmişti. Neyapacakları belli olmuyor.Aynı şekil hocam 1 temmuzda girdim benden daha sonra girenlere olumsuz gelmiş
Hangi birim için benimki takımhane ve hangar teçhizat
Acaba yeni ilan eylülde gelir miBen geçen sene 6 haziranda girmiştim olumsuzlar temmuzda atılmıştı ben hala bekliyordum temmuzda da bir grup mülakata girmişti olumlular olumsuzlar ağustosta temmuz grubuna atıldı bana ağustosta olumlu olumsuz alanlardan sonra olumsuz maili gelmişti. Neyapacakları belli olmuyor.
Pek sanmıyorum hala mayıs haziranda sınava girip mülakay davetii almayanlar varAcaba yeni ilan eylülde gelir mi
Bu durumlarda yedekte bekletiliyor diye biliyorumPek sanmıyorum hala mayıs haziranda sınava girip mülakay davetii almayanlar var