THY Thy Take Off Talks Neler Konuşulduğu Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

• Konbuyu başlatan bektaş
  • Başlangıç tarihi
B

bektaş

HavaPersonel.Com
Gönderdikleri mail üzerinden giriş yapamadım. Bir çok kişi toplantıya girememiş. Giren arkadaşlar ne konuşulduğu hakkında bilgi verir misiniz?

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar, bu gibi toplantılarda çok önemli konular ele alınmıyor. Sadece süreç hakkında genel bilgi veriliyor. Endişelenecek bir durum yok. Siz mülakatları başarılı bir şekilde geçmeye çalışın.

T

Thedemet

HavaPersonel.Com
Gönderdikleri mail üzerinden giriş yapamadım. Bir çok kişi toplantıya girememiş. Giren arkadaşlar ne konuşulduğu hakkında bilgi verir
Öncelikle sistemsel sıkıntı için özür dilediler . Sonra genel olarak kabin memurluğu hakkında genel bilgi verdiler o kadar. Aklımıza takılan herhangi bir şey için thy kariyer deki sss alanına bakmamızı söylediler. Eğitim boyunca 2 ay süresince yani asgari ücret alacakmışız

admin

admin

Admin
Moderatör

omerali

omerali

HavaPersonel.Com
mobilden giriş yapamadım. iş yeri bilgisayarına kendi telefonumun internetini bağlayıp 25 dk gecikmeli olarak bağlandığım için sunumun yarısını kaçırdım. kalan yarısında edindiğim bilgiler şunlar;
- online mülakat 6 haftalık bir süreç. sınavda başarılı olan herkes 6 hafta içerisinde online mülakata katılmış olacak. mail adresinizi gün içerisinde kontrol etmeyi ihmal etmeyin (henüz bana da mail gelmedi)
- eğitim süreci 2 ay ve bu süreçte asgari ücret ödemesi yapılacak. eğitim istanbul'da olacak ve şirket kalacak yer sağlamayacak.
-yurtiçi yurtdışı ayrımı yok, uçuş süresine göre iş verilmesi söz konusu. önce kısa süreli uçuşlar, tecrübe kazandıkça uzun süreliler.
-işbaşı yaptıktan sonra ücretli izin kullanılarak askere gidilebilir, herhangi bir sakıncası yok.
- geri kalan süre vıdı vıdı bıdı bıdı.

D

DexterMorgan

HavaPersonel.Com
Boy-kilo içinde boy kilo endeksine uygun olmanız gerekiyor, eğer süreçte vaktimiz kilo fazlası olan arkadaşları bir kez daha çağırabiliyoruz dediler. @omerali nin dediklerine ek olarak.

A

ankakuşu

HavaPersonel.Com
ben de telefonumdan katılamadım maalesef. kayıt altına alındıysa bizimle toplantıyı paylaşsalar ne güzel olur.

D

delfinok

HavaPersonel.Com
biri başka bir başlıkta yine ingilizce yüz yüze mülakata alınacağımızı söyledi, bu doğru mu? Sorun değil gibi ama araya neden bir basamak daha eklediklerini merak ettim.

M

Melike34

HavaPersonel.Com
Tekrar İngilizce varmı aciklama yapildimi bunla ilgili

Ü

Üye silindi 8845

biri başka bir başlıkta yine ingilizce yüz yüze mülakata alınacağımızı söyledi, bu doğru mu? Sorun değil gibi ama araya neden bir basamak daha eklediklerini merak ettim.

Süreçleri şöyle sıraladılar not almışım:

Başvuru
Online İngilizce Test Aşaması
Online İngilizce Video Mülakat Aşaması
Online Belge Kontrol Aşaması
Online Yetkinlik Envanteri Uygulaması
Boy-Kilo Ölçümü ve Dövme Yara izi Kontrolü
Yüz yüze İngilizce Mülakatı
Kurul Mülakatı

Güzel bir soru olmuş. Hatta Video mülakatta sorulduğu söylenen bir sorunun da cevabı gibi düşünülebilir. İlk video mülakatını filtreden geçirme gibi düşünün. Yapay zeka uygulamalarının bazı dezavantajları mevcut :

*kişisel uyum/duygusal ve iletişim yeteneklerini tam olarak ölçemeyebilir

*teknik problemler adayın değerlendirme sürecini etkileyebiliyor.

*yapay zeka ile mülakat yeni bir olgu. aday deneyimlerini etkileyebiliyor.

M

Melike34

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar eğitim ingilizcemi

M

Melike34

HavaPersonel.Com
Mülakatta karşımızda birisi olcakmi yoksa yapay zekami bilen varmı sesimizi mi kaydedicez

D

delfinok

HavaPersonel.Com
Mülakatta karşımızda birisi olcakmi yoksa yapay zekami bilen varmı sesimizi mi kaydedicez
Hocam net bilgi şu, tamamıyla ingilizce olan video mülakattan sonra yine ingilizce yüz yüze olan bir mülakata girilecek. İlkinde sorular karşınıza çıkıyor, sesinizi, görüntünüzü kaydediyorsunuz. İkincisi dümdüz bir insanla ingilizce konuşmak olacak. Bu arada bu bilgiler fazla fazla ortalıkta dolaşıyor. Sakince okuyun sizinle ilgili olan başlıkları, tüm sorularınıza cevap bulursunuz.

F

fikrimesuliyet

HavaPersonel.Com
İyi akşamlar. Az evvel çıktım mülakattan, açık konuşmak gerekirse soruları anlamama rağmen kamera kaydı altında olduğum için acemi davrandığımı düşünüyorum, geri kalanlara başarılar diliyorum. Sorular stres yönetimi, sosyal medya ile olan ilişkiniz, problem çözme (gündelik hayatta) üzerine diyebilirim.

M

Melike34

HavaPersonel.Com
İyi akşamlar. Az evvel çıktım mülakattan, açık konuşmak gerekirse soruları anlamama rağmen kamera kaydı altında olduğum için acemi davrandığımı düşünüyorum, geri kalanlara başarılar diliyorum. Sorular stres yönetimi, sosyal medya ile olan ilişkiniz, problem çözme (gündelik hayatta) üzerine diyebilirim.
Sürekli kayıt altindami kamera yoksa cevap verirken bizmi kaydediyoruz

F

fikrimesuliyet

HavaPersonel.Com
Sürekli kayıt altindami kamera yoksa cevap verirken bizmi kaydediyoruz
Merhaba, prova yapmaya başlayınca açılıyor kameranız. Ardından mülakata geçince her soruda tekrar açılıyor ancak bana sorarsanız her saniyem kayıt altındaymış gibi davrandım usul açısından.

M

Melike34

HavaPersonel.Com
Merhaba, prova yapmaya başlayınca açılıyor kameranız. Ardından mülakata geçince her soruda tekrar açılıyor ancak bana sorarsanız her saniyem kayıt altındaymış gibi davrandım usul açısından.
Sonucunu ne zman soyluyolar biliyormusun

Konuyu okuyanlar;