B
bektaş
HavaPersonel.Com
Gönderdikleri mail üzerinden giriş yapamadım. Bir çok kişi toplantıya girememiş. Giren arkadaşlar ne konuşulduğu hakkında bilgi verir misiniz?
Öncelikle sistemsel sıkıntı için özür dilediler . Sonra genel olarak kabin memurluğu hakkında genel bilgi verdiler o kadar. Aklımıza takılan herhangi bir şey için thy kariyer deki sss alanına bakmamızı söylediler. Eğitim boyunca 2 ay süresince yani asgari ücret alacakmışızGönderdikleri mail üzerinden giriş yapamadım. Bir çok kişi toplantıya girememiş. Giren arkadaşlar ne konuşulduğu hakkında bilgi verir
biri başka bir başlıkta yine ingilizce yüz yüze mülakata alınacağımızı söyledi, bu doğru mu? Sorun değil gibi ama araya neden bir basamak daha eklediklerini merak ettim.
bildiğim kadarıyla hayır. ama öğretilmesi gereken terimler varsa onlardan bahsedilir tabii kiArkadaşlar eğitim ingilizcemi
eğitim ingilizce değildir ama muhtemelen havacılık ingilizcesi üzerine dersler olurArkadaşlar eğitim ingilizcemi
Hocam net bilgi şu, tamamıyla ingilizce olan video mülakattan sonra yine ingilizce yüz yüze olan bir mülakata girilecek. İlkinde sorular karşınıza çıkıyor, sesinizi, görüntünüzü kaydediyorsunuz. İkincisi dümdüz bir insanla ingilizce konuşmak olacak. Bu arada bu bilgiler fazla fazla ortalıkta dolaşıyor. Sakince okuyun sizinle ilgili olan başlıkları, tüm sorularınıza cevap bulursunuz.Mülakatta karşımızda birisi olcakmi yoksa yapay zekami bilen varmı sesimizi mi kaydedicez
Sürekli kayıt altindami kamera yoksa cevap verirken bizmi kaydediyoruzİyi akşamlar. Az evvel çıktım mülakattan, açık konuşmak gerekirse soruları anlamama rağmen kamera kaydı altında olduğum için acemi davrandığımı düşünüyorum, geri kalanlara başarılar diliyorum. Sorular stres yönetimi, sosyal medya ile olan ilişkiniz, problem çözme (gündelik hayatta) üzerine diyebilirim.
Sürekli kayıt altindami kamera yoksa cevap verirken bizmi kaydediyoruz
Merhaba, prova yapmaya başlayınca açılıyor kameranız. Ardından mülakata geçince her soruda tekrar açılıyor ancak bana sorarsanız her saniyem kayıt altındaymış gibi davrandım usul açısından.Sürekli kayıt altindami kamera yoksa cevap verirken bizmi kaydediyoruz
Sonucunu ne zman soyluyolar biliyormusunMerhaba, prova yapmaya başlayınca açılıyor kameranız. Ardından mülakata geçince her soruda tekrar açılıyor ancak bana sorarsanız her saniyem kayıt altındaymış gibi davrandım usul açısından.