gkc1

Üye
16 Şub 2024
19
4
0
Herkese merhaba, THY'den online ingilizce mülakatı yapılacağına dair bir mail aldım. İngilizce speaking mülakatı olacak. Daha öncesinde bu sınava giren varsa hangi sorular çıkabilir? Size gelen sorular nelerdi? Mailde yaklaşık 20 dakika süreceği söyleniyor ancak daha önce okuduğum konulardaki mesajlarda 10 dakika falan sürdüğü söyleniyordu. O yüzden danışmak istedim. Yakın zamanda sınava giren var mı?

Herkese merhaba, THY'den online ingilizce mülakatı yapılacağına dair bir mail aldım. İngilizce speaking mülakatı olacak. Daha öncesinde bu sınava giren varsa hangi sorular çıkabilir? Size gelen sorular nelerdi? Mailde yaklaşık 20 dakika süreceği söyleniyor ancak daha önce okuduğum konulardaki mesajlarda 10 dakika falan sürdüğü söyleniyordu. O yüzden danışmak istedim. Yakın zamanda sınava giren var mı?
Hangi ilandan bahsediyorsunuz

Take off İngilizce mülakatı sohbet havasında oluyor teknik olarak bir şey sormuyorlar diye biliyorum.
İngilizce mülakattan önce bir de video mülakat daveti gelmiş olması lazım size gelmedi mi ?

Take off İngilizce mülakatı sohbet havasında oluyor teknik olarak bir şey sormuyorlar diye biliyorum.
İngilizce mülakattan önce bir de video mülakat daveti gelmiş olması lazım size gelmedi mi ?
Video mülakat aşamasından geçtim, sohbet havasında geçme kısmını biraz açabilir misiniz? ne tarz sorular geliyor. Kasıntı sorular gelir mi?

Video mülakat aşamasından geçtim, sohbet havasında geçme kısmını biraz açabilir misiniz? ne tarz sorular geliyor. Kasıntı sorular gelir mi?
Hayır tamamen sizinle ilgili kendinizi tanıtıyorsunuz yaptığınız işlerden ailenizden vs.. Bu kısımda mümkün olduğunca cevapları uzatarak konuşabilirsiniz.
Şunu da belirteyim ben de henüz online ingilizce mülakata girmedim ama mülakatın bu şekilde olacağını düşünüyorum.

Online video mülakat hakkında biraz yardımcı olabilir misiniz? Ne kadarlık bir süre gerekiyor? Bana haftasonu için yollamışlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.