THY Thy Take Off Sr Gelir Yönetimi Onlıne Konuşma Mülakatı

• Konbuyu başlatan gkc1
  • Başlangıç tarihi
G

gkc1

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, THY'den online ingilizce mülakatı yapılacağına dair bir mail aldım. İngilizce speaking mülakatı olacak. Daha öncesinde bu sınava giren varsa hangi sorular çıkabilir? Size gelen sorular nelerdi? Mailde yaklaşık 20 dakika süreceği söyleniyor ancak daha önce okuduğum konulardaki mesajlarda 10 dakika falan sürdüğü söyleniyordu. O yüzden danışmak istedim. Yakın zamanda sınava giren var mı?

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Hangi pozisyon için

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, THY'den online ingilizce mülakatı yapılacağına dair bir mail aldım. İngilizce speaking mülakatı olacak. Daha öncesinde bu sınava giren varsa hangi sorular çıkabilir? Size gelen sorular nelerdi? Mailde yaklaşık 20 dakika süreceği söyleniyor ancak daha önce okuduğum konulardaki mesajlarda 10 dakika falan sürdüğü söyleniyordu. O yüzden danışmak istedim. Yakın zamanda sınava giren var mı?
Hangi ilandan bahsediyorsunuz

G

gkc1

HavaPersonel.Com
Take off pozisyonu için

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
Take off İngilizce mülakatı sohbet havasında oluyor teknik olarak bir şey sormuyorlar diye biliyorum.
İngilizce mülakattan önce bir de video mülakat daveti gelmiş olması lazım size gelmedi mi ?

G

gkc1

HavaPersonel.Com
Take off İngilizce mülakatı sohbet havasında oluyor teknik olarak bir şey sormuyorlar diye biliyorum.
İngilizce mülakattan önce bir de video mülakat daveti gelmiş olması lazım size gelmedi mi ?
Video mülakat aşamasından geçtim, sohbet havasında geçme kısmını biraz açabilir misiniz? ne tarz sorular geliyor. Kasıntı sorular gelir mi?

N

nasilbirisimolsun

HavaPersonel.Com
take off seniordan bahsediyorsunuz sanırım
bende 101 programında test çözdüm de o yüzden merak rttim

T

Tigris

HavaPersonel.Com
Video mülakat aşamasından geçtim, sohbet havasında geçme kısmını biraz açabilir misiniz? ne tarz sorular geliyor. Kasıntı sorular gelir mi?
Video mülakat aşamasındaki deneyimlerini sorularını paylaşır mısın

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
Hayır tamamen sizinle ilgili kendinizi tanıtıyorsunuz yaptığınız işlerden ailenizden vs.. Bu kısımda mümkün olduğunca cevapları uzatarak konuşabilirsiniz.
Şunu da belirteyim ben de henüz online ingilizce mülakata girmedim ama mülakatın bu şekilde olacağını düşünüyorum.

A

aasdd

HavaPersonel.Com
Online video mülakat hakkında biraz yardımcı olabilir misiniz? Ne kadarlık bir süre gerekiyor? Bana haftasonu için yollamışlar

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
Merhaba, video mülakat İngilizce miydi ?

E

Ecosi

HavaPersonel.Com
Merhaba bana video mülakat ingilizce mülakat sonrası yapılacağı şekilde mail geldi önce video mülakat mı oluyordu normalde?

E

Ecosi

HavaPersonel.Com
Ve take off sr da ingilizce mülakat çok önemseniyor mu?

A

alfa12

HavaPersonel.Com
take off jr süreci online ingilizce mülakatıyla başlayan var mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Mesela öncesinde yerinde sınav vardı bu sefer direkt olarak ingilizce video mülakata davet edildim. Bunun bir sebebi var mıdır?
Maalesef bilgim yok. Belki eski sınav sonucunuz başarılı ise o değerlendirilip süreç hızlandırılmıştır. Ancak bence ing mülakat yerinde sınavdan daha zorlayıcı bir aşama.

E

Ecosi

HavaPersonel.Com
Maalesef bilgim yok. Belki eski sınav sonucunuz başarılı ise o değerlendirilip süreç hızlandırılmıştır. Ancak bence ing mülakat yerinde sınavdan daha zorlayıcı bir aşama.
pekala yukarıda yazıldığı gibi sohbet havasında mı geçiyor bu konuda bilginiz var mı? Konuşma sırasında gramere çok takılıyorlar mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
pekala yukarıda yazıldığı gibi sohbet havasında mı geçiyor bu konuda bilginiz var mı? Konuşma sırasında gramere çok takılıyorlar mı?

E

Ecosi

HavaPersonel.Com
Teşekkürler

Konuyu okuyanlar;