26 Ocak 2024
20
2
0
Arkadaş başlıkta da belirttiğim gibi video mülakattan olumlu yada olumsuz dönüş alan oldu mu yoksa hiç daha mail gelmedi mi kimseye

Bana gelen herhangi bir dönüş yok ve bu sefer çok uzun sürdü bende takipteyim açıklandı mı acaba diye

Arkadaşlar kurul mülakatında erkekler takım elbise mi giymeli? Sakal bıyık kesmeli miyiz? Sonuç olarak pilot veya kabin memurluğu mülakatı değil, genel merkezde jr uzman pozisyonu. Sakal bıyık kesmek zorunda mıyız?

Arkadaşlar kurul mülakatında erkekler takım elbise mi giymeli? Sakal bıyık kesmeli miyiz? Sonuç olarak pilot veya kabin memurluğu mülakatı değil, genel merkezde jr uzman pozisyonu. Sakal bıyık kesmek zorunda mıyız?
Değilsiniz. Kesmeseniz de olur.

Bana kokpit istihdam dan mail gelmiş 26 martta ben 101 ve jr'a başvurdum. Hangisi hakkında olduğuna dair bir yazı yok.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.