F
fatihgultekiin
HavaPersonel.Com
Arkadaş başlıkta da belirttiğim gibi video mülakattan olumlu yada olumsuz dönüş alan oldu mu yoksa hiç daha mail gelmedi mi kimseye
Değilsiniz. Kesmeseniz de olur.Arkadaşlar kurul mülakatında erkekler takım elbise mi giymeli? Sakal bıyık kesmeli miyiz? Sonuç olarak pilot veya kabin memurluğu mülakatı değil, genel merkezde jr uzman pozisyonu. Sakal bıyık kesmek zorunda mıyız?
hocam mailin içeriği video mülakat mı acaba?Bana kokpit istihdam dan mail gelmiş 26 martta ben 101 ve jr'a başvurdum. Hangisi hakkında olduğuna dair bir yazı yok.
Olumlu alan var mı pekiBen de olumsuz dönüş aldım alanlara hayırlı olsun
olumlu alanları gördümOlumlu alan var mı peki
Evet bende gördüm şimdi ama ai ile mülakat saçma ya çoğu kişi olumsuz olmuşgrubunda olumlu alanları gördüm
Bir soru hariç hepsine çok akıcı konuşmuştum, bana da olumsuz gelmiş hayırlısı olsunarkadaşlar ben de olumsuz dönüş aldım öncelikle herkese geçmiş olsun. Güzel geçmesine rağmen olumsuz alan var mıdır acaba?
hocam selamlar tebrik ettim, ingilizce seviyeniz nedir?Olumlu dönüş aldım herkes için hayırlısı olsun. Bir sonraki süreç 25 Nisan-10 Mayıs arasında gerçekleştirilecekmiş.
Tebrik ederim. Önümüzdeki süreçte bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim.Olumlu dönüş aldım herkes için hayırlısı olsun. Bir sonraki süreç 25 Nisan-10 Mayıs arasında gerçekleştirilecekmiş.
arkadaslar benim olumlu fakat ben daha once bir yerde calismadim. sgk hizmet dokumu belgesi istemişler orayi ben bos mu birakmaliyim bilen var mi dosya yuklenmesi gerekiyor galiba amaTebrik ederim. Önümüzdeki süreçte bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim.