THY Thy Take Off Jr Grup Mülakatı 2024

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
M

melis2024

HavaPersonel.Com
merhaba tekrar! ben de henuz bir geri donus almadim. Bu hafta icerisinde gelme ihtimali var mi yoksa bayram sonrasina mi kalir bilen var mi? Kisilik envanterinde eleme oluyor mu bilen var mi? Biraz endiselenmeye basladim verdigim cevaplardan dolayi elendim mi acaba diye. ben grup mulakatina 9 mayis saat 8.30 da girmistim. Kisilik envanterini de son gun gece saat 12 olmadan gondermistim. benimle ayni saatte grup mulakatina giren biri varsa yazabilir mi ingilizce mulakat icin bir geri donus aldi mi diye?

R

rosickytr

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba. Hala sonuç almayan var mı arkadaşlar? Yazdığımda yine değerlendirmelerimiz devam etmekte olarak cevap alıyorum. Temmuz bitecek süreç çok aksadı

Ü

Üye silindi 8707

Herkese merhaba. Hala sonuç almayan var mı arkadaşlar? Yazdığımda yine değerlendirmelerimiz devam etmekte olarak cevap alıyorum. Temmuz bitecek süreç çok aksadı
Güncel konu bu değil, o yüzden güncel olana geçmenizi tavsiye ederim burda kimse konuşmuyor.

H

havacihava

HavaPersonel.Com
bende aynı şekildeyim dostum

R

Rainya

HavaPersonel.Com
Başka bir adayın aktardığı vaka ve işleyiş;

Sekiz kişiydik sorumuzda uzayla ilgiliydi. Mars ve Ay hakkında iki gezegenin de özelliklerini verdiler. Grup olarak bilinmeyene yolculuk yapmanız isteniyor denildi. İki gezegeninde farklı farklı özellikleri vardı. Birinde su ve hayat var, diğerinde yok. Ama x gezegenine gidiş maliyeti düşük vs böyle bir soruydu.

İlk on dakika vaka analizi kısmında okuyun notlarınızı alın denildi. Sonrasında tartışma kısmı için kırk dakika verildi. Sonuç kısmı için beş dakika verildi.

Konu tartışıldı, karara bağlandı. Aranızdan sözcü seçip bana aktarın denildi. Ben sözcü seçildim durumu özetledim ve bitti.

Herkes konuştu söz hakkı aldı genel olarak sohbet havasında geçiyor aslında tavsiyem mülakata girmeden bir kaç örnek vaka çözmeniz onun dışında zor değildi.
Peki bu vaka çözme türkçe mi ingilizce mi oluyor. İngilizce zorlanabiliriz baya

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Peki bu vaka çözme türkçe mi ingilizce mi oluyor. İngilizce zorlanabiliriz baya
Take-Off Jr. da İngilizce konuşma süreçleri hariç diğer tüm süreçler Türkçe oldu. Vaka çalışması dahil

Konuyu okuyanlar;