THY Thy Take Off Jr 3-4 Nisan Kurul Mülakatı Dönüş Bilgisi

• Konbuyu başlatan Ozclkyagm
  • Başlangıç tarihi
O

Ozclkyagm

HavaPersonel.Com
Merhaba , Thy 1-5 nisan haftası kurul mülakatına girip , olumlu olumsuz dönüş alan var mı ? Olumlulara ne kadar sürede , olumsuzlara ne kadar sürede dönüş yapılıyor? Bilgi sahibi biri aydınlatabilir mi ? Teşekkürler

O

ozkarakasogluu

HavaPersonel.Com
Sınav davet maili ne zaman geldi acaba sana ? İlana ne zaman başvurmuştun

Ü

Üye silindi 5087

Merhaba , Thy 1-5 nisan haftası kurul mülakatına girip , olumlu olumsuz dönüş alan var mı ? Olumlulara ne kadar sürede , olumsuzlara ne kadar sürede dönüş yapılıyor? Bilgi sahibi biri aydınlatabilir mi ? Teşekkürler
Merhaba, 4 Nisanda arkadaşım 5 Nisanda ben kurul mülakatına girdik. İkimiz de 19 Nisanda en kısa sürede olumlu olumsuz dönüş alacağımıza dair bir mail aldık ancak o tarihten bu yana herhangi bir dönüş yapılmadı. Daha dönüşler başlamadı diye düşünüyorum ama bilen biri bilgilendirebilirse çok sevinirim. Hepimiz için en güzeli olsun.

A

aviationman

HavaPersonel.Com
Merhaba, 4 Nisanda arkadaşım 5 Nisanda ben kurul mülakatına girdik. İkimiz de 19 Nisanda en kısa sürede olumlu olumsuz dönüş alacağımıza dair bir mail aldık ancak o tarihten bu yana herhangi bir dönüş yapılmadı. Daha dönüşler başlamadı diye düşünüyorum ama bilen biri bilgilendirebilirse çok sevinirim. Hepimiz için en güzeli olsun.
Kabin memurluğu mu

O

ozkarakasogluu

HavaPersonel.Com
Kabin memurluğu mu
İlana hangi tarihte başvurdunuz ve ne kadar süre sonra İngilizce ve genel yetenek sınavına çağırıldınız ben 2 aydır bekliyorum hâlâ

Ü

Üye silindi 5087

İlana hangi tarihte başvurdunuz ve ne kadar süre sonra İngilizce ve genel yetenek sınavına çağırıldınız ben 2 aydır bekliyorum hâlâ
Şubat ortasında başvurdum genellikle 2 haftada bir süreç ilerledi. Yalnızca kuruldan sonra dönüş 15 günden çok daha uzun sürüyor şu anlık.

F

Frtkln

HavaPersonel.Com
Take off jr üni özel

Kalemkutusu99

Kalemkutusu99

HavaPersonel.Com
Maaş hakkında fikri olan var mı jr’ın

B

batusahib1

HavaPersonel.Com
Dönüş alan var mı henüz

O

Ozclkyagm

HavaPersonel.Com
Bana olumsuz geldi, umarım sizler için güzel sonuçlar gelir , iyi haberler almanız dileğiyle..

F

Frtkln

HavaPersonel.Com
Bana olumsuz geldi, umarım sizler için güzel sonuçlar gelir , iyi haberler almanız dileğiyle..
Teşekkürler hakkında hayırlısı olsun , ne zaman olumsuz geldi ve senden belge güncellemeni istediler mi

B

batusahib1

HavaPersonel.Com
Hakkınızda hayırlısı olsun. Mail ile mi döndüler aradılar mı ve bugün mü aldınız haberi acaba

O

Ozclkyagm

HavaPersonel.Com
Mail ile pazartesi günü bildirdiler. Kurul mülakatım olumsuz sonuçlanmış. Aslında iyi de geçti gibi geliyordu bana.. Umarım sizlerin olumlu dönüşü hızlıca gerçekleşir.

B

batusahib1

HavaPersonel.Com
Mail ile pazartesi günü bildirdiler. Kurul mülakatım olumsuz sonuçlanmış. Aslında iyi de geçti gibi geliyordu bana.. Umarım sizlerin olumlu dönüşü hızlıca gerçekleşir.
Size belge güncelleme maili iletmişler miydi peki

Konuyu okuyanlar;