Martta başvurmuştum. Mart boyunca diğer mülakatlar oldu en son nisan ilk haftasında da kurul mülakatı oldu.Sınav davet maili ne zaman geldi acaba sana ? İlana ne zaman başvurmuştun
Merhaba, 4 Nisanda arkadaşım 5 Nisanda ben kurul mülakatına girdik. İkimiz de 19 Nisanda en kısa sürede olumlu olumsuz dönüş alacağımıza dair bir mail aldık ancak o tarihten bu yana herhangi bir dönüş yapılmadı. Daha dönüşler başlamadı diye düşünüyorum ama bilen biri bilgilendirebilirse çok sevinirim. Hepimiz için en güzeli olsun.Merhaba , Thy 1-5 nisan haftası kurul mülakatına girip , olumlu olumsuz dönüş alan var mı ? Olumlulara ne kadar sürede , olumsuzlara ne kadar sürede dönüş yapılıyor? Bilgi sahibi biri aydınlatabilir mi ? Teşekkürler
Kabin memurluğu muMerhaba, 4 Nisanda arkadaşım 5 Nisanda ben kurul mülakatına girdik. İkimiz de 19 Nisanda en kısa sürede olumlu olumsuz dönüş alacağımıza dair bir mail aldık ancak o tarihten bu yana herhangi bir dönüş yapılmadı. Daha dönüşler başlamadı diye düşünüyorum ama bilen biri bilgilendirebilirse çok sevinirim. Hepimiz için en güzeli olsun.
take off jrKabin memurluğu mu
Kabin memurluğu mu
İlana hangi tarihte başvurdunuz ve ne kadar süre sonra İngilizce ve genel yetenek sınavına çağırıldınız ben 2 aydır bekliyorum hâlâMerhaba, 4 Nisanda arkadaşım 5 Nisanda ben kurul mülakatına girdik. İkimiz de 19 Nisanda en kısa sürede olumlu olumsuz dönüş alacağımıza dair bir mail aldık ancak o tarihten bu yana herhangi bir dönüş yapılmadı. Daha dönüşler başlamadı diye düşünüyorum ama bilen biri bilgilendirebilirse çok sevinirim. Hepimiz için en güzeli olsun.
Şubat ortasında başvurdum genellikle 2 haftada bir süreç ilerledi. Yalnızca kuruldan sonra dönüş 15 günden çok daha uzun sürüyor şu anlık.İlana hangi tarihte başvurdunuz ve ne kadar süre sonra İngilizce ve genel yetenek sınavına çağırıldınız ben 2 aydır bekliyorum hâlâ
Hangi bölüm içindi acaba ?Belge güncelleme maili geldi
Teşekkürler hakkında hayırlısı olsun , ne zaman olumsuz geldi ve senden belge güncellemeni istediler miBana olumsuz geldi, umarım sizler için güzel sonuçlar gelir , iyi haberler almanız dileğiyle..
Hakkınızda hayırlısı olsun. Mail ile mi döndüler aradılar mı ve bugün mü aldınız haberi acabaBana olumsuz geldi, umarım sizler için güzel sonuçlar gelir , iyi haberler almanız dileğiyle..
Size belge güncelleme maili iletmişler miydi pekiMail ile pazartesi günü bildirdiler. Kurul mülakatım olumsuz sonuçlanmış. Aslında iyi de geçti gibi geliyordu bana.. Umarım sizlerin olumlu dönüşü hızlıca gerçekleşir.
Evet iletmişlerdi. Kurul kısa sürmüştü 15/20 dk sizinde öyle miydiSize belge güncelleme maili iletmişler miydi peki
Taş çatlasın 25 dakika sürmüştürEvet iletmişlerdi. Kurul kısa sürmüştü 15/20 dk sizinde öyle miydi