Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
62
14
5
Meslek
Kabin
take off cabin için hazirandan önce çağırılır mıyız acaba? Bu süreç oturarak geçmiyor çünkü Yurt dışında proje var ona başvuracam 2 aylık Çağırırlarsa dönmem imkansız

Başvurular nisan mayıs gibi açılır bence çapırılma da aşağı yukarı haziran olur gibi ama net bişry söylemek mümkün değil tabi. Hedefiniz kabin ise geçici bir iş düşünebilirsiniz bence.

Başvurular nisan mayıs gibi açılır bence çapırılma da aşağı yukarı haziran olur gibi ama net bişry söylemek mümkün değil tabi. Hedefiniz kabin ise geçici bir iş düşünebilirsiniz bence.
Yedekteyim zaten ben sadece proje bulmuştum yurt dışında 2 aylık

take off cabin için hazirandan önce çağırılır mıyız acaba? Bu süreç oturarak geçmiyor çünkü Yurt dışında proje var ona başvuracam 2 aylık Çağırırlarsa dönmem imkansız
Haziran dan önce açılacağını düşünmüyorum. 6-9 ay yazıyordu duyuruda Nisan ayı çok gerçekçi değil bence.

O zaman 2 aylık projeye katılabilirim
Yani elbette sizin kararınız bir şey olur önce açılır nolur nolmaz tabi ama benim şahsi öngörüm fikrim Nisan da açılacağını düşünmediğim yönünde :) Belki sürpriz olur erken çağırırlar bilmiyorum. Siz yurdışına mı gideceksiniz o yüzden mi kararsız kaldınız?

Yani elbette sizin kararınız bir şey olur önce açılır nolur nolmaz tabi ama benim şahsi öngörüm fikrim Nisan da açılacağını düşünmediğim yönünde :) Belki sürpriz olur erken çağırırlar bilmiyorum. Siz yurdışına mı gideceksiniz o yüzden mi kararsız kaldınız?
Evet 2 aylığına gidecem sadece ama o sürede çağırırlarsa projede çalışıyor olacağım için dönmem sıkıntı olur

Geçen yıl yedek adaylarda süreçleri nasıl oldu acaba ilandan önce mi çağrıldılar. ve bu yıl ahmet bolat bey açıklamalarında çok fazla personel alıncağı üzerineydi , nisan ayı gibi geliyor bana daha çok

Ilan acilmadan bi kac hafta once cagrilmislardi yine aynisi olacaktir ama ilanin ne zaman acilacagi belli degil hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.