Pozisyon veya İlan Adı
TAKE OFF CABIN
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
54
13
5
Meslek
Kabin
1 buçuk ay önce doku zedelenmesi olmuştu acile gittim ve doktor alçıya aldı tanı olarak “yumuşak doku bozukluğu -tanımlanmamış-aynı seviyeden düşme, diğer” tanısı girmiş ertesi gün ortopediye gittim ve o da aynı şekilde yumuşak doku bozukluğu ,tanımlanmamış şeklinde tanı girdi ve alçıya gerek olmadığını çıkartabilirsin dedi. Ayağımın üstüne sadece 2-3 gün basamadım sonrasında düzeldi. Bu bir sıkıntı yaratır mı ek tetkik isterler mi?

1 buçuk ay önce doku zedelenmesi olmuştu acile gittim ve doktor alçıya aldı tanı olarak “yumuşak doku bozukluğu -tanımlanmamış-aynı seviyeden düşme, diğer” tanısı girmiş ertesi gün ortopediye gittim ve o da aynı şekilde yumuşak doku bozukluğu ,tanımlanmamış şeklinde tanı girdi ve alçıya gerek olmadığını çıkartabilirsin dedi. Ayağımın üstüne sadece 2-3 gün basamadım sonrasında düzeldi. Bu bir sıkıntı yaratır mı ek tetkik isterler mi?
Bisi olmaz diye dusunuyorum grip gecirince cogu kisiye akut sinuzit tanisi girilmesi gibi bisi

Bu tarz durumlarda genelde ameliyat olundu ise elenme durumu oluyor ameliyat durumunda elenen arkadaşlarım oldu. ama zedelenmede çoğumuzda mevcut

Bu tarz durumlarda genelde ameliyat olundu ise elenme durumu oluyor ameliyat durumunda elenen arkadaşlarım oldu. ama zedelenmede çoğumuzda mevcut
Peki ciltle ilgili sıkıntı olur mu cildim için birkaç kere hastane ziyareti var Hepsi de cilt kuruluğu olarak tanı girdiler tanımlanmamış dermatit şeklinde bu sıkıntı olur mu sizce?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.