THY Thy Take-Off 101 İngi̇li̇zce Sınav Li̇nki̇ Gelmedi̇

• Konbuyu başlatan mcozczc
  • Başlangıç tarihi
mcozczc

mcozczc

HavaPersonel.Com
Take -off 101 programına başvurdum ancak takvimde 2 nisanda gösterilen ingilizce ve genel yetenek sınav test linkiyle ilgili herhangi bir mail gelmedi. Başvurduğumda başvurumun onaylandığı bilgisini verilmişti. 4. sınıf öğrencisiyim haziranda mezun olacağım başka bir forumda bu nedenle red almış birisi ancak başvuru şartlarında 4. sınıf öğrencilerinin de başvurabileceği yazıyordu. Mezun olma tarihiyle ilgili bir bilgi yoktu. Benim gibi sınav maili alamayan var mı?

Simp

Simp

HavaPersonel.Com
Bende mail alamadım. Bekliyorum. Eğer bir gelişme olursa buraya bilgilendirme geçebilir misiniz?

M

mcnclskn

HavaPersonel.Com
Take -off 101 programına başvurdum ancak takvimde 2 nisanda gösterilen ingilizce ve genel yetenek sınav test linkiyle ilgili herhangi bir mail gelmedi. Başvurduğumda başvurumun onaylandığı bilgisini verilmişti. 4. sınıf öğrencisiyim haziranda mezun olacağım başka bir forumda bu nedenle red almış birisi ancak başvuru şartlarında 4. sınıf öğrencilerinin de başvurabileceği yazıyordu. Mezun olma tarihiyle ilgili bir bilgi yoktu. Benim gibi sınav maili alamayan var mı?
Selamlar,
maalesef ben de başvurduktan sonra farkettim. 4. sınıflar için en erken mezuniyet tarihi 02.2026 olarak verilmiş ama ben de haziran olarak girmiştim. Sistem başvurumuzu aldı ama otomatik elendiğimiz için test gelmedi diye yorumluyorum. Sanırım Take off jr ilanı beklemekten başka bir çaremiz yok. Normalde take off 101 2 ve 3 lere Take off jr ise 4 ve yeni mezunlara acılırdı ama bu sene böyle yapmışlar. Açıkçası artık take off jr ilanı açılmayacak olabilir ama yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bir gelişme olursa haber verir misin?

K

Keine

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Selamlar,
maalesef ben de başvurduktan sonra farkettim. 4. sınıflar için en erken mezuniyet tarihi 02.2026 olarak verilmiş ama ben de haziran olarak girmiştim. Sistem başvurumuzu aldı ama otomatik elendiğimiz için test gelmedi diye yorumluyorum. Sanırım Take off jr ilanı beklemekten başka bir çaremiz yok. Normalde take off 101 2 ve 3 lere Take off jr ise 4 ve yeni mezunlara acılırdı ama bu sene böyle yapmışlar. Açıkçası artık take off jr ilanı açılmayacak olabilir ama yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bir gelişme olursa haber verir misin?
Açılacağını düşünüyorum Take Off Jr ilanının önümüzdeki günlerde. Sınav sistemi ve video mülakat hâla HrPeak ve Vireup üzerinden mi yapılıyor bilgisi olan var mı ?

M

mcnclskn

HavaPersonel.Com
Açılacağını düşünüyorum Take Off Jr ilanının önümüzdeki günlerde. Sınav sistemi ve video mülakat hâla HrPeak ve Vireup üzerinden mi yapılıyor bilgisi olan var mı ?
Evet sanırım geçen yıl öyleydi.

jesuism

jesuism

HavaPersonel.Com
sınav sonuçları hakkında geri dönüş ne zaman yapılıyor bir bilginiz var mı?

M

mcnclskn

HavaPersonel.Com
sınav sonuçları hakkında geri dönüş ne zaman yapılıyor bir bilginiz var mı?
Hangi sınav ? İngilizceden bahsediyorsan sonuc iletilmiyor diğer asamaya geçtiysen mail geliyor zaten maks iki hafta icinde . Ama asıl konumuz Sınav iletildi mi tarafına ve iletildiyse ne zaman iletildi ?

jesuism

jesuism

HavaPersonel.Com
Hangi sınav ? İngilizceden bahsediyorsan sonuc iletilmiyor diğer asamaya geçtiysen mail geliyor zaten maks iki hafta icinde . Ama asıl konumuz Sınav iletildi mi tarafına ve iletildiyse ne zaman ile

jesuism

jesuism

HavaPersonel.Com
evet genel yetenek ve ingilizce sınavından bahsediyorum, bugün akşam 6 deadline olarak belirlenmişti, mail üzerinden linkle giriş sağladım

M

mcnclskn

HavaPersonel.Com
Anladim. Muhtemelen maksimum iki hafta içinde iletisime geçilir sonucun olumluysa. Zaten Take off 101 süresince sürecte fazla adım olduğu için hızlı ilerliyor genelde. Peki kaçıncı sınıf olduğunu ve mezuniyet tarihi olarak ne girdiğini sorabilir miyim ?

jesuism

jesuism

HavaPersonel.Com
evet genel yetenek ve ingilizce sınavından bahsediyorum, bugün akşam 6 deadline olarak belirlenmişti, mail üzerinden linkle giriş sağlabir
bir diğer aşama 9 nisan olarak gözüküyor
Anladim. Muhtemelen maksimum iki hafta içinde iletisime geçilir sonucun olumluysa. Zaten Take off 101 süresince sürecte fazla adım olduğu için hızlı ilerliyor genelde. Peki kaçıncı sınıf olduğunu ve mezuniyet tarihi olarak ne girdiğini sorabilir miyim ?
2.sınıfım mezuniyet tarihimi 2027 Haziran olarak girdim

M

mcnclskn

HavaPersonel.Com
bir diğer aşama 9 nisan olarak gözüküyor

2.sınıfım mezuniyet tarihimi 2027 Haziran olarak girdim
Anladim. Geçtiysen 9 nisandaki asamaya davet alırsın zaten. Bir gün oncesinde bile olabiliyor bu davetler. Başarılar dilerim.

737fedaisi

737fedaisi

HavaPersonel.Com
Video mülakat için mail alan var mı arkadaşlar yoksa bu da mı geç gelecek acaba :/

B

busraytan

HavaPersonel.Com
bana da hala sonuç gelmedi bilgisi olan yazarsa iyi olur

Rabia2323

Rabia2323

HavaPersonel.Com
merhaba bugün video mülakat günü olarak gösteriyor ama hiçbir bilgilendirme tarafıma gelmedi.

jesuism

jesuism

HavaPersonel.Com
mail gelmiyorsa aşamayı geçemediniz demektir ama belki bir önceki aşamada olduğu gibi süreç geç işliyor da olabilir

Rabia2323

Rabia2323

HavaPersonel.Com
Geçen senede başvurmuştum ama böyle belirsiz bir süreç yaşamamıştım. Genel Yetenek sınav linki de geç geldi ancak kendim mail attığımda gönderdiler. Video mülakata giren arkadaşlar var mı acaba?

737fedaisi

737fedaisi

HavaPersonel.Com
Durumu öğrenmek için bugün öğlen 1 gibi mail attım ve ilgili mailler henüz gönderilmemiştir, süreç hakkında bilgilendirmeler devam edecektir şeklinde dönüşte bulundular bilginize

Konuyu okuyanlar;