Pozisyon veya İlan Adı
Thy Cadet Programı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bnoter12

Üye
30 Kas 2025
1
0
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar selamlar,

Thy cadet sürecinde kurul mülakatına girmiş ve ön sağlık maili almış bulunmaktayım. Ancak ön sağlığa iş durumum sebebiyle sürecimin olumlu olması durumunda katılmak istediğimi belirttiğim bir mail attım. Çalıştığım işyerinde, yaklaşık devam etmekte olan geniş çaplı bir projede aktif rol oynamaktayım. Projenin ocak başında canlıya alınması öngörülüyor. Yıl sonu olması ve zaten süreç için oldukça izin kullanmam sebebiyle ve bir de projenin çok kritk bir fazda olmazı sebebiyle oldukça kritik bir fazdayım. Thy kokpite ikinci bir mail atarak sağlık sürecine ocak ayından sonra devam etmek istediğimi belirttiğim ikinci bir mail daha attım. Zaten kurul sonucunuza göre planlama yapcağız diye dönüş yapmışlardı bir önceki mail için ama şu an 2. Mailime bir dönüş alamadım. Eğer gerekirse durumun ispatı için ilgili yerlerden gereken resmi belgeleri vs temin edebileceğimi de söyledim.
Daha önce böyle bir durumla Thy nin kapısını çalan var mıdır?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.