THY THY SERVİS HK.

Hangman

HavaPersonel.Com
Selamlar herkese,

Take off kapsamında yeni havalimanında yarın çalışmaya başlayacağım ve eminim benim gibi yeni işe başlayacak bir sürü kişi vardır, öncelikle herkese hayırlı olsun. Farklı şehirden İstanbul’a yerleştim ve servis hakkında mail attığımda güzergaha dair herhangi bir bilgi verilmedi sadece o bölgeden servislerimiz mevcuttur denildi. Avcılardan servis hakkında bilgisi olan var mı ?

Hangman

HavaPersonel.Com
Mail ve geldi şükür Atatürk havalimanında olacakmış

64g

HavaPersonel.Com
arkadaşlar M1 atatürk havalimanı durağı çalışıyor mu?

Pato24

HavaPersonel.Com
Selamlar herkese,

Take off kapsamında yeni havalimanında yarın çalışmaya başlayacağım ve eminim benim gibi yeni işe başlayacak bir sürü kişi vardır, öncelikle herkese hayırlı olsun. Farklı şehirden İstanbul’a yerleştim ve servis hakkında mail attığımda güzergaha dair herhangi bir bilgi verilmedi sadece o bölgeden servislerimiz mevcuttur denildi. Avcılardan servis hakkında bilgisi olan var mı ?
Hoxam brüt maaşlar ne kadar ortlama şuanda

Mywhiteside

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar servisle ilgili bulabildiğim tek başlık bu, Anadolu yakasından yeni havaalanına servis kullanan var mı?

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar merak etmeyin THY servis ağı bir hayli geniş neredeyse İstanbulda bulunan tüm caddelerden servis geçiyor.

Mywhiteside

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merak etmeyin THY servis ağı bir hayli geniş neredeyse İstanbulda bulunan tüm caddelerden servis geçiyor.
@admin teşekkürler evet aslında benim endişem ne kadar sürdüğü yönünde. Pendik Kurtköy'den servis kullanan ya da kullanan bir tanıdığı olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

Ü

Üye silindi 3941

@admin teşekkürler evet aslında benim endişem ne kadar sürdüğü yönünde. Pendik Kurtköy'den servis kullanan ya da kullanan bir tanıdığı olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Hocam bir sonuçlar belli olsun onlar da belli olur . Acele etmeyin 🙃 Ben de merak ediyorum bunları ama sonuç sonrası her şey netleşir bekliyorum ben de

admin

Admin
Moderatör
Servisler servis alanından mesafeye göre sırayla kalkıyor pendik servisi muhtemelen ilk sırada kalkar ortalama trafik yok varsayarsak 1-1.30 saat sürer. Yani vardiyalı çalışırsanız 14:30 da biten vardiyada servis alanından servisiniz 15:20'de kalkar ve evinize 17:00'de varmış olursunuz.

Mywhiteside

HavaPersonel.Com
Servisler servis alanından mesafeye göre sırayla kalkıyor pendik servisi muhtemelen ilk sırada kalkar ortalama trafik yok varsayarsak 1-1.30 saat sürer. Yani vardiyalı çalışırsanız 14:30 da biten vardiyada servis alanından servisiniz 15:20'de kalkar ve evinize 17:00'de varmış olursunuz.
Merhaba @admin, iki sorum olacak öncelikle Vardiya 07.00-15.00 / 15.00-23.00 / 23.00-07.00 değil mi?
İkinci sorum da Servis mesai biter bitmez kalkmıyor mu nasıl bir sistem var tam olarak?

admin

Admin
Moderatör
Merhaba @admin, iki sorum olacak öncelikle Vardiya 07.00-15.00 / 15.00-23.00 / 23.00-07.00 değil mi?
İkinci sorum da Servis mesai biter bitmez kalkmıyor mu nasıl bir sistem var tam olarak?

07:00 - 14-45 Mesai bitiminde kartınızı basarsınız ve ring denilen araçlar ile yaklaşık 10 dakikalık mesafede olan servislerin kalktığı alana götürülürsünüz. Bu alandan da servisler sabah vardiyası için konuşuyorum 15:20 de kalkmaya başlar.

Ü

Üye silindi 9436

Arkadaşlar servis ağının oldukça geniş olduğu söylenmiş ama yine de sormak istedim bilen olursa diye, İstanbul havalimanına ümraniyeden çalışan servisi gidiyor mu?

Konuyu okuyanlar;