Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
THYThy Sağlıktan Elenenler Yeniden Başvurduğunda Otomatik Olumsuz Mu Oluyor?
Merhaba,
En son ki thy kabin hizmetlerine başvuru yaptım ve tüm elemeleri geçtim ancak sağlıkta elendim. Arkadaşımdan duyduğuma göre thy sağlıktan elenenler yeni başvuruda otomatik eleniyormuş bu bilgi ne kadar doğru
Merhaba,
En son ki thy kabin hizmetlerine başvuru yaptım ve tüm elemeleri geçtim ancak sağlıkta elendim. Arkadaşımdan duyduğuma göre thy sağlıktan elenenler yeni başvuruda otomatik eleniyormuş bu bilgi ne kadar doğru
Merhaba,
Tekrar başvuru yapılabiliyor diye biliyorum .THY Kendi sitesinde sıkça sorulan sorularda belirtmişler sağlık şartlarını incelemeleri gerekli diye . Otomatik elenmeyle ilgili bilgi verilmemiş
Tekrar başvuru yapılabiliyor diye biliyorum .THY Kendi sitesinde sıkça sorulan sorularda belirtmişler sağlık şartlarını incelemeleri gerekli diye . Otomatik elenmeyle ilgili bilgi verilmemiş
Başvuru yapsanız dahi onların sistemlerinde bulunuyor. Aslında orada bahsedilen sağlık şartları değişebiliyor eğer sizin hastalığınız yeni sağlık şartlarında bulunmuyorsa yeniden başvurun anlamında.
Başvuru yapsanız dahi onların sistemlerinde bulunuyor. Aslında orada bahsedilen sağlık şartları değişebiliyor eğer sizin hastalığınız yeni sağlık şartlarında bulunmuyorsa yeniden başvurun anlamında.
Tekrar basvurabilirsiniz tekrar saglik raporu aliyorsunuz hastalik iyilestiyse ama evraklari goturunce tekrar sistemde cikipta elerler mi bilemiyorum onu
Ben ameliyat izinden elendim 2023 alımında. Çok büyük bir yara değildi 4 cm uzunluğunda 1 cm kalınlığındaydı ve ayak bileğimdeydi. Bunun tedavisini ol sonra tekrar başvuru yap kurul aşamasına gelirsen tekrar inceleriz dediler. Bir arkadaşımı da doğum lekesinden dolayı elemişlerdi ve onun da ayağındaydı ama şimdi emirates’te kabin memuru. Thy bu konularda fazla katı maalesef
Merhaba, e nabız kontrolü için tekrar gel tarih seçip dedi ama tarih gün seçemiyorum çevikten nasıl tekrar doktorla görüşeceğim bilgisi olan var mı çok acil