THY Thy Sağlıktan Elenenler Yeniden Başvurduğunda Otomatik Olumsuz Mu Oluyor?

• Konbuyu başlatan Fvzyeplt
  • Başlangıç tarihi
F

Fvzyeplt

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba,
En son ki thy kabin hizmetlerine başvuru yaptım ve tüm elemeleri geçtim ancak sağlıkta elendim. Arkadaşımdan duyduğuma göre thy sağlıktan elenenler yeni başvuruda otomatik eleniyormuş bu bilgi ne kadar doğru

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba,
En son ki thy kabin hizmetlerine başvuru yaptım ve tüm elemeleri geçtim ancak sağlıkta elendim. Arkadaşımdan duyduğuma göre thy sağlıktan elenenler yeni başvuruda otomatik eleniyormuş bu bilgi ne kadar doğru
Maalesef öyle

C

cleverman6

Merhaba,
Hangi durumlarda sağlıktan elenme oluyor

D

Dreamer05

Tekrar başvuru yapılabiliyor diye biliyorum .THY Kendi sitesinde sıkça sorulan sorularda belirtmişler sağlık şartlarını incelemeleri gerekli diye . Otomatik elenmeyle ilgili bilgi verilmemiş

admin

admin

Admin
Moderatör
Tekrar başvuru yapılabiliyor diye biliyorum .THY Kendi sitesinde sıkça sorulan sorularda belirtmişler sağlık şartlarını incelemeleri gerekli diye . Otomatik elenmeyle ilgili bilgi verilmemiş
Başvuru yapsanız dahi onların sistemlerinde bulunuyor. Aslında orada bahsedilen sağlık şartları değişebiliyor eğer sizin hastalığınız yeni sağlık şartlarında bulunmuyorsa yeniden başvurun anlamında.

F

Fvzyeplt

Ya tekrar başvurucaktım ben bi de onları inceleyeyim

N

Nederdimvar

HavaPersonel.Com
Başvuru yapsanız dahi onların sistemlerinde bulunuyor. Aslında orada bahsedilen sağlık şartları değişebiliyor eğer sizin hastalığınız yeni sağlık şartlarında bulunmuyorsa yeniden başvurun anlamında.
Sisteme kaydediliyor mu elensek bile

F

Fvzyeplt

Bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi tekrar başvurmak istiyodum ben de

S

Shuushi

Yara izini kendiniz yaptıysanız evet elerler. Ancak normal yara ise sorun olmaz.
Thy alımlarının hepsi için mi geçerli oluyor bu, yoksa yalnızca kabin memurluğu için mi? Jr vb başvurularda da var mı?

elsa

elsa

Yara izini kendiniz yaptıysanız evet elerler. Ancak normal yara ise sorun olmaz.
Ben ameliyat izinden elendim 2023 alımında. Çok büyük bir yara değildi 4 cm uzunluğunda 1 cm kalınlığındaydı ve ayak bileğimdeydi. Bunun tedavisini ol sonra tekrar başvuru yap kurul aşamasına gelirsen tekrar inceleriz dediler. Bir arkadaşımı da doğum lekesinden dolayı elemişlerdi ve onun da ayağındaydı ama şimdi emirates’te kabin memuru. Thy bu konularda fazla katı maalesef

Z

Zzmc

Merhaba, e nabız kontrolü için tekrar gel tarih seçip dedi ama tarih gün seçemiyorum çevikten nasıl tekrar doktorla görüşeceğim bilgisi olan var mı çok acil

A

Atlasdeniz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba Saframda polip olduğu için elenmiştim. Safra kesesi ameliyatı oldum ve safra kesemi aldırdım. Tekrar başvuruda bu durum sorun olur mu . Net bir cevap bulamadım. Mail attım ama ona da dönüş olmadı

Konuyu okuyanlar;