THY THY sağlık şartları

SoonAlquist

HavaPersonel.Com
Merhaba ben şuan pilotaj için sınava hazırlanıyorum da ileride thy de çalışmak istiyorum ama benim kalbimde fonksiyonel olmayan bi kalp kapakçığı sorunu var bana hiç etkisi yok sağlık raporu alırken fonksiyonel degilse ams ye sevkedilir diyor ama thy nin kriterlerinde direk uygun değildir diyor alma şansları yok mu hiç ve kriterlerdeki gibi detaylı bakıyorlar mı

aybvk3

HavaPersonel.Com
amcan dayın yoksa thy almaz maalesef

admin

Admin
Moderatör
amcan dayın yoksa thy almaz maalesef
Soru ile bunun ne alakası var. Zaten arkadaş sağlık şartlarında alınmayacağını okuduğunu söylemiş. Lütfen konu ile ilgili olmayan şeyler yazmayalım

aybvk3

HavaPersonel.Com
Soru ile bunun ne alakası var. Zaten arkadaş sağlık şartlarında alınmayacağını okuduğunu söylemiş. Lütfen konu ile ilgili olmayan şeyler yazmayalım
diyorum ki bir umut amca dayı bulursan alırlar işe 😄 allahın bildiğini kuldan saklamayalım gerçekler maalesef

SoonAlquist

HavaPersonel.Com
diyorum ki bir umut amca dayı bulursan alırlar işe 😄 allahın bildiğini kuldan saklamayalım gerçekler maalesef
Hocam diğer şirketler alır mı sağlık raporundan geçersem ama thy olmazsa iş bulabilir miyim bilmiyorum ona göre başka bölüm için çalışcam

aybvk3

HavaPersonel.Com
Hocam diğer şirketler alır mı sağlık raporundan geçersem ama thy olmazsa iş bulabilir miyim bilmiyorum ona göre başka bölüm için çalışcam
cano benim pilotajla alakalı bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem fakat kabinde thynin sorun ettiği şeyleri pegasus kabul edebiliyor belki kokpitte de durum böyledir. ama bir bilene danışmanda fayda var.

SoonAlquist

HavaPersonel.Com
cano benim pilotajla alakalı bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem fakat kabinde thynin sorun ettiği şeyleri pegasus kabul edebiliyor belki kokpitte de durum böyledir. ama bir bilene danışmanda fayda var.
Tamamdır çok teşekkür ederim cevap için😊

toprakkk

HavaPersonel.Com
merhaba thy kadın kabin adayı için geçmiş yıllarda memede kist tanısı ve temiz biyopsi sonucu istenmeyen hastalıklara giriyor mu

Aays

HavaPersonel.Com
Merhaba kulak zarımda bi delik var daha önce bu nedenden dolayı elenmiştim. Kulak zarı ameliyatı olsam yine elenir miyim? Ameliyat olmuş olmak sorun mu yoksa işitme kaybının olup olmadığına mı bakıyorlar sadece?

ekinoks34

HavaPersonel.Com
Merhaba kulak zarımda bi delik var daha önce bu nedenden dolayı elenmiştim. Kulak zarı ameliyatı olsam yine elenir miyim? Ameliyat olmuş olmak sorun mu yoksa işitme kaybının olup olmadığına mı bakıyorlar sadece?
ben de geçen sene kbb gittiğimde kulak zarımın delik olduğunu söylemişti, boyut olarak bilmiyorum belki yeniden delik kapanmışta olabilir. haftaya tekrardan doktora gideceğim. kulak zarı delikliği sağlıktan elenmeye sebep mi acaba ? kesin olarak nasıl öğrenebiliriz? siz herhangi bir bilgi alabildiniz mi ?

Konuyu okuyanlar;