4 Şub 2024
8
2
0
Merhaba ben şuan pilotaj için sınava hazırlanıyorum da ileride thy de çalışmak istiyorum ama benim kalbimde fonksiyonel olmayan bi kalp kapakçığı sorunu var bana hiç etkisi yok sağlık raporu alırken fonksiyonel degilse ams ye sevkedilir diyor ama thy nin kriterlerinde direk uygun değildir diyor alma şansları yok mu hiç ve kriterlerdeki gibi detaylı bakıyorlar mı

Hocam diğer şirketler alır mı sağlık raporundan geçersem ama thy olmazsa iş bulabilir miyim bilmiyorum ona göre başka bölüm için çalışcam
cano benim pilotajla alakalı bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem fakat kabinde thynin sorun ettiği şeyleri pegasus kabul edebiliyor belki kokpitte de durum böyledir. ama bir bilene danışmanda fayda var.

• Like
Tepkiler: SoonAlquist
merhaba thy kadın kabin adayı için geçmiş yıllarda memede kist tanısı ve temiz biyopsi sonucu istenmeyen hastalıklara giriyor mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.