s1ngle

Üye
5 Ağu 2024
42
16
0
Arkadaşlar normalde 22 ekimde thy doktoruyla randevum var ama ek tetkik istendiği için sağlık raporunu randevu gününden sonra alacağım. Randevu tarihini ertelemek için ne yapmalıyım bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar normalde 22 ekimde thy doktoruyla randevum var ama ek tetkik istendiği için sağlık raporunu randevu gününden sonra alacağım. Randevu tarihini ertelemek için ne yapmalıyım bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çevik üzerinden talep oluşturmanız gerekiyor. Kuruldan ne zaman olumlu mail aldınız ve ayın kaçında kurula girmiştiniz ?

Merhaba ben KABINISEBASLATMA@thy.com
adresine mail attım.
Benimki e nabız verilerimin geri açılmasıyla ilgiliydi. Ancak 2 gün ertelediler.

Siz de durumunuzu belirtin, erteleyeceklerini düşünüyorum.

adresine mail attım.
Benimki e nabız verilerimin geri açılmasıyla ilgiliydi. Ancak 2 gün ertelediler.

adresine mail attım.

Bulabildiğim bütün mail adreslerine mail attım cevap bekliyorum. Teşekkürler.

• Like
Tepkiler: humann
E Nabizda gizlenen verileri Thy nin doktoru mu görüyor yoksa sağlık raporum aldığınız hastane mi ?
Benim birkaç verim gizliydi. Rapor aldığım hemşire bana gizli verim olduğunu bunu thy sağlık muayenesine gitmeden önce açtırmam gerektiğini söyledi.
Veriler gizlendiğinde “gizli” gibi bir ibare görünüyormuş onların sisteminde.
Thy doktoru da görebiliyor aynı şekilde.

Benim birkaç verim gizliydi. Rapor aldığım hemşire bana gizli verim olduğunu bunu thy sağlık muayenesine gitmeden önce açtırmam gerektiğini söyledi.
Hocam peki ilk raporu alırken yani hastanede aldığınızda gizli olanlardan sorun çıktı mi

Merhaba, gizli verilerinizle ilgili süreci nasıl düzelttiniz devam ettirdiniz yazabilir misiniz, benim de gizli bir verim var sorun oluyorsa şimdiden açtırayım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.