kirkland

Üye
13 Şub 2025
6
3
0
Merhaba arkadaşlar birkaç gün sonra THY sağlık kuruluna gireceğim. E-nabız kaydımda 2015te tanısı konulan dermatit ürtiker var. Geçmişte bu hastalığa yönelik hiç ilaç kullanmadım ve yaklaşık 2 ay sonra kendiliğinden geçmişti. THY'nin sağlık koşullarında ürtikere dair herhangi bir şey yazmıyor sizce bu konu bir sorun yaratır mı ?

yani sorun olcağını sanmıyorum normalde bu hastalik bulasici degil ustelik bi kere olmus sorun etmezler dermotolojik rahatsızlıklara bakmıyorlar diye biliyorum

yani sorun olcağını sanmıyorum normalde bu hastalik bulasici degil ustelik bi kere olmus sorun etmezler dermotolojik rahatsızlıklara bakmıyorlar diye biliyorum
Teşekkür ederim e-nabıza baktığımda aynı zamanda perioral dermatit de yazıyor böyle bi hastalık geçirmeme rağmen yanlış tanı konularak yazılmış. Umarım bu iki konudan dolayı bir sorun yaşamam ikisi de 10 sene önce kaydedilmiş ama insan yine de strese giriyor böyle bi konudan bırakılır mıyım diye

Haklısınız ben de tgs de aynı şekilde sağlık kuruluna gireceğim aynı stres bende de var ancak sanırım tgs e nabıza bakmıyormuş hakkımıza hayırlısı olsun

Merhabalar, öncelikle umarım sorunsuz bir şekilde geçebilirsiniz. Bende de aynı hastalık mevcut ve devam etmekte. Class 1 alırken herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ayrıca süreciniz sonuçlandığında burada bildirirseniz çok mutlu olurum.

Merhabalar, öncelikle umarım sorunsuz bir şekilde geçebilirsiniz. Bende de aynı hastalık mevcut ve devam etmekte. Class 1 alırken herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ayrıca süreciniz sonuçlandığında burada bildirirseniz çok mutlu olurum.
Class 1 alırken herhangi bi sorun yaşamadım. İlerleyen günlerde kurul sonucum da geldiğinde haber veriririm

• Like
Tepkiler: kpilot

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.