THY Thy Sağlık Kurulu

• Konbuyu başlatan kirkland
  • Başlangıç tarihi
kirkland

kirkland

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar birkaç gün sonra THY sağlık kuruluna gireceğim. E-nabız kaydımda 2015te tanısı konulan dermatit ürtiker var. Geçmişte bu hastalığa yönelik hiç ilaç kullanmadım ve yaklaşık 2 ay sonra kendiliğinden geçmişti. THY'nin sağlık koşullarında ürtikere dair herhangi bir şey yazmıyor sizce bu konu bir sorun yaratır mı ?

M

mustafaa34

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
e nabız da paylaşırken gizle yapabilirsin

M

mustafaa34

yani sorun olcağını sanmıyorum normalde bu hastalik bulasici degil ustelik bi kere olmus sorun etmezler dermotolojik rahatsızlıklara bakmıyorlar diye biliyorum

kirkland

kirkland

HavaPersonel.Com
yani sorun olcağını sanmıyorum normalde bu hastalik bulasici degil ustelik bi kere olmus sorun etmezler dermotolojik rahatsızlıklara bakmıyorlar diye biliyorum
Teşekkür ederim e-nabıza baktığımda aynı zamanda perioral dermatit de yazıyor böyle bi hastalık geçirmeme rağmen yanlış tanı konularak yazılmış. Umarım bu iki konudan dolayı bir sorun yaşamam ikisi de 10 sene önce kaydedilmiş ama insan yine de strese giriyor böyle bi konudan bırakılır mıyım diye

M

mustafaa34

Haklısınız ben de tgs de aynı şekilde sağlık kuruluna gireceğim aynı stres bende de var ancak sanırım tgs e nabıza bakmıyormuş hakkımıza hayırlısı olsun

K

kpilot

HavaPersonel.Com
Merhabalar, öncelikle umarım sorunsuz bir şekilde geçebilirsiniz. Bende de aynı hastalık mevcut ve devam etmekte. Class 1 alırken herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ayrıca süreciniz sonuçlandığında burada bildirirseniz çok mutlu olurum.

kirkland

kirkland

HavaPersonel.Com
Merhabalar, öncelikle umarım sorunsuz bir şekilde geçebilirsiniz. Bende de aynı hastalık mevcut ve devam etmekte. Class 1 alırken herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ayrıca süreciniz sonuçlandığında burada bildirirseniz çok mutlu olurum.
Class 1 alırken herhangi bi sorun yaşamadım. İlerleyen günlerde kurul sonucum da geldiğinde haber veriririm

M

mustafaa34

gözükmüyor diye biliyorum bi aile hekiminize sorabilirsiniz emin olmak için

kirkland

kirkland

HavaPersonel.Com
Ben sağlık kurulundan geçti
Sağlık kurulunda ürtiker bir sorun yaratmadı fakat bu hastalıkla ilgili kronik ilaç tedavisi görüyorsanız sorun yaratabilir

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör

Sağlık kurulunda ürtiker bir sorun yaratmadı fakat bu hastalıkla ilgili kronik ilaç tedavisi görüyorsanız sorun yaratabilir
Hocam şöyle bir sorum olacak. Sağlık kurulu ilgili hastalığın kronik olup olmadığını nasıl anlıyor? Size düzenli ilaç kullanıyor musunuz diye sorarak mı yoksa e-nabızda mesela en son belirli bir süre almış olduğunuz ilacı görerek mi?

K

kpilot

HavaPersonel.Com

Adınıza çok sevindim.

Siz doktorla görüştüğünüzde direkt onay mı verdi yoksa kararı kurula bıraktı da kuruldan mı onay çıktı orayı pek anlamadım. Ayrıca doktor bu hastalıkla alakalı sorular sordu mu? Onu da söylerseniz çok mutlu olurum.

F

FOcap

Merhaba sağlık raporu alırken kan sonuçlarında demir eksikliği çıkması elenme sebebi mi ( anemi seviyesinde değil ) günümüzde birçok insan demir eksikliği yaşıyor dönem dönem ve ilaç kullanımı sonrasında 2 ay içinde bile düzeliyor

Konuyu okuyanlar;