THY Thy Sağlık Kurulu Yağ Bezesi Sorun Olur Mu

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Göğsümde bir yağ bezesi mevcut. Doktor e nabızıma baktığında daha önce kontrol ettirdiğimi gördü ve benden ek tetkik istedi. Yaptırdım ve göğsümdeki yağ bezesi hala mevcut. Ve doktorlar bana bunun zararlı olmadığını söylediler ve uçuşa elverişlidir raporumu aldım. Ama thy bu konuyu kurul kararına bıraktı. Elenir miyim?

admin

Admin
Moderatör
Öncelikle adınıza üzüldüm. Umarım kariyerinizde daha güzel kapılar açılır.

Merak ettiğim bir konu neden olumsuz oldu ? Yağ bezesi dediğinizi ne olarak değerlendirdiler ? Sağlık açısından sakıncası olan bir şey mi ?

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba teşekkür ederim.
Ek tetkik istedi thy doktoru benden. Yaptırdığımda da doktorlar bir sorunun yok sağlıklısın diyip yıllık takip verdi ancak thy kendi prosedürüne göre sertifikam olsa dahi kabul etmeyeceğini mail attılar.

Cerenk

HavaPersonel.Com
Gerçekten çok üzüldüm o kadar emek veriyoruz inşallah çok daha iyisi olur.
Bu kadar irdeleniliyorsa benim de göz kuruluğu soracaz demişlerdi o da elenme sebebi olur mu admin uçak teknisyenliği için

Nurcan

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Göğsümde bir yağ bezesi mevcut. Doktor e nabızıma baktığında daha önce kontrol ettirdiğimi gördü ve benden ek tetkik istedi. Yaptırdım ve göğsümdeki yağ bezesi hala mevcut. Ve doktorlar bana bunun zararlı olmadığını söylediler ve uçuşa elverişlidir raporumu aldım. Ama thy bu konuyu kurul kararına bıraktı. Elenir miyim?
Merhaba beni de aynı nedenden kurula bıraktılar. Sizin kaç günde geldi kurul mailiniz

Nurcan

HavaPersonel.Com
Evet ameliyat oldum ben Eylül ayında aldırdım. Fibroadenom amelîyati diye geçiyor zaten, menstrüasyon geçiren genç kızlarda sık görülen bir rahatsızlık.hastane heyeti ek tetkik istedi ultrason vs de çektirdim ucuusa elverişli raporu verdi ama kurula kaldım:(

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Evet ameliyat oldum ben Eylül ayında aldırdım. Fibroadenom amelîyati diye geçiyor zaten, menstrüasyon geçiren genç kızlarda sık görülen bir rahatsızlık.hastane heyeti ek tetkik istedi ultrason vs de çektirdim ucuusa elverişli raporu verdi ama kurula kaldım:(
Ameliyat olmana rağmen kurula bırakması saçma bence ama eğer orda beze yoksa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum benim var olduğu için olumsuzdu

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Merhaba kontrolü ne zaman yaptırtmıştınız üzerinden kısa bir süre mi geçmişti yoksa yıllar mı? yıllar geçse de muayeneye gitmiş olmak yine de sorun edilir mi?

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Ben 6 yıl önce aynı sebepten hastaneye gitmiştim doktor teşhis koyduğunda zararsız demişti zaten çoğu kadında var bu kistler ameliyata gerek bile görülmüyor, eğer bu firmaya başvursaymışım bundan dolayı sorun mu çıkartacaklar yani?

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba kontrolü ne zaman yaptırtmıştınız üzerinden kısa bir süre mi geçmişti yoksa yıllar mı? yıllar geçse de muayeneye gitmiş olmak yine de sorun edilir mi?
Benim de seneler önceydi ona baktı thy doktorunun istediği hastaneden istediği doktora baktırdım yine onlar sağlıklıdır diye rapor vermesine rağmen beni kurula bıraktılar. Kurulda olumsuz dedi.

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
Benim de seneler önceydi ona baktı thy doktorunun istediği hastaneden istediği doktora baktırdım yine onlar sağlıklıdır diye rapor vermesine rağmen beni kurula bıraktılar. Kurulda olumsuz dedi.
aslında bu fibroadenom ameliyatsız da aldırılabiliyor büyük ameliyat gerektiren bir şey değil, benim kabin memuru başvurusu yapabilmeme rahat 1,5 sene falan var çünkü aynı zamanda dövme sildirme sürecindeyim ve uzun sürecek. sizce bu süreçte aynı zamanda fibroadenomumu aldırtsam sorun olur mu? siz doktora sordunuz mu acaba tedavi edilse komple aldırsanız bir daha problem çıkartırlar mı? bu arada iyi denk geldiniz gerçekten sayenizde bilgilendim.

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
bir de ben 6 yıl önce reşit bile değilken doktora gitmiştim ve doktor kadınlarda sıkça görüldüğünü korkacak bir şey olmadığını söylemişti ilaç bile yazmamıştı. o zamanlar elimle kontrol ettiğinde elime geliyordu fakat artık elime kitle dahi gelmiyor belki eskiden aşırı zayıf olduğum için şimdi de biraz kilo aldığım için olabilir bilmiyorum. inanın vücudumda öyle bir şeye sahip olduğum aklıma dahi gelmiyor sizin konunuzu görmeseydim sorun olacağını aklımın ucundan dahi geçirmezdim. sırf sizin elenme sebebiniz olduğu için içime kurt düştü bu durumu soruşturacağım...

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
bir de diğer konulardan okuduğum kadarıyla daha önce sizin üzerinize riskli ilaçlar yazılmış ve gizlemişsiniz, fibroadenomun yanı sıra bir de bunu problem etmiş olabilirler mi? tek sorunum maalesef ki o kitle :( sırf bundan kaybetmek istemem. bir tık fazla soru sormuş olabilirim kusura bakmayın 😂 bu süreci bizzat yaşadığınız için çok merak ettim

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
bir de diğer konulardan okuduğum kadarıyla daha önce sizin üzerinize riskli ilaçlar yazılmış ve gizlemişsiniz, fibroadenomun yanı sıra bir de bunu problem etmiş olabilirler mi? tek sorunum maalesef ki o kitle :( sırf bundan kaybetmek istemem. bir tık fazla soru sormuş olabilirim kusura bakmayın 😂 bu süreci bizzat yaşadığınız için çok merak ettim
Merhaba
Yok ben de çok soru sordum o süreç zamanında 😂 evet gizledim sonra belki görürler diye korkup il sağlık müdürlüğüne gidip dilekçe vererek tekrardan açtırdım şimdi düşünüyorum da keşke açtırmasaydım çünkü aile hekimimden sağlıklıdır raporu da aldım ama inanmadılar ilaçları görsem bile tanımam o derece. Haksız bir durum oldu ama onlara inandıramadım çünkü prosedüre göre hareket ediyolar. Yağ bezesi için senden büyük ihtimalle ek tetkik isteyecek kendi anlaşmalı hastanesinden onlarda sağlıklıdır yazacak sana. Başka bir sorun yoksa geçersin büyük ihtimalle başarılar

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
Merhaba
Yok ben de çok soru sordum o süreç zamanında 😂 evet gizledim sonra belki görürler diye korkup il sağlık müdürlüğüne gidip dilekçe vererek tekrardan açtırdım şimdi düşünüyorum da keşke açtırmasaydım çünkü aile hekimimden sağlıklıdır raporu da aldım ama inanmadılar ilaçları görsem bile tanımam o derece. Haksız bir durum oldu ama onlara inandıramadım çünkü prosedüre göre hareket ediyolar. Yağ bezesi için senden büyük ihtimalle ek tetkik isteyecek kendi anlaşmalı hastanesinden onlarda sağlıklıdır yazacak sana. Başka bir sorun yoksa geçersin büyük ihtimalle başarılar
ya evet zararsız bir şey çünkü, bir de tiktokta thy'ye girmiş bir kızın minicik nodülü varmış ama temiz çıktığı için sorun etmemişler kız eğitime başlamış mesela. ilaç olayı yakmış olabilir sizi :(
cevapladığınız için çok teşekkür ederim bu arada şu anlık dövme sildirme aşamasındayım inşallah bu süreci atlatınca kabin memurluğuna başvurmayı planlıyorum:) inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olur diğer özel şirketlere de başvurun isterseniz psikolojik ilaçlar üzerinden 3 yıl geçmişse sorun etmiyorlar diye biliyorum direkt bu hayalinizden vazgeçmeyin :)

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Olabilir teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun.
Diğer firmalara aylardır başvuruyorum ama özellikle kariyerden başvurduğum hiç bir ilandan geri dönüş alamadım özgeçmişim güçlü gözükmesine rağmen acaba bi sorun mu var diye düşünmeye başladım artık. İnsanın kendi mesleğini yapamaması çok kötü bişey gerçekten

Konuyu okuyanlar;