Thy Sağlık Kurulu Yağ Bezesi Sorun Olur Mu

• Konbuyu başlatan Fvzyeplt
  • Başlangıç tarihi
F

Fvzyeplt

Hava Personel
Merhaba,
Göğsümde bir yağ bezesi mevcut. Doktor e nabızıma baktığında daha önce kontrol ettirdiğimi gördü ve benden ek tetkik istedi. Yaptırdım ve göğsümdeki yağ bezesi hala mevcut. Ve doktorlar bana bunun zararlı olmadığını söylediler ve uçuşa elverişlidir raporumu aldım. Ama thy bu konuyu kurul kararına bıraktı. Elenir miyim?

K

kaiser

Hava Personel
Sonuç çıktı mı?

F

Fvzyeplt

Hava Personel
admin

admin

Admin
Moderatör
Öncelikle adınıza üzüldüm. Umarım kariyerinizde daha güzel kapılar açılır.

Merak ettiğim bir konu neden olumsuz oldu ? Yağ bezesi dediğinizi ne olarak değerlendirdiler ? Sağlık açısından sakıncası olan bir şey mi ?

F

Fvzyeplt

Hava Personel
Merhaba teşekkür ederim.
Ek tetkik istedi thy doktoru benden. Yaptırdığımda da doktorlar bir sorunun yok sağlıklısın diyip yıllık takip verdi ancak thy kendi prosedürüne göre sertifikam olsa dahi kabul etmeyeceğini mail attılar.

C

Cerenk

Hava Personel
Gerçekten çok üzüldüm o kadar emek veriyoruz inşallah çok daha iyisi olur.
Bu kadar irdeleniliyorsa benim de göz kuruluğu soracaz demişlerdi o da elenme sebebi olur mu admin uçak teknisyenliği için

N

Nurcan

Hava Personel
Merhaba,
Göğsümde bir yağ bezesi mevcut. Doktor e nabızıma baktığında daha önce kontrol ettirdiğimi gördü ve benden ek tetkik istedi. Yaptırdım ve göğsümdeki yağ bezesi hala mevcut. Ve doktorlar bana bunun zararlı olmadığını söylediler ve uçuşa elverişlidir raporumu aldım. Ama thy bu konuyu kurul kararına bıraktı. Elenir miyim?
Merhaba beni de aynı nedenden kurula bıraktılar. Sizin kaç günde geldi kurul mailiniz

F

Fvzyeplt

Hava Personel
1 ay oldu nerdeyse

N

Nurcan

Hava Personel
Evet ameliyat oldum ben Eylül ayında aldırdım. Fibroadenom amelîyati diye geçiyor zaten, menstrüasyon geçiren genç kızlarda sık görülen bir rahatsızlık.hastane heyeti ek tetkik istedi ultrason vs de çektirdim ucuusa elverişli raporu verdi ama kurula kaldım:(

F

Fvzyeplt

Hava Personel
Evet ameliyat oldum ben Eylül ayında aldırdım. Fibroadenom amelîyati diye geçiyor zaten, menstrüasyon geçiren genç kızlarda sık görülen bir rahatsızlık.hastane heyeti ek tetkik istedi ultrason vs de çektirdim ucuusa elverişli raporu verdi ama kurula kaldım:(
Ameliyat olmana rağmen kurula bırakması saçma bence ama eğer orda beze yoksa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum benim var olduğu için olumsuzdu

Konuyu okuyanlar;