Thy Sağlık Elenenler

kkn

HavaPersonel.Com
Dostlar selam,
Forumda gezinirken fark ettim ki çoğumuz sağlık sürecinde, yıllar önce gitmiş olduğumuz psikiyatri muayenesi nedeniyle elenmişiz. Bu konuda, yıllar önce konulan tanıyı sildiren birisi var mı acaba? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

hypatia

HavaPersonel.Com
Dostlar selam,
Forumda gezinirken fark ettim ki çoğumuz sağlık sürecinde, yıllar önce gitmiş olduğumuz psikiyatri muayenesi nedeniyle elenmişiz. Bu konuda, yıllar önce konulan tanıyı sildiren birisi var mı acaba? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Sizinki ne zamandı ve tanı neydi

pnarkoral

HavaPersonel.Com
benim sürecim Türk hava yolları değil pegasusla pegasus bu konularda biraz daha esnek bildiğim kadarıyla?

kkn

HavaPersonel.Com
benim sürecim Türk hava yolları değil pegasusla pegasus bu konularda biraz daha esnek bildiğim kadarıyla?
Bende öyle duydum Pegasus ve SunExpress bu hususta biraz daha esnek onlar klas 1 i alıp almamanıza bakıyor kendi uçuş hekimliği üzerinden ek bir kontrol yapmıyor diye biliyorum.

pnarkoral

HavaPersonel.Com
Bende öyle duydum Pegasus ve SunExpress bu hususta biraz daha esnek onlar klas 1 i alıp almamanıza bakıyor kendi uçuş hekimliği üzerinden ek bir kontrol yapmıyor diye biliyorum.
class 1de antidepresan kullanmış olmak sorun değil mi? ya bir deniz üzeri 13 / 14.000 TL bir para bu konuda %100 eleneceksek hiç girmesem mi diyorum ben de canım çok sıkkın gerçekten

flightlover

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar günaydınlar

Alerjik rinit ve 2020 de gittiğim ve sadece ozaman olan Atopik dermatit tanımlanmamış tanısına karşılık krem kullanmıştım buna hekim birşey der mi ? Başka göz kalp kulak gibi hiçbir sağlık sorunum yok söylediğim şey de bir dönem oldu 4 sene önce.

beribirc

HavaPersonel.Com
class 1de antidepresan kullanmış olmak sorun değil mi? ya bir deniz üzeri 13 / 14.000 TL bir para bu konuda %100 eleneceksek hiç girmesem mi diyorum ben de canım çok sıkkın gerçekten
Tatminsel sonuç alınması şartıyla yazılmış açıklamalarda. Nasıl bir tedavi gördünüz, ne kadar sürdü, ne kadar süre ilaç kullandınız bunlar önemlidir diye düşünüyorum. Ciddi bir tanı ve uzun süren bir tedavi süreci olmadıysa alırsınız sanırım...

flightlover

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar günaydınlar

Alerjik rinit ve 2020 de gittiğim ve sadece ozaman olan Atopik dermatit tanımlanmamış tanısına karşılık krem kullanmıştım buna hekim birşey der mi ? Başka göz kalp kulak gibi hiçbir sağlık sorunum yok söylediğim şey de bir dönem oldu 4 sene önce.
Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa cevaplayabilir mi lütfen 😔

Dreamer35

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar daha önceden sağlıktan elendiyseniz tekrardan başvuru yapsanız bile değerlendirmeye alınmıyor bildiğim kadarıyla ben 2022 yılında kolesterol kaynaklı elenmiştim şu an normal değerlerde bir sorunum yok ama daha önceden elenmiş olduğum icin ne olursa olsun değerlendirmiyorlar tekrar.

delfinok

HavaPersonel.Com
Benim 2018 martta psikiyatri kaydım var, ilaca başlayıp bırakmıştım. 2019 Martta da aynı şekilde oldu. Yani mevsimsel gibiydi ama çok da sağlıklı bir şekilde başlayıp bitiremedim o dönemi. En sonunda 202-2022 arasında 1 yıl ilaç kullandım ve o dönemden beri de bir sıkıntı yaşamadım. Ama son giriş 2022 Mart ve bu da 3 yıl içerisinde olmuş oluyor maalesef. Esneklikleri var mı, yoksa bu tamamen boşa bir girişim mi olur? Özellikle bunu yaşamış olan birinden duymayı tercih ederim.

delfinok

HavaPersonel.Com
Benim 2018 martta psikiyatri kaydım var, ilaca başlayıp bırakmıştım. 2019 Martta da aynı şekilde oldu. Yani mevsimsel gibiydi ama çok da sağlıklı bir şekilde başlayıp bitiremedim o dönemi. En sonunda 202-2022 arasında 1 yıl ilaç kullandım ve o dönemden beri de bir sıkıntı yaşamadım. Ama son giriş 2022 Mart ve bu da 3 yıl içerisinde olmuş oluyor maalesef. Esneklikleri var mı, yoksa bu tamamen boşa bir girişim mi olur? Özellikle bunu yaşamış olan birinden duymayı tercih ederim.
Bir de 2 yıl 7 ay olmuş. 5 aydan ötürü eleyecekler mi bu ayrıntı biraz canımı yakıyor.

kkn

HavaPersonel.Com
Şöyle söyleyim genel sürecimde ben iletişim sorunundan ötürü 2 kez klas 1almış birisiyim . Muayene olduğum hasteneden uçuş hekimleri bu durum ancak thy açısından belki sprun olabilceğini söylemişti. Ne yazık ki gerçekten yüksek bir meblağ. Ancak ordaki psikiyatriye ben durumumu anlattığımda herhangi bir engel görmemişti tanının sebebini açıklamıştım.

sevim304

HavaPersonel.Com
bana da doktorum hafif bir antidepresan yazmıştı geçen sene. Kullanmadım ama gözüküyor sistemde. Bu da elenmeye sebep olur değil mi :(

Konuyu okuyanlar;