Şirket doktorunun inisiyatifine bağlı..Merhaba, daha önce egzama için bir kaç krem kullanmıştım ve E-Nabız'da gözüküyor elenir miyim?
![]()
Bu biraz üzdü.Şirket doktorunun inisiyatifine bağlı..
Boy kilo endeksi hesaplamasından bakabilirsiniz.bir de boy kilo da 170 boya kaç kilo olmak gerekiyor kadında
Sorun olmaz dediğiniz gibi 6 yazıyorsa 6 dır.göz derecesinde 6 denmiş 6 ya yakın olması sorun olur mu
Bende daha önce birkaç krem kullandım merhem. Ama hastalıklarımda tanımlanmamış yazıyorMerhaba, daha önce egzama için bir kaç krem kullanmıştım ve E-Nabız'da gözüküyor elenir miyim?
![]()
Bende bunu çok merak ediyorum bende dediğim gibi krem kullandım sadece ama bende tanılarda tanımlanmamışta yazıyor birde yakın dönemde su çiçeği geçirdim inşallah bizler için sorun çıkarmaz öğrenebilirseniz banada söyler misinizAynı benimde egzama ilacı kullanmışlığım var bir dönem hocam.
E-Nabızdan gizleyebiliyoruz aslında ama thy doktoru bizim e-nabız üzerinden mi bakıyor acaba yoksa kendi doktorluk üzerinden mi emin olamiyorum.
Ben bir kaç defa gitmiştim Egzama için bazılarında dermatit bazılarında seboreik dermatit yazıyor ne olacak bilmiyorum :/Bende daha önce birkaç krem kullandım merhem. Ama hastalıklarımda tanımlanmamış yazıyor
Tabii ki öğrenirsem haber veririm. Ben bir kaç defa doktora gitmiştim bunun için, bazılarında Dermatit bazılarında Seboreik dermatit yazıyor. Ne olacak bilmiyorum :/Bende bunu çok merak ediyorum bende dediğim gibi krem kullandım sadece ama bende tanılarda tanımlanmamışta yazıyor birde yakın dönemde su çiçeği geçirdim inşallah bizler için sorun çıkarmaz öğrenebilirseniz banada söyler misiniz
Dermatit yazıyor bendede zaten ama şu şekilde yazıyor dermatit,tanımlanmamışTabii ki öğrenirsem haber veririm. Ben bir kaç defa doktora gitmiştim bunun için, bazılarında Dermatit bazılarında Seboreik dermatit yazıyor. Ne olacak bilmiyorum :/
Nasıl tanımlandığını nereden tam olarak görüyorsunuz e-nabızda hastalıklarım sekmesi üzerinden mi?Dermatit yazıyor bendede zaten ama şu şekilde yazıyor dermatit,tanımlanmamış
Evet, hastalıklarım kısmından gözüküyor.Nasıl tanımlandığını nereden tam olarak görüyorsunuz e-nabızda hastalıklarım sekmesi üzerinden mi?
Sonuç ne oldu hocamseboreik dermatit sorun yaratır mı daha önce şampuan ve losyon yazdırmıştım sadece kronik bi şey değil saçlarımda kepek gibiydi
Şirket doktoru derken Thy doktoru mu yoksa tahlilleri yaptıracağımız sghm anlaşmalı hastanedeki doktor mu?Şirket doktorunun inisiyatifine bağlı..