THY Thy Sağlık Egzama

iumutk

HavaPersonel.Com
Merhaba, daha önce egzama için bir kaç krem kullanmıştım ve E-Nabız'da gözüküyor elenir miyim?

po2b9he.PNG

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
göz derecesinde 6 denmiş 6 ya yakın olması sorun olur mu

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
bir de boy kilo da 170 boya kaç kilo olmak gerekiyor kadında

zidancan10

HavaPersonel.Com
Aynı benimde egzama ilacı kullanmışlığım var bir dönem hocam.
E-Nabızdan gizleyebiliyoruz aslında ama thy doktoru bizim e-nabız üzerinden mi bakıyor acaba yoksa kendi doktorluk üzerinden mi emin olamiyorum.

yemreak

HavaPersonel.Com
Aynı benimde egzama ilacı kullanmışlığım var bir dönem hocam.
E-Nabızdan gizleyebiliyoruz aslında ama thy doktoru bizim e-nabız üzerinden mi bakıyor acaba yoksa kendi doktorluk üzerinden mi emin olamiyorum.
Bende bunu çok merak ediyorum bende dediğim gibi krem kullandım sadece ama bende tanılarda tanımlanmamışta yazıyor birde yakın dönemde su çiçeği geçirdim inşallah bizler için sorun çıkarmaz öğrenebilirseniz banada söyler misiniz

mf5106

HavaPersonel.Com
Thy nin işe alım sağlık kriterlerini incelediğimde insanın herhangi hiç bir rahatsızlığının olmaması gerektiğini anladım en ufak hastalıkları bile işe girişi uygun değildir diye yazmışlar. Engelli ilanı için de bu bilgiler aynı mı yoksa süreç farklı mı ilerliyor bilgisi olan var mıdır ? @admin

iumutk

HavaPersonel.Com
Bende bunu çok merak ediyorum bende dediğim gibi krem kullandım sadece ama bende tanılarda tanımlanmamışta yazıyor birde yakın dönemde su çiçeği geçirdim inşallah bizler için sorun çıkarmaz öğrenebilirseniz banada söyler misiniz
Tabii ki öğrenirsem haber veririm. Ben bir kaç defa doktora gitmiştim bunun için, bazılarında Dermatit bazılarında Seboreik dermatit yazıyor. Ne olacak bilmiyorum :/

yemreak

HavaPersonel.Com
Tabii ki öğrenirsem haber veririm. Ben bir kaç defa doktora gitmiştim bunun için, bazılarında Dermatit bazılarında Seboreik dermatit yazıyor. Ne olacak bilmiyorum :/
Dermatit yazıyor bendede zaten ama şu şekilde yazıyor dermatit,tanımlanmamış

benben1221

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar renk körlüğü testi mühendislik kısmı için önemli mi? Bir bilgisi olan var mı

xyshadh

HavaPersonel.Com
seboreik dermatit sorun yaratır mı daha önce şampuan ve losyon yazdırmıştım sadece kronik bi şey değil saçlarımda kepek gibiydi

Konuyu okuyanlar;