THY Thy Sağlık E Nabız

• Konbuyu başlatan flamer
  • Başlangıç tarihi
F

flamer

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir mr sonucum gözüküyor minimal bulging olarak noral spinal kord ve spinal kökler serbesttir .nöral foremenler açıktır diye yazmış 3-4 doktora sordum önemli hicbisey in olmadığını söylediler, bir depremzede olarak MR cihazına girmeye korkuyorum anılarım depresiyor diyebilirim.. THY nin paylaştığı kabin memuru güncel sağlık listesinde minimal bulgingler yer almıyor omurga hastalıklarında sizce doktor ek tetkik için mr a gönderir mi beni?

F

flamer

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir mr sonucum gözüküyor minimal bulging olarak noral spinal kord ve spinal kökler serbesttir .nöral foremenler açıktır diye yazmış 3-4 doktora sordum önemli hicbisey in olmadığını söylediler, bir depremzede olarak MR cihazına girmeye korkuyorum anılarım depresiyor diyebilirim.. THY nin paylaştığı kabin memuru güncel sağlık listesinde minimal bulgingler yer almıyor omurga hastalıklarında sizce doktor ek tetkik için mr a gönderir mi beni?
Ayriyeten hastane ziyaretlerinden , kaldırılabilir bişey kaldirsam doktor kesin olarak görür mü sizce ? Bilmediğim için soruyorum

S

Selx

HavaPersonel.Com
En son paylasılan saglık sartlarında maalesef ki bulging var, tanıyı gizlemeyin gizlersenizde görüyorlar

F

flamer

HavaPersonel.Com
En son paylasılan saglık sartlarında maalesef ki bulging var, tanıyı gizlemeyin gizlersenizde görüyorlar
Bana gönderilen Kabin Memurluğu 2024 adli PDF'de yazan bu

"Omurga Hastalıkları
Omurga disk patolojileri (Protrüzyon, taşma, nöral foramen darlığı, indentasyon,
herniasyon, bel ve boyun fıtığı, her türlü bası bulgusu, yırtık ve diğer omurga
hastalıkları).
Yukarıdaki tanısı, tedavisi, ameliyatı olanlar ile güncel MR sonucunda bulgu tespit
edilen tüm adayların işe girişi uygun deği"ldir.

D

Dimay

HavaPersonel.Com
Merhaba gebe olmak sağlıktan elenme sebebi mi? Olumlu mail aldım kabin memuru için. Sağlık dostasında bununla ilgili işr alınmama gibi bir durum söz konusu değil. Acaba işe alım yaoılfıktan sonra yer görevi mi verilir yoksa elenir miyim?

Konuyu okuyanlar;