Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

rmok

Üye
15 Eki 2025
26
6
5
Meslek
Kokpit
Merhabalar, Yakın zamanda ön sağlık sürecine gideceğim ama enabızımda boyun fıtığı başlangıcıyla ilgili bir tanım var. Şuan fizik tedaviye de gidiyorum ama yakın zamanda gerileme göstereceğini sanmıyorum. MR raporunda 'Boyun düzleşmesi' ve 'Minimal Herni' tanıları mevcut. Haziran ayından itibaren bunlara esneklik getirildiğini biliyorum ama nereye kadar esnetildiği hiçbir yerde yazmıyor.

Haziran'dan beri Boyunla ilgili sıkıntısı olup Ön Sağlık'tan olumlu ya da olumsuz alan var mı?

Merhaba, umarım sağlık süreciniz de sorunsuz geçer. Biraz konu dışı olacak ama ön değerlendirme mailiniz kuruldan kaç gün sonra geldi acaba?

Merhabalar, Yakın zamanda ön sağlık sürecine gideceğim ama enabızımda boyun fıtığı başlangıcıyla ilgili bir tanım var. Şuan fizik tedaviye de gidiyorum ama yakın zamanda gerileme göstereceğini sanmıyorum. MR raporunda 'Boyun düzleşmesi' ve 'Minimal Herni' tanıları mevcut. Haziran ayından itibaren bunlara esneklik getirildiğini biliyorum ama nereye kadar esnetildiği hiçbir yerde yazmıyor.

Haziran'dan beri Boyunla ilgili sıkıntısı olup Ön Sağlık'tan olumlu ya da olumsuz alan var mı?
Bir sıkıntı yaşamazsınız 😊

• Like
Tepkiler: rmok ve gunes
bel fıtığı ihtimali(e-nabızda böyle bir tanı vs yok) ve "M51.0 - LUMBAR VE DİĞER İNTERVERTEBRAL DİSK BOZUKLUKLARI, MİYELOPATİ İLE" tanısı elenme sebebi midir acaba? @indigo11

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.