Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot

SkylarS

Üye
20 May 2025
3
1
0
Selamlar, 11 Ağustos'ta pace sınavına girdim, 5-7 iş günü içinde açıklanacağını söylediler fakat sonuç daha gelmedi. O tarihte veya daha sonra giren ve açıklanan oldu mu? Veya daha önce girenlerin çok gün sonra açıklandı paylaşabilir misiniz?

Selamlar, 11 Ağustos'ta pace sınavına girdim, 5-7 iş günü içinde açıklanacağını söylediler fakat sonuç daha gelmedi. O tarihte veya daha sonra giren ve açıklanan oldu mu? Veya daha önce girenlerin çok gün sonra açıklandı paylaşabilir misiniz?
Merhaba, umarım sınavınız açıklanmış ve olumlu olmuştur.
Ben de haftaya gireceğim, bir şey danışmak isterim.
Cognitive Agility modülünde renkler değişse de daireler sağ-sol, kareler yukarı-aşağı tuşlarda olmak üzere sabit olduğunu söylüyorlar. Tuş setleri hala aynı kombinasyonda mıydı bilgi verebilir misiniz?

Merhaba, umarım sınavınız açıklanmış ve olumlu olmuştur.
Ben de haftaya gireceğim, bir şey danışmak isterim.
Cognitive Agility modülünde renkler değişse de daireler sağ-sol, kareler yukarı-aşağı tuşlarda olmak üzere sabit olduğunu söylüyorlar. Tuş setleri hala aynı kombinasyonda mıydı bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim, benim de 10. günde olumlu açıklandı.

Şimdiden başarılar sana da umarım rahat bi şekilde geçersin.

Ben, hem THYnin gönderdiği çalışmada, hem satın aldığım dış kaynak çalışmasında, hem de sınavda aynı tuş kombinasyonlarına denk geldim.
Daireler hep sağ sol tuşları kareler ise hep alt üst olarak geldi. Kesinlikle böyledir diyemem o kadar hakim değilim fakat benim gördüğüm o şekildeydi.

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.