Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet

avenic

Üye
20 Eyl 2025
1
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba, ben 5 gün sonra PACE 1 sınavına gireceğim. THY'nin demo uygulamasında çoğu modülü yapabiliyorum ama bir süre sonra uygulama kendini tekrarladığı için (özellikle audio ve digit span olan modüllerde) yeterince iyi miyim bilmiyorum. Sınava giren arkadaşlar için gerçek sınavda bu modüller çok karmaşık geldi mi çalıştığınıza göre, bir de atpl.tv deki tüm fizik ve matematiği çözdüm ortalama real exam yaptığımda 25+ yapıyorum, soru ezberlemeden mantığımla çözerek bu yeterli mi yoksa sınavda yine çok daha zorlama ihtimali var mı?

Merhaba, ben 5 gün sonra PACE 1 sınavına gireceğim. THY'nin demo uygulamasında çoğu modülü yapabiliyorum ama bir süre sonra uygulama kendini tekrarladığı için (özellikle audio ve digit span olan modüllerde) yeterince iyi miyim bilmiyorum. Sınava giren arkadaşlar için gerçek sınavda bu modüller çok karmaşık geldi mi çalıştığınıza göre, bir de atpl.tv deki tüm fizik ve matematiği çözdüm ortalama real exam yaptığımda 25+ yapıyorum, soru ezberlemeden mantığımla çözerek bu yeterli mi yoksa sınavda yine çok daha zorlama ihtimali var mı?
Sadece çalışmak yetmiyor sınav günü sakin olmak gerekiyor. Zaten verilen demo sonuçta esas sınavda ne yapacağınız önemli sınavda her modül öncesi deneme yaptırılıyor o konuda şüpheniz olmasın. Fizik ve matematiğe gelince soruları 1 dk içinde çözebiliyorsanız çok iyi çünkü sınav günü 1 dk da 1 soru bitirmeniz şart sorular kolay ama hızlı olmanız cidden önemli çünkü 1 dk da bitmezse diğer sorularda zamanı daha da azaltmanız gerekiyor bu da ciddi baskı oluşturabilir ona göre

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.