Thy Online Video Mulakat Sonuclari Aciklandi!

Arzclq

HavaPersonel.Com
Selamlar herkese. Az once Thy’den video mulakatimin olumlu sonuclandigina dair mail aldim. Surecler 2025 ceyregine kadsr devam edeceginden sabirli olmamiz gerekiyor. Haber bekleyenlere duyurulur:) Herkese bol sans!

krebblokkilec

HavaPersonel.Com
+ ben de aldim. Davet ile alakalı bir mail göndereceklerini söylediler. Mülakata 17 temmuzda girmistim

delfinok

HavaPersonel.Com
8 temmuz'da girenlerdendim. olumlu mailini aldım 12de. aşırı mutlu oldum. bekleyen herkese de aynı mutluluğu dilerim :)

myeong

HavaPersonel.Com
8 ağustos da girdim bende olumlu aldım bugün.

tolgacbnn

HavaPersonel.Com
belge yükleme ile ilgili bilgi alan oldu mu ben de olumlu aldım ancak mailde öyle bir bilgi yok belgeyle ilgili

cresecent

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar bugün göründüğü üzere iki tür olumlu dönüş maili gelmiş bir tanesi 2025 ilk çeyrek olarak diğer bir tanesi ise 2025 bahar dönemine kadar süreç devam edebilir şeklinde tam olarak ne zaman mülakata çağırırlar bir bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi

Nooffle

HavaPersonel.Com
16 temmuzda girmiştim video mülakata ben de bugün olumlu dönüş aldım. Herkese bol şans dilerim

sefakılıc

HavaPersonel.Com
Olumlu ve olumsuz dönüş alan arkadaşlarım ilk önce cep telefonunuza hangi içerikte mesaj geldi.Cunku benim cep telefonuma dün mesaj geldi ama mailim bozuk olduğu için oradan mail alamadim.Lutfen soylermisiniz.

Nooffle

HavaPersonel.Com
Olumlu ve olumsuz dönüş alan arkadaşlarım ilk önce cep telefonunuza hangi içerikte mesaj geldi.Cunku benim cep telefonuma dün mesaj geldi ama mailim bozuk olduğu için oradan mail alamadim.Lutfen soylermisiniz.
Sayın Adayımız,

Türk Hava Yolları Kabin Memuru (Kadın-Erkek) ilanı kapsamında değerlendirme süreçlerinizle ilgili olarak e-posta adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Lütfen kişisel e-posta adresinizi kontrol ediniz.

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları B016

sefakılıc

HavaPersonel.Com
Sayın Adayımız,

Türk Hava Yolları Kabin Memuru (Kadın-Erkek) ilanı kapsamında değerlendirme süreçlerinizle ilgili olarak e-posta adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Lütfen kişisel e-posta adresinizi kontrol ediniz.

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları

Sayın Adayımız,

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları B016
Bana da bu mesajin aynısı geldi ama bilmiyorum olumlu mu yoksa olumsuzmu THY ye mail attım geri dönüş olmadı

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
Sayın adayımız, başvurduğunuz ilan kapsamında belgelerinizi yüklemeniz gerekmektedir. Detaylar için e-posta adresinizi kontrol ediniz. B016

THY A.O sms mesajı mail ile aynı saatte geldi ayrıca yedek mail de eklemiştim her ikisine de gelmiş

awkward

HavaPersonel.Com
Bende bu forumu ve konuları sürecim başladığından beri takip ediyorum.Hiç yorum yapmak istemedim sonucum belli olana kadar,bugün bende olumlu sonucumu aldım.

Selen1dal

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar öncelikle olumlu maili gelen herkese başarılar diliyorum. Bana da aynı sms geldi ama mail adresime ulaşamadığım için sonucu göremiyorum. Kabin istihdama mail attım ne zaman dönüş olur bilmiyorum. Tüm olumlu gelen arkadaşlara belge yüklenmesi istenilen Sms beraberinde geldi mi?

SupportedBra

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar öncelikle olumlu maili gelen herkese başarılar diliyorum. Bana da aynı sms geldi ama mail adresime ulaşamadığım için sonucu göremiyorum. Kabin istihdama mail attım ne zaman dönüş olur bilmiyorum. Tüm olumlu gelen arkadaşlara belge yüklenmesi istenilen Sms beraberinde geldi mi?
Selamlar,

Bu süreçte iki tip mail atıldı tüm adaylara bir tanesi içinde belge yükleme ile alakalı bilgi olan bir diğeri de yüklemeyi sonraya bırakan mail yani içinde belge yükleme yönergesi olmayan.

Her iki maili de alan arkadaşlar tabi ki kurula girecek ama içinde belge yükleme yönlendirmesi olan adaylar öncelikli olarak katılacak kurul mülakatlarına diğer kişiler ise bir süre daha bekleyecek sanırım yani diğer bir grup olarak alacaklar bu mailleri.

Bildiğimi paylaşayım dedim :)

Arzclq

HavaPersonel.Com
Selamlar,

Bu süreçte iki tip mail atıldı tüm adaylara bir tanesi içinde belge yükleme ile alakalı bilgi olan bir diğeri de yüklemeyi sonraya bırakan mail yani içinde belge yükleme yönergesi olmayan.

Her iki maili de alan arkadaşlar tabi ki kurula girecek ama içinde belge yükleme yönlendirmesi olan adaylar öncelikli olarak katılacak kurul mülakatlarına diğer kişiler ise bir süre daha bekleyecek sanırım yani diğer bir grup olarak alacaklar bu mailleri.

Bildiğimi paylaşayım

Arzclq

HavaPersonel.Com
Selamlar,

Bildiğimi paylaşayım dedim :)
Belli ki her türlü sürecin tamamlanması ve eğitime başlanılması 2025 ve sonrasında olacak gibi duruyor. Yeni filo anca yetismis olur:)

s1ngle

HavaPersonel.Com
Selamlar herkese. Az once Thy’den video mulakatimin olumlu sonuclandigina dair mail aldim. Surecler 2025 ceyregine kadsr devam edeceginden sabirli olmamiz gerekiyor. Haber bekleyenlere duyurulur:) Herkese bol sans!
Ben de 1 Ağustos’ta girmiştim 28 Ağustos’ta olumlu mail aldım. Şimdi sıra kurul mülakatı gününü seçmekte mail bekliyorum.

elifkaraali16

HavaPersonel.Com
ben 9 ağustosta sınava girdim belge yükleme için mail geldi iki gün önce de mülakata istanbula çağırdılar 3 ekimde boy kilo kontrol ingilizce ve kurul mülakatı alacakmış mülakata çağırılan var mı aynı tarihte

Konuyu okuyanlar;