Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Sgk günüm 550 gün acaba sorun yaratırlarmı bilgisi olan varmı ? herkeste 2 yıl varmı deneyim
ilan şartında minimum 2 yıl deneyim istendiği yazıyor. ve her mailde özellikle şartları karşılamayan adaylarla devam edilmeyeceği de belirtiliyor. ilerleyen aşamalarda hizmet dökümü kontrolü sonrası olumsuz sonuçlanır süreciniz diye düşünüyorum keşke deneyimsiz olan ilana başvursaydınız daha doğru olurdu

yurt dışı sigorta geçmişini de yüklemek gerekir mi yurt dışı harici 600 küsur gün oluyor

Benim de 300 küsür gün sigorta girisim var hizmet sektöründe çıkmadık candan ümit kesilmez diyelim. Askerlik için ilan zamanı tecil sürem yetiyordu suan yetmiyor o nolacak acaba

• Like
Tepkiler: JustLich
ilan şartında minimum 2 yıl deneyim istendiği yazıyor. ve her mailde özellikle şartları karşılamayan adaylarla devam edilmeyeceği de belirtiliyor. ilerleyen aşamalarda hizmet dökümü kontrolü sonrası olumsuz sonuçlanır süreciniz diye düşünüyorum keşke deneyimsiz olan ilana başvursaydınız daha doğru olurdu
Ben kazananlardan çoğu insanda olmadığını düşünüyorum bu şartın eleme sebebi olmaz inşallah

ben 4 yıldır part time çalışıyorum sigortam 627 gün yatmış acaba sıkıntı olur mu anlamadım ben de

Bana da bugün olumlu mail geldi, prim gün sayımda da bir problem yok belgeleri yüklememi istemişler sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.