7 Haz 2024
9
0
0
Arkadaslar merhaba, evde internet yok telefondan girip riske atmak istemiyorum. Telefonun internetini bilgisayara bağlasam o şekilde girdim kopma donma olur mu? Bu sekilde giren var mi acaba

Normal bir durumda kopma donma yaşanmaz fakat birisi sizi aradığında otomatik olarak 3G'ye düşerse donma yaşanır. Diğer teknik detayları bilemiyorum.

• Like
Tepkiler: Storysrnnnn
Arkadaslar merhaba, evde internet yok telefondan girip riske atmak istemiyorum. Telefonun internetini bilgisayara bağlasam o şekilde girdim kopma donma olur mu? Bu sekilde giren var mi acaba
Hiçbir problem olmaz, telefonun çekeceği bir pozisyonda uyku moduna alarak(bütün aramaları engelle kısmını seçmeyi unutmayın ve tekrarlayan aramaları göster seçeneğini de kapatın diğer türlü ikinci aramada telefon çalacaktır). Arka planda hiçbir uygulama açmayın bu internetinizim kotasından çokça tüketmektedir. Bilgisayarınızda da üçüncü parti uygulamaların hepsini kapatın skype,discord vb uygulamalar. Sonrasında hiçbir problem olmaz. Bunu mülakattan birkaç gün önce herhangi bir uygulamadan skype gibi görüntülü görüşme gerçekleştirerek test edebilrisiniz başka bir telefondan kendinizi arayıp görüşme esnasında takılma donma var mı kontrol edebilirsiniz. Başarılar dilerim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.