Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
8 Kas 2025
3
1
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar iyi forumlar..

Video mülakatım olumlu geçti fakat aklıma takılan bazı sorularım mevcut. E-nabız geçmişimde 4 yıl önce geçirdiğim çapraz bağ operasyonum var. 2020'de de bi seans psikolog seansım var uyku problemim için gitmiştim hiçbir tanı konulmadı veya ilaç kullanmadım. Dizimde de herhangi bir hareket kısıtım yok ve MR'larım temiz. Bu bana problem yaratır mı? Ümitlerim boşa çıksın istemiyorum.

Hocam merhabalar, 2. Yabancı dilden girdiniz sanırım video mülakatınız olumlu dediginize göre ? Psikolog seansınız hakkında ilaç reçete vs yoksa sorun olmayabilir ama , sanırım çapraz bağ ameliyatı yada Menisküs ameliyatı elenme sebebi olma ihtimali çok yüksek diye biliyorum yinede zaten ön muayene sürecinde belki ek tektik isterler yeni Mr vs gibi ama olmama ihtimali var sanırım hayırlısı olsun insallah bu arada , hangi 2. Yabacı dilden girdiniz hocam ?

Hocam merhabalar, 2. Yabancı dilden girdiniz sanırım video mülakatınız olumlu dediginize göre ? Psikolog seansınız hakkında ilaç reçete vs yoksa sorun olmayabilir ama , sanırım çapraz bağ ameliyatı yada Menisküs ameliyatı elenme sebebi olma ihtimali çok yüksek diye biliyorum yinede zaten ön muayene sürecinde belki ek tektik isterler yeni Mr vs gibi ama olmama ihtimali var sanırım hayırlısı olsun insallah bu arada , hangi 2. Yabacı dilden girdiniz hocam ?
Hizmet sektörü deneyimliden girdim teşekkürler cevabınız için

• Like
Tepkiler: vanguard

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.