Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet Kurul Mülakatı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bumbalabum

Üye
20 Kas 2025
2
0
0
Meslek
Kokpit
Merhabalar,
THY kurul mülakatına girdim yaklaşık 3 gün önce ve bugün bazı adaylara ön sağlık raporu maili gelmiş. Bu mailin olumlu gelmesi kurulun olumlu sonuçlandığını göstermiyor biliyorum lakin bu mailin gelmemesi sonucun olumsuz olduğunu işaret eder mi? Aranızda veya çevrenizde daha önce kurul mülakatı olumlu sonucu aldıktan sonra sağlık maili alan oldu mu? Teşekkürler.

Hem kendi tecrübem hemde yakın çevrem ve forumdan gördüğüm kadarıyla süreciniz yüksek olasılıkla maalesef olumsuz sonuçlanacaktır. @bumbalabum

Merhabalar,
THY kurul mülakatına girdim yaklaşık 3 gün önce ve bugün bazı adaylara ön sağlık raporu maili gelmiş. Bu mailin olumlu gelmesi kurulun olumlu sonuçlandığını göstermiyor biliyorum lakin bu mailin gelmemesi sonucun olumsuz olduğunu işaret eder mi? Aranızda veya çevrenizde daha önce kurul mülakatı olumlu sonucu aldıktan sonra sağlık maili alan oldu mu? Teşekkürler.
Aynı gün mülakata gittik sanırım, benim pazartesi günü 8.30daydı. Ben de henüz mail almadım ve heyecandan kalbim kafesinden çıkacak. Ama bu umutsuz olmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Bazı adaylara giden Take Off Talks sağlık süreci online toplantısı maili de bana gelmedi. Mülakatlarım iyi geçti. Ben hem kendime hem size en azından haftaya kadar beklememizi tavsiye ediyorum. Olumsuz mail gelene kadar ikna olacak bi durum yok 🧚🏻‍♀️

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18553
Bunu tam olarak neye dayanarak söylüyorsunuz?
Ben ve benimle aynı gün giren ön sağlık gelmeyenler hepimiz olumsuz aldık başka tarihlerde giren ve yine ön sağlık almayan arkadaşlarımda aynı şekilde olumsuz aldı forumda da bu şekilde çok fazla aday var tabi ki kesin ve net bişey söyleyemem ama durum maalesef böyle.

Ben ve benimle aynı gün giren ön sağlık gelmeyenler hepimiz olumsuz aldık başka tarihlerde giren ve yine ön sağlık almayan arkadaşlarımda aynı şekilde olumsuz aldı forumda da bu şekilde çok fazla aday var tabi ki kesin ve net bişey söyleyemem ama durum maalesef böyle.
Anladım teşekkür ederim. Hangi kategoride ilandan başvurmuştunuz? Kurul mülakatına hangi gün gitmiştiniz?

Düzenleme: Ben çok yanlış anlamışım. Bu mesajlarınız kabin memurluğu için değişmiş. Kusura bakmayın arkadaşlar 🙏🏻

Merhabalar,
merhaba pazartesi gunu ben de hizmet sektorunden mulakata girdim,olumlu alanlar hizmet sektorunden mi? bana da mail gelmedi

Cevabınızı gördüm ama bence böyle bir netlik yok

Aynı gün mülakata gittik sanırım, benim pazartesi günü 8.30daydı. Ben de henüz mail almadım ve heyecandan kalbim kafesinden çıkacak. Ama bu umutsuz olmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Bazı adaylara giden Take Off Talks sağlık süreci online toplantısı maili de bana gelmedi. Mülakatlarım iyi geçti. Ben hem kendime hem size en azından haftaya kadar beklememizi tavsiye ediyorum. Olumsuz mail gelene kadar ikna olacak bi durum yok 🧚🏻‍♀️
merhaba ben de ayni bu saatte oradaydım hizmet sektoru ilanindan giris yaptim ve bir mail henuz yok ,sizin de mi bu sekilde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.