M
Muhittin34
HavaPersonel.Com
Thy nin iştiraklerine %50 zam yapıldığı haberi var AirPort haberde. Yorumları alalım arkadaşlar ne diyorsunuz zam haberiyle ilgili
Kötü, adil olmayan bir zam insanlar mutsuz.Thy nin iştiraklerine %50 zam yapıldığı haberi var AirPort haberde. Yorumları alalım arkadaşlar ne diyorsunuz zam haberiyle ilgili
24000 tl felan zamlıŞimdi bu yapılan zamla birlikte işe yeni giren bir yhm kaç parayla işe başlamış olur? Bir de vardiya primi, önlisans ve ya lisans mezunu olanlara da ekstra ücret veriliyormuş doğru mu
Yhm de Mezuniyete göre hiç duymadım fark verildiğiniŞimdi bu yapılan zamla birlikte işe yeni giren bir yhm kaç parayla işe başlamış olur? Bir de vardiya primi, önlisans ve ya lisans mezunu olanlara da ekstra ücret veriliyormuş doğru mu
bu kadar aşama bu kadar stres bu kadar zorluk sadece 24 bin için mi ya zamlı miktar bir de bu..24000 tl felan zamlı
Büyük ihtimal %50 değil %60 yapacaklar çok bir şey değişmeyecek gibi herkesin morali bozuldu kimse bu fiyatları beklemiyordubu kadar aşama bu kadar stres bu kadar zorluk sadece 24 bin için mi ya zamlı miktar bir de bu..
bu kadar aşama bu kadar stres bu kadar zorluk sadece 24 bin için mi ya zamlı miktar bir de bu..
Ajet farklı bir firmaAjet 2024 yeni yıl maaşlara %50 zam yansıtacaklar mı acaba ben onu merak ediyorum
Gelen iş teklifinde yansıtılacağı söyleniyordu. THY nin zam oranının belirlenmesini beklediklerini ve o oranda 2024 zammı uygulanmış rakamları yürürlüğe koyacakları yazıyordu yani tabiki uygulayacaklar iştirak oldukları için bu durumda.Ajet 2024 yeni yıl maaşlara %50 zam yansıtacaklar mı acaba ben onu merak ediyorum
Ajet iştirak olduğu için %50 zammı yapacaklar o zaman. Tecrübesiz maaşları ilk 3 ay 17.000 tl sonrası 19.500 tl idi bu rakamların üzerine muhtemelen %50 zam uygulanacak. Benim şahsi görüşümGelen iş teklifinde yansıtılacağı söyleniyordu. THY nin zam oranının belirlenmesini beklediklerini ve o oranda 2024 zammı uygulanmış rakamları yürürlüğe koyacakları yazıyordu yani tabiki uygulayacaklar iştirak oldukları için bu durumda.
Evet evet bu şekilde olacaktırAjet iştirak olduğu için %50 zammı yapacaklar o zaman. Tecrübesiz maaşları ilk 3 ay 17.000 tl sonrası 19.500 tl idi bu rakamların üzerine muhtemelen %50 zam uygulanacak. Benim şahsi görüşüm
Tss neden kök ücreti %40 kaldı thy iştirak şirketi birde beklemiyordum % 50 altında birde
yuzde 50 olcgini dusunursek ortalama tecrubesiz kabin memuru maasi kac olur ?Gelen iş teklifinde yansıtılacağı söyleniyordu. THY nin zam oranının belirlenmesini beklediklerini ve o oranda 2024 zammı uygulanmış rakamları yürürlüğe koyacakları yazıyordu yani tabiki uygulayacaklar iştirak oldukları için bu durumda.
25bin tl gibi bir rakam base maaslari olur tecrubesizlerin ve bunun üzerine de en az 50-60 saat uçuş saati doldurulsa, ve sezonda 1,5 katı olunca sektör ücretlerinin, aşağı yukarı 45-50 bin gibi bir rakam olur en az o da benim hesaplarıma göre tecrübesiz birininyuzde 50 olcgini dusunursek ortalama tecrubesiz kabin memuru maasi kac olur ?
Evet gelen bilgi o yönde@admin yhm maaşları çiftsiz 30 mu oldu doğru bilgi mi