AJET Thy nin iştiraklerine %50 ZAM

• Konbuyu başlatan Muhittin34
  • Başlangıç tarihi
M

Muhittin34

HavaPersonel.Com
Thy nin iştiraklerine %50 zam yapıldığı haberi var AirPort haberde. Yorumları alalım arkadaşlar ne diyorsunuz zam haberiyle ilgili

admin

admin

Admin
Moderatör
Thy nin iştiraklerine %50 zam yapıldığı haberi var AirPort haberde. Yorumları alalım arkadaşlar ne diyorsunuz zam haberiyle ilgili
Kötü, adil olmayan bir zam insanlar mutsuz.

Dünyanın hiçbir yerinde farklı ünvan ile çalışan kişiler eşit zam almazlar.

Müdürün maaşı 50 bin 25 bin zam alır, işçinin maaşı 12 bin 6 bin maaş alır. Bunun neresinde adalet..

M

malubu

HavaPersonel.Com
Bu maaş ile büyük şehirlerde nasıl geçiniyorsunuz . İş başvurum vardı . Şimdi olumlu bakamıyorum .

H

havacılık99

HavaPersonel.Com
Şimdi bu yapılan zamla birlikte işe yeni giren bir yhm kaç parayla işe başlamış olur? Bir de vardiya primi, önlisans ve ya lisans mezunu olanlara da ekstra ücret veriliyormuş doğru mu

M

malubu

HavaPersonel.Com
Şimdi bu yapılan zamla birlikte işe yeni giren bir yhm kaç parayla işe başlamış olur? Bir de vardiya primi, önlisans ve ya lisans mezunu olanlara da ekstra ücret veriliyormuş doğru mu
24000 tl felan zamlı

M

malubu

HavaPersonel.Com
Yhm de Mezuniyete göre hiç duymadım fark verildiğini

H

havacılık99

HavaPersonel.Com
bu kadar aşama bu kadar stres bu kadar zorluk sadece 24 bin için mi ya zamlı miktar bir de bu..
Büyük ihtimal %50 değil %60 yapacaklar çok bir şey değişmeyecek gibi herkesin morali bozuldu kimse bu fiyatları beklemiyordu

admin

admin

Admin
Moderatör
Yhm çiftsiz 30, işçi çiftsiz 23 binlerde maaş alır

M

Muhittin34

HavaPersonel.Com
Ajet 2024 yeni yıl maaşlara %50 zam yansıtacaklar mı acaba ben onu merak ediyorum

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Ajet 2024 yeni yıl maaşlara %50 zam yansıtacaklar mı acaba ben onu merak ediyorum
Gelen iş teklifinde yansıtılacağı söyleniyordu. THY nin zam oranının belirlenmesini beklediklerini ve o oranda 2024 zammı uygulanmış rakamları yürürlüğe koyacakları yazıyordu yani tabiki uygulayacaklar iştirak oldukları için bu durumda.

M

Muhittin34

HavaPersonel.Com
Gelen iş teklifinde yansıtılacağı söyleniyordu. THY nin zam oranının belirlenmesini beklediklerini ve o oranda 2024 zammı uygulanmış rakamları yürürlüğe koyacakları yazıyordu yani tabiki uygulayacaklar iştirak oldukları için bu durumda.
Ajet iştirak olduğu için %50 zammı yapacaklar o zaman. Tecrübesiz maaşları ilk 3 ay 17.000 tl sonrası 19.500 tl idi bu rakamların üzerine muhtemelen %50 zam uygulanacak. Benim şahsi görüşüm

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Ajet iştirak olduğu için %50 zammı yapacaklar o zaman. Tecrübesiz maaşları ilk 3 ay 17.000 tl sonrası 19.500 tl idi bu rakamların üzerine muhtemelen %50 zam uygulanacak. Benim şahsi görüşüm
Evet evet bu şekilde olacaktır

D

duygu25

HavaPersonel.Com
yuzde 50 olcgini dusunursek ortalama tecrubesiz kabin memuru maasi kac olur ?

S

Sierra

HavaPersonel.Com
yuzde 50 olcgini dusunursek ortalama tecrubesiz kabin memuru maasi kac olur ?
25bin tl gibi bir rakam base maaslari olur tecrubesizlerin ve bunun üzerine de en az 50-60 saat uçuş saati doldurulsa, ve sezonda 1,5 katı olunca sektör ücretlerinin, aşağı yukarı 45-50 bin gibi bir rakam olur en az o da benim hesaplarıma göre tecrübesiz birinin

P

Personal

HavaPersonel.Com
@admin yhm maaşları çiftsiz 30 mu oldu doğru bilgi mi

Konuyu okuyanlar;