THY Thy Mülakat Ve Işe Alım

kadir1616

HavaPersonel.Com
merhaba 9 haziranda thy teknik destek personeli kadrosu için mülakata çağırıldım sınavda ne soruyorlar hiçbir fikrim yok lütfen bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi sınav ile alakalı ne sorarlar? şimdiden teşekkür ederim

emre1371

HavaPersonel.Com
merhaba 9 haziranda thy teknik destek personeli kadrosu için mülakata çağırıldım sınavda ne soruyorlar hiçbir fikrim yok lütfen bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi sınav ile alakalı ne sorarlar? şimdiden teşekkür ederim
Sınava ne zaman girmiştiniz

emre1371

HavaPersonel.Com
daha önce girmedim ama bildiğim kadarıyla ölçüm aletlerini soruyorlar kumpas mikrometre torkmetre vs. bir sac verip onunla ölçüm yapıyorsunuz ve matkap ile sacı deldiriyorlar tutuşuna bakmak içindir muhtemelen birde matkap ucunu matkaba takıp çıkartmayı öğrenmeni tavsiye ederim ek olarak eğe ile sacını törpülemenide isteyebiliyorlarmış ama dediğim gibi bunlar sadece diğer kişilerden duyduğum bilgiler. Diye söylemiş Blog’daki bir arkadaş

kadir1616

HavaPersonel.Com
daha önce girmedim ama bildiğim kadarıyla ölçüm aletlerini soruyorlar kumpas mikrometre torkmetre vs. bir sac verip onunla ölçüm yapıyorsunuz ve matkap ile sacı deldiriyorlar tutuşuna bakmak içindir muhtemelen birde matkap ucunu matkaba takıp çıkartmayı öğrenmeni tavsiye ederim ek olarak eğe ile sacını törpülemenide isteyebiliyorlarmış ama dediğim gibi bunlar sadece diğer kişilerden duyduğum bilgiler. Diye söylemiş Blog’daki bir arkadaş
çok teşekkür ederim peki bu dedikleriniz ilk sınavda mı yoksa sınavdan sonraki mülakatta mı yaptırıldı

emre1371

HavaPersonel.Com
çok teşekkür ederim peki bu dedikleriniz ilk sınavda mı yoksa sınavdan sonraki mülakatta mı yaptırıldı
Anladığım kadarıyla İngilizce sınavından sonraki mülakatta yapılıyor bu, ilk olarak ölçüm falan yapıyorsunuz, ikinci olarak da size sorular soruyorlar ve en sonunda da İngilizce bir metin verip Türkçe’ye çevirmenizi istiyorlar. Yanlışım var ise arkadaşlar düzeltebilir

kadir1616

HavaPersonel.Com
İngilizce sınavına ne zaman girmiştiniz, bahsettiğim sınav o
şöyle herhangi bir sınava girmedim sadece thy sitesinden başvuru yapıp cv mi attım ve bu sabah mail geldi pazar günü genel yetenek ve genel ingilizce sınavı var diye

emre1371

HavaPersonel.Com
Sizinki henüz Genel Yetenek Ve İngilizce Testi, anladım

emre1371

HavaPersonel.Com
Belirli bir soru tipi yok, kelimeye dayalı. Kelime bilgin varsa yaparsın. B1 seviyesi benim düşüncem, A2 değil yani

Konuyu okuyanlar;