kadir1616

Üye
3 Haz 2024
6
3
0
merhaba 9 haziranda thy teknik destek personeli kadrosu için mülakata çağırıldım sınavda ne soruyorlar hiçbir fikrim yok lütfen bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi sınav ile alakalı ne sorarlar? şimdiden teşekkür ederim

merhaba 9 haziranda thy teknik destek personeli kadrosu için mülakata çağırıldım sınavda ne soruyorlar hiçbir fikrim yok lütfen bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi sınav ile alakalı ne sorarlar? şimdiden teşekkür ederim
daha önce girmedim ama bildiğim kadarıyla ölçüm aletlerini soruyorlar kumpas mikrometre torkmetre vs. bir sac verip onunla ölçüm yapıyorsunuz ve matkap ile sacı deldiriyorlar tutuşuna bakmak içindir muhtemelen birde matkap ucunu matkaba takıp çıkartmayı öğrenmeni tavsiye ederim ek olarak eğe ile sacını törpülemenide isteyebiliyorlarmış ama dediğim gibi bunlar sadece diğer kişilerden duyduğum bilgiler. Diye söylemiş Blog’daki bir arkadaş

daha önce girmedim ama bildiğim kadarıyla ölçüm aletlerini soruyorlar kumpas mikrometre torkmetre vs. bir sac verip onunla ölçüm yapıyorsunuz ve matkap ile sacı deldiriyorlar tutuşuna bakmak içindir muhtemelen birde matkap ucunu matkaba takıp çıkartmayı öğrenmeni tavsiye ederim ek olarak eğe ile sacını törpülemenide isteyebiliyorlarmış ama dediğim gibi bunlar sadece diğer kişilerden duyduğum bilgiler. Diye söylemiş Blog’daki bir arkadaş
çok teşekkür ederim peki bu dedikleriniz ilk sınavda mı yoksa sınavdan sonraki mülakatta mı yaptırıldı

çok teşekkür ederim peki bu dedikleriniz ilk sınavda mı yoksa sınavdan sonraki mülakatta mı yaptırıldı
Anladığım kadarıyla İngilizce sınavından sonraki mülakatta yapılıyor bu, ilk olarak ölçüm falan yapıyorsunuz, ikinci olarak da size sorular soruyorlar ve en sonunda da İngilizce bir metin verip Türkçe’ye çevirmenizi istiyorlar. Yanlışım var ise arkadaşlar düzeltebilir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.