THY Thy Mülakat Ve Işe Alım

• Konbuyu başlatan kadir1616
  • Başlangıç tarihi
K

kadir1616

HavaPersonel.Com
merhaba 9 haziranda thy teknik destek personeli kadrosu için mülakata çağırıldım sınavda ne soruyorlar hiçbir fikrim yok lütfen bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi sınav ile alakalı ne sorarlar? şimdiden teşekkür ederim

E

emre1371

HavaPersonel.Com
merhaba 9 haziranda thy teknik destek personeli kadrosu için mülakata çağırıldım sınavda ne soruyorlar hiçbir fikrim yok lütfen bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi sınav ile alakalı ne sorarlar? şimdiden teşekkür ederim
Sınava ne zaman girmiştiniz

E

emre1371

HavaPersonel.Com
daha önce girmedim ama bildiğim kadarıyla ölçüm aletlerini soruyorlar kumpas mikrometre torkmetre vs. bir sac verip onunla ölçüm yapıyorsunuz ve matkap ile sacı deldiriyorlar tutuşuna bakmak içindir muhtemelen birde matkap ucunu matkaba takıp çıkartmayı öğrenmeni tavsiye ederim ek olarak eğe ile sacını törpülemenide isteyebiliyorlarmış ama dediğim gibi bunlar sadece diğer kişilerden duyduğum bilgiler. Diye söylemiş Blog’daki bir arkadaş

K

kadir1616

HavaPersonel.Com
daha önce girmedim ama bildiğim kadarıyla ölçüm aletlerini soruyorlar kumpas mikrometre torkmetre vs. bir sac verip onunla ölçüm yapıyorsunuz ve matkap ile sacı deldiriyorlar tutuşuna bakmak içindir muhtemelen birde matkap ucunu matkaba takıp çıkartmayı öğrenmeni tavsiye ederim ek olarak eğe ile sacını törpülemenide isteyebiliyorlarmış ama dediğim gibi bunlar sadece diğer kişilerden duyduğum bilgiler. Diye söylemiş Blog’daki bir arkadaş
çok teşekkür ederim peki bu dedikleriniz ilk sınavda mı yoksa sınavdan sonraki mülakatta mı yaptırıldı

E

emre1371

HavaPersonel.Com
çok teşekkür ederim peki bu dedikleriniz ilk sınavda mı yoksa sınavdan sonraki mülakatta mı yaptırıldı
Anladığım kadarıyla İngilizce sınavından sonraki mülakatta yapılıyor bu, ilk olarak ölçüm falan yapıyorsunuz, ikinci olarak da size sorular soruyorlar ve en sonunda da İngilizce bir metin verip Türkçe’ye çevirmenizi istiyorlar. Yanlışım var ise arkadaşlar düzeltebilir

K

kadir1616

HavaPersonel.Com
İngilizce sınavına ne zaman girmiştiniz, bahsettiğim sınav o
şöyle herhangi bir sınava girmedim sadece thy sitesinden başvuru yapıp cv mi attım ve bu sabah mail geldi pazar günü genel yetenek ve genel ingilizce sınavı var diye

E

emre1371

HavaPersonel.Com
Sizinki henüz Genel Yetenek Ve İngilizce Testi, anladım

E

emre1371

HavaPersonel.Com
Belirli bir soru tipi yok, kelimeye dayalı. Kelime bilgin varsa yaparsın. B1 seviyesi benim düşüncem, A2 değil yani

K

kadir1616

HavaPersonel.Com
Ne çıkıyor acaba hiç daha önce giren yok mu bu sınava devlet sırrı mı ? 😅
bana da bugün geldi mail bakıp soruşturuyorum sizde bir şeyler öğrenirseniz yazar mısınız lütfen hem biz hemde bizden sonraki arkadaşlar bilgilensin

M

mechanic

HavaPersonel.Com
Ne çıkıyor acaba hiç daha önce giren yok mu bu sınava devlet sırrı mı ? 😅
Site de 50 defa yazılmış anlatılmış sadece 2 paragraf ben yazdım anlattım zaten,arama kısmından 2 3 tıkla ulaşabilirsiniz hocam bir deneyin derim pratik zeka önemli biraz

A

Apo6154

HavaPersonel.Com
Site de 50 defa yazılmış anlatılmış sadece 2 paragraf ben yazdım anlattım zaten,arama kısmından 2 3 tıkla ulaşabilirsiniz hocam bir deneyin derim pratik zeka önemli biraz
Bende pratik zeka yok ondan soruyorum 😁

Konuyu okuyanlar;