Thy Mülakat Tarih Ve Saat Seçimi Hatası

• Konbuyu başlatan zeynep265
  • Başlangıç tarihi
Z

zeynep265

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba, mülakat mailini bugün aldım, kimlik doğrulamasından da geçmeme rağmen "tarih ve saat dönemi dışındasınız" hatasından dolayı ilerleyemedim, seçim yapamadım. 5 ağustos sonmuş, bu hatayı daha önce alan var mı? bugün de perşembe, çoğu yer h sonu kapalı napıcam bilmiyorum lütfen yardımlaşalım, bu sorunu yaşayıp da sonra çözmüş olanlar varsa nasıl yaptığını rica etsem anlatabilir mi?

T

thyadayiyim

HavaPersonel.Com
bana da mail geldi, uzun zamandır forumda gelmeyenler olumsuzdur bu saatten sonra gelmez yazanlara kapak olsun aklın yolu bir sabır ve sonuc

Ü

Üye silindi 8845

90hijb1.jpeg

Perşembe günü mail gönderilen gün, sunucular çökmüş. Birazdan düzelir, geçen gün de olmuştu.

B

bycn

HavaPersonel.Com
Sınav tarihleriniz ne zamandi ? 19 temmuzda giren oldu mu ?

B

bektaş

HavaPersonel.Com
Merak ettiğim bir şey var. Tarih seçimlerini kaç gün sonraya veriyorlar ? Bilgisi olan var mı?

B

bycn

HavaPersonel.Com
Video mülakat a giriş tarihlerini merak ediyorum 😅

Ü

Üye silindi 8845

Girdiniz mi siz mülakata

Evet. Ana başlığa yazmıştım deneyimlerimi. Oradan devam:

Z

zeynep265

HavaPersonel.Com
90hijb1.jpeg

Perşembe günü mail gönderilen gün, sunucular çökmüş. Birazdan düzelir, geçen gün de olmuştu.
inşallah ya bana böyle demedi direkt "tarih ve saat dönemi dışındasınız mail gelmesini bekleyin" dedi çevik

Z

zeynep265

HavaPersonel.Com
bana da mail geldi, uzun zamandır forumda gelmeyenler olumsuzdur bu saatten sonra gelmez yazanlara kapak olsun aklın yolu bir sabır ve sonuc
yok ya öyle düşünmeyin sıra sıra hepsi kaç aday var...

Z

zeynep265

HavaPersonel.Com
arkadaşlar, benim sorduğum soruya yanıt verebilecek olan var mı? bu hatayı daha önce almış olan arkadaşlarımız nasıl çözdü sonrasında merak ediyorum

Konuyu okuyanlar;