Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
3 Tem 2025
5
1
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, yüz yüze mülakatta kadın adaylar için etek giymek zorunlu mu yoksa pantolon da giyilebilir mi? Ve sizce hangisi daha mantıklı olur?

Arkadaşlar merhaba, yüz yüze mülakatta kadın adaylar için etek giymek zorunlu mu yoksa pantolon da giyilebilir mi? Ve sizce hangisi daha mantıklı olur?
hayır etek giymek zorunlu değil, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyebilirsin bence. etek giydiğinde çorabını çıkartmanı istiyorlar bacaklarında herhangi yara iz vs. var mı diye bakmak için bilgin olsun :)

İstediğiniz gibi giyinebilirsiniz (Ben sırt dekoltesi olan aday bile gördüm, kesinlikle önermiyorum :D ). Formal giyim tarzında olmamız önerildiği için iki seçenek de mantıklı. :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.