THY Thy Mülakat Erteleme

• Konbuyu başlatan asparagus
  • Başlangıç tarihi
A

asparagus

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar iyi günler;
Bu haftanın ilerleyen günlerinde mülakat ve boy kilo kontrolü için çağrıldım bir çok kişi gibi. Kişisel sebeplerden dolayı yetişememe ihtimalim var. Daha önce böyle bir durumda kalan oldu mu? Sizce bir e posta ile erteletmek istesem kısa sürede dönüş alabilir miyim? Deneyimlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

J

johnfrieda

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar iyi günler;
Bu haftanın ilerleyen günlerinde mülakat ve boy kilo kontrolü için çağrıldım bir çok kişi gibi. Kişisel sebeplerden dolayı yetişememe ihtimalim var. Daha önce böyle bir durumda kalan oldu mu? Sizce bir e posta ile erteletmek istesem kısa sürede dönüş alabilir miyim? Deneyimlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Durumunuzu açıklayarak mail atın yardımcı olurlar

Z

zidancan10

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar iyi günler;
Merhaba ne zaman video mülakatına girdiniz ve ne zaman size olumlu sonuç geldi?

B

Barıssss

HavaPersonel.Com
Hatırladığım kadarıyla 8 temmuz, olumlu sonuç ise bir kaç gün önce
Ben 22 temmuzda sınava girdim fakat bana anket maili gelmedi sadece VireUp'tan onaylandığına dair mail geldi. Sizde de böyle mi oldu acaba? Yani 22 temmuzda giren bir kişiye onaylandıysa onay maili veya anket maili ne zaman gelir?

H

hyprisonn

HavaPersonel.Com
Ertelediklerini daha önce duymadım, yapacaklarından da emin değilim. Çok fazla başvuru var elemeye yer arıyorlar

Konuyu okuyanlar;