Kvothe

Üye
28 Eyl 2024
61
21
35
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. 23 temmuzda online ingilizce mülakatına girdim ardından 2 ağustosta olumlu geçtiğine dair mail geldi ve aynı mailde belgeleri yüklemem rica edildi. Belgeleri yükledim ve hala daha herhangi bir davet gelmedi. Sadece askerliğimden dolayı mı elendim diye düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü askerlik tecil durumum belgeyi gönderdiğimde 1 yıl 10 aydı. Belgeleri yükledikten sonra askerlik tecilimi uzatabileceğime dair bir tane mail yazdım ama yine o maile de dönüş olmadı. Sonuç olarak hala daha herhangi bir dönüş bekliyorum iki ay oldu neredeyse ve bu süreçte hayalim olan iş benim için bir kabus oldu. Sizler ne düşünüyorsunuz?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 9815
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. 23 temmuzda online ingilizce mülakatına girdim ardından 2 ağustosta olumlu geçtiğine dair mail geldi ve aynı mailde belgeleri yüklemem rica edildi. Belgeleri yükledim ve hala daha herhangi bir davet gelmedi. Sadece askerliğimden dolayı mı elendim diye düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü askerlik tecil durumum belgeyi gönderdiğimde 1 yıl 10 aydı. Belgeleri yükledikten sonra askerlik tecilimi uzatabileceğime dair bir tane mail yazdım ama yine o maile de dönüş olmadı. Sonuç olarak hala daha herhangi bir dönüş bekliyorum iki ay oldu neredeyse ve bu süreçte hayalim olan iş benim için bir kabus oldu. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bende 10 agustos yükledim belge hala ses yok anlamadım

En sonunda dayanamayıp aradım durumumdan bahsettim bana sürecin uzun sürdüğü bu kadar beklememin normal olduğunu söylediler. Belgelerden dolayı elenmiş olsan çoktan geri dönüş olurdu dediler.

bana da 29 ağustosta olumlu mail geldi belgeyle ilgili bir şey yazmıyordu ekime gireceğiz hâlâ bekliyorum acaba olumlu maili yanlış mı gönderdiler diye düşünmeye başladım bile
Benimde aynı 29 Ağustos'ta olumlu maili geldi belge yükleme istemediler sadece olumlu olduğunu söylediler. Neden acaba?

Arkadaşlar fazla telaş yapıyorsunuz süreç 2025 bahara kadar devam edecek diye mailde belirttiler zaten. Sırayla dönüşler yapılıyor

• Like
Tepkiler: _0x90
bana da 29 ağustosta olumlu mail geldi belgeyle ilgili bir şey yazmıyordu ekime gireceğiz hâlâ bekliyorum acaba olumlu maili yanlış mı gönderdiler diye düşünmeye başladım bile
Yok bence sizi biraz daha bekletecekler ben belge yükledim 2 aydır bekliyorum süreç inanılmaz yavaş ilerliyor bu süreçte işinize gücünüze odaklanın bence ben öyle yapıyorum olumlu mail geldiyse kurula gireceksiniz kesinlikle onu kesin öğrendim diyebilirim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.