THY Thy Mülakat Daveti Hala Gelmedi.

• Konbuyu başlatan Kvothe
  • Başlangıç tarihi
K

Kvothe

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. 23 temmuzda online ingilizce mülakatına girdim ardından 2 ağustosta olumlu geçtiğine dair mail geldi ve aynı mailde belgeleri yüklemem rica edildi. Belgeleri yükledim ve hala daha herhangi bir davet gelmedi. Sadece askerliğimden dolayı mı elendim diye düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü askerlik tecil durumum belgeyi gönderdiğimde 1 yıl 10 aydı. Belgeleri yükledikten sonra askerlik tecilimi uzatabileceğime dair bir tane mail yazdım ama yine o maile de dönüş olmadı. Sonuç olarak hala daha herhangi bir dönüş bekliyorum iki ay oldu neredeyse ve bu süreçte hayalim olan iş benim için bir kabus oldu. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Xkleimec

Xkleimec

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. 23 temmuzda online ingilizce mülakatına girdim ardından 2 ağustosta olumlu geçtiğine dair mail geldi ve aynı mailde belgeleri yüklemem rica edildi. Belgeleri yükledim ve hala daha herhangi bir davet gelmedi. Sadece askerliğimden dolayı mı elendim diye düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü askerlik tecil durumum belgeyi gönderdiğimde 1 yıl 10 aydı. Belgeleri yükledikten sonra askerlik tecilimi uzatabileceğime dair bir tane mail yazdım ama yine o maile de dönüş olmadı. Sonuç olarak hala daha herhangi bir dönüş bekliyorum iki ay oldu neredeyse ve bu süreçte hayalim olan iş benim için bir kabus oldu. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bende 10 agustos yükledim belge hala ses yok anlamadım

L

Lumenflower

HavaPersonel.Com
Kontenjan dolduğu için olma ihtimali nedir?

K

Kvothe

HavaPersonel.Com
En sonunda dayanamayıp aradım durumumdan bahsettim bana sürecin uzun sürdüğü bu kadar beklememin normal olduğunu söylediler. Belgelerden dolayı elenmiş olsan çoktan geri dönüş olurdu dediler.

T

tuğbakgn

Bende 10 agustos yükledim belge hala ses yok anlamadım
bana da 29 ağustosta olumlu mail geldi belgeyle ilgili bir şey yazmıyordu ekime gireceğiz hâlâ bekliyorum acaba olumlu maili yanlış mı gönderdiler diye düşünmeye başladım bile

S

shfiemz

bana da 29 ağustosta olumlu mail geldi belgeyle ilgili bir şey yazmıyordu ekime gireceğiz hâlâ bekliyorum acaba olumlu maili yanlış mı gönderdiler diye düşünmeye başladım bile
Benimde aynı 29 Ağustos'ta olumlu maili geldi belge yükleme istemediler sadece olumlu olduğunu söylediler. Neden acaba?

T

tuğbakgn

Benimde aynı 29 Ağustos'ta olumlu maili geldi belge yükleme istemediler sadece olumlu olduğunu söylediler. Neden acaba?
hiç anladım ki kontenjan dolduğu için mi dönmediler yoksa

E

Elif nacir

Arkadaşlar fazla telaş yapıyorsunuz süreç 2025 bahara kadar devam edecek diye mailde belirttiler zaten. Sırayla dönüşler yapılıyor

Xkleimec

Xkleimec

Yok bence sizi biraz daha bekletecekler ben belge yükledim 2 aydır bekliyorum süreç inanılmaz yavaş ilerliyor bu süreçte işinize gücünüze odaklanın bence ben öyle yapıyorum olumlu mail geldiyse kurula gireceksiniz kesinlikle onu kesin öğrendim diyebilirim

A

arkagalley

Slm arkadaşlar bende aynı durumdayım,
23 Temmuz video mülakat 2 Ağustos olumlu mail belgeler derken 2 ay oldu hala mülakat daveti bekliyoruz.
Oysaki eğitim sınıfı başlamış diye entry okudum diğer başlıklarda:((
Umarım en kısa sürede hepimize dönüş yaparlar elimiz kolumuz bağlı olmasın.
Başka gelişme elde eden var mı?

U

user62131125152111212

Dün davetler geldi

A

Aliss

29 ağustosta olumlu mail gelmişti. Şimdi belgeleri yüklemem için 6 ekime kadar zamanım olduguna dair Bi mail aldım. Mülakat için ne zaman mail gelir acaba? Hemen gelmez inşallah 4 kilo almam lazım

K

krebblokkilec

Arkadaslarr bana belge yuklemek icin mail gelmis.. Mülakat daveti kaç hafta icerisinde geliyor ortalama bilen var midir? Askerlik tecilim bitebilir çünkü uzatayım diye dedim..

T

tuğbakgn

29 ağustosta olumlu mail gelmişti. Şimdi belgeleri yüklemem için 6 ekime kadar zamanım olduguna dair Bi mail aldım. Mülakat için ne zaman mail gelir acaba? Hemen gelmez inşallah 4 kilo almam lazım
bol bol cicibebe yiyin faydası olur bence, bana da 29 ağustosta mail gelmişti ama belge maili henüz gelmedi demek ki 29’lara daha yeni yeni dönüş yapılıyor

A

Aliss

bol bol cicibebe yiyin faydası olur bence, bana da 29 ağustosta mail gelmişti ama belge maili henüz gelmedi demek ki 29’lara daha yeni yeni dönüş yapılıyor
Başladım ona ama umarım 4 kilo alabilirim. Size de bugun yarın gelir. Yeni yeni mailler gelmeye başladı

Konuyu okuyanlar;