THY Thy Mühendis Genel Yetenek Ve Genel Ingilizce Sınavına Kaç Kişi Giriyor?

adsoo

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

Ben genel yetenek ve genel ingilizce sınavı için davet aldım fakat hatayda yaşıyorum git gel yapmam 5 bin TL yi geçiyor, sınav konusunda aşırı kendime güvenmiyorum, eğer sınava 5 10 bin kişi giriyorsa hiç denemeyeceğim bile, tahmini olan veya sınava giren kişilerden bilgi alabilir miyim lütfen.

normstar

HavaPersonel.Com
Sadece bir günde ortalama 1200 kişi civarı ki sanırım 7-8 defadır sınav yapılıyor. Ortalama 8.500-10000 arasi

sonson

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

Ben genel yetenek ve genel ingilizce sınavı için davet aldım fakat hatayda yaşıyorum git gel yapmam 5 bin TL yi geçiyor, sınav konusunda aşırı kendime güvenmiyorum, eğer sınava 5 10 bin kişi giriyorsa hiç denemeyeceğim bile, tahmini olan veya sınava giren kişilerden bilgi alabilir miyim lütfen.
Hangi güne davet aldın? Ben dürüst olayım İstanbul da yaşamasaydım girmezdim. Kesinlikle 10bin kişiden fazla girdi, girecek ve taş çatlasa 250 kişi alırlar.

ozkarakasogluu

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

Eğer İngilizcede 13-14 yapamam diyorsan gelme kardeşim çünkü ortalama 13-14 net gerekiyor ama denemeye değer mi bence değer ama İngilizcene güvenmiyorsan hiç gerek yok

Recepkara

HavaPersonel.Com
10bin üstü kişi girecek tahminim 100 kişi belki alırlar belki almazlar. 250 çok büyük bir rakam gibi geliyor. bu 100 kişinin 25i referanslı olsa 75 kişilik yer kalır bizlere

orqok95

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sınava girilen günün bir önemi var mı şimdi ilk gün aynı neti almakla son gün mesela o neti almanın bir farkı var mı yani bir kota var mı en başta elemede sayı yüzünden ?

basakyaglici

HavaPersonel.Com
Yanımızda giderken herhangi bir belge götürmemize gerek var mı arkadaşlar? Siteye yükledim.

normstar

HavaPersonel.Com
Kimliğiniz ve sınava davet maili gerekli sadece

Apo6154

HavaPersonel.Com
Arkadaş haklı ben gittiğimde saat 14.30 oturumuna girdim 200 kişi vardı bizden sonra 16.30 oturumu da varmış. Öğleden öncede olduğunu düşünün günlük en az 800 kişi giriyordur sınava ve bayadır giren var referansı olanlar hariç ben pek girebilen olacağını zannetmiyorum. Ama alınacak sayı vs hiç bir şey belli değil en az hadi günlük 600 kişi girsin 10 15 gündür her gün sınav var sanırım hadi 10 gün olsun en az 6 bin kişi yapar

Apo6154

HavaPersonel.Com
Arkadaş haklı ben gittiğimde saat 14.30 oturumuna girdim 200 kişi vardı bizden sonra 16.30 oturumu da varmış. Öğleden öncede olduğunu düşünün günlük en az 800 kişi giriyordur sınava ve bayadır giren var referansı olanlar hariç ben pek girebilen olacağını zannetmiyorum. Ama alınacak sayı vs hiç bir şey belli değil en az hadi günlük 600 kişi girsin 10 15 gündür her gün sınav var sanırım hadi 10 gün olsun en az 6 bin kişi yapar
Yinede son karar senin mention açan arkadaş, bu işler birazda nasip kader kısmet o risk sana kalmış. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah

normstar

HavaPersonel.Com
Sınav sonucunu olumlu ya da olumsuz diye aciklarken referansa bakıp mi açıklarlar diyorsunuz?

Apo6154

HavaPersonel.Com
Sınav sonucunu olumlu ya da olumsuz diye aciklarken referansa bakıp mi açıklarlar diyorsunuz?
Bilmiyorum hocam bende ama arkadaşın dediği gibi mülakat sürecinde sanırım öyle olabilir. Yani bende tam bilmiyorum ama insanoğlu fırsatını bulan çevresini konuşturur boş bırakmaz biliyorsunuz.

ozkarakasogluu

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sınava girilen günün bir önemi var mı şimdi ilk gün aynı neti almakla son gün mesela o neti almanın bir farkı var mı yani bir kota var mı en başta elemede sayı yüzünden ?
Sınavlarda Çan sistemi var girdiğin oturumda ki net sayısının üstünde alman lazım genelde sınavlarda ortalama 14-15 net çıkıyormuş

Konuyu okuyanlar;