adsoo

Üye
30 May 2024
3
0
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben genel yetenek ve genel ingilizce sınavı için davet aldım fakat hatayda yaşıyorum git gel yapmam 5 bin TL yi geçiyor, sınav konusunda aşırı kendime güvenmiyorum, eğer sınava 5 10 bin kişi giriyorsa hiç denemeyeceğim bile, tahmini olan veya sınava giren kişilerden bilgi alabilir miyim lütfen.

Sadece bir günde ortalama 1200 kişi civarı ki sanırım 7-8 defadır sınav yapılıyor. Ortalama 8.500-10000 arasi

Merhaba arkadaşlar,

Ben genel yetenek ve genel ingilizce sınavı için davet aldım fakat hatayda yaşıyorum git gel yapmam 5 bin TL yi geçiyor, sınav konusunda aşırı kendime güvenmiyorum, eğer sınava 5 10 bin kişi giriyorsa hiç denemeyeceğim bile, tahmini olan veya sınava giren kişilerden bilgi alabilir miyim lütfen.
Hangi güne davet aldın? Ben dürüst olayım İstanbul da yaşamasaydım girmezdim. Kesinlikle 10bin kişiden fazla girdi, girecek ve taş çatlasa 250 kişi alırlar.

Merhaba arkadaşlar,

Eğer İngilizcede 13-14 yapamam diyorsan gelme kardeşim çünkü ortalama 13-14 net gerekiyor ama denemeye değer mi bence değer ama İngilizcene güvenmiyorsan hiç gerek yok

10bin üstü kişi girecek tahminim 100 kişi belki alırlar belki almazlar. 250 çok büyük bir rakam gibi geliyor. bu 100 kişinin 25i referanslı olsa 75 kişilik yer kalır bizlere

Arkadaşlar sınava girilen günün bir önemi var mı şimdi ilk gün aynı neti almakla son gün mesela o neti almanın bir farkı var mı yani bir kota var mı en başta elemede sayı yüzünden ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.