Axely

Üye
4 Şub 2025
3
0
0
Lise öğrencisiyim staj başvurusu yapıcam ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.THY Kariyerden fln hesap oluşturdum cv falanda ayaraladım ama nasıl havaalanlarına başvuru yapıcam hiçbir fikrim yok.
Yardımcı olurmusunuz.

THY'nin lise için sağladığı staj olanağı var mı, emin değilim. Üniversite öğrencileri yetenek kapısı platformundan staj başvurusu yapabiliyor, orayı bir deneyin. Ancak dediğim gibi, genel anlamda lise için staj fırsatı sunmuyorlar diye biliyorum.

THY'nin lise için sağladığı staj olanağı var mı, emin değilim. Üniversite öğrencileri yetenek kapısı platformundan staj başvurusu yapabiliyor, orayı bir deneyin. Ancak dediğim gibi, genel anlamda lise için staj fırsatı sunmuyorlar diye biliyorum.
Okulda yapılıyor dedi hocalarım siz ayarlayın fln dediler bende burda net bı bilgi almak istedim mail flnmı atıyoruz acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.