THY Thy Kurul Mülakatı Için Öneriler

• Konbuyu başlatan delfinok
  • Başlangıç tarihi
D

delfinok

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açıyorum çünkü özellikle mülakattan geçebilmek için önerileri olan arkadaşların ne düşündüğünü merak ediyorum. Umarım bu işi isteyen herkes işi alır :)

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açıyorum çünkü özellikle mülakattan geçebilmek için önerileri olan arkadaşların ne düşündüğünü merak ediyorum. Umarım bu işi isteyen herkes işi alır :)
Şirket ile ilgili bilgileri iyi bir şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim. Uçak sayısı, idari yöneticilerin isimleri, logo anlamı, uçulan destinasyon sayısı gibi

Birde giyim olarak şık olmak ve bakımlı olmak önemli, mesela erkekler için saç sakal traşının düzgün bir şekilde yapılması ve takım elbise giyilmesi gibi

Online ingilizce mülakata girmişmiydiniz eğer girdiyseniz nasıl geçti mülakatınız

R

rüveydaduru

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba
Mülakat tarihi seçme maili bugün geldi.
Mavi linke tıkladığımda asistan çıkıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Online İngilizce mülakatlar 16 Ağustos Cuma günü bitiyor

23 Ağustos Cuma günü de online mülakata giren son grubun genel merkez'de görüşmeleri bitecek sanırım

O yüzden hiç mail almayanlar 26 Ağustos Pazartesi günün'den itibaren mail bekleyecek büyük ihtimal

Çünkü genel merkez'de kurul mülakatı, yüz yüze İngilizce mülakatı, boy kilo kontrolü ve sağlık aşamalarında eleneler'den dolayı mail gelmeye devam edecek bence

Şu an neye göre çağırıyorlar kimse anlamadı ve bilmiyor, yüksek puanlara olumlu gittiğini varsayarsak kalan günler'de her hafta sırayla 2. 3. 4. 5. ve 6. gruptan bu şekilde çağırmaya devam edecekler sanırım

En sonunda ise her gruptan olacak şekilde 1.'nin orta puanları, 2.'nin orta puanları, 2'nün orta puanları 3.'nün orta puanları gibi sırayla hiç mail almayan kişilere dönüş yapmaya başlayacaklar bence

İnşallah olumlu gelir bize de

N

nonetheless

HavaPersonel.Com
Şirket ile ilgili bilgileri iyi bir şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim. Uçak sayısı, idari yöneticilerin isimleri, logo anlamı, uçulan destinasyon sayısı gibi

Birde giyim olarak şık olmak ve bakımlı olmak önemli, mesela erkekler için saç sakal traşının düzgün bir şekilde yapılması ve takım elbise giyilmesi gibi

Online ingilizce mülakata girmişmiydiniz eğer girdiyseniz nasıl geçti mülakatınız
Hayir ben gecen sene kurul mulakatina girdim ve ordaki gorevli beyfendi kesinlikle bu tur sorularin sorulmayacagini soyledi ve sorulmadi da

M

Munla

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatına giren arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi ?

D

delfinok

HavaPersonel.Com

Mülakatım gayet iyi geçti ama hala bir mail almadım. Dolayısıyla beklemedeyim... Ama bana sorarsanız iyi bir mülakattı.

C

cemil

HavaPersonel.Com
Mülakatım gayet iyi geçti ama hala bir mail almadım. Dolayısıyla beklemedeyim... Ama bana sorarsanız iyi bir mülakattı.
Umarım iyi sonuçlanır ne gibi sorular çıktı deneyimlerinizi paylaşır mısınız acaba

Konuyu okuyanlar;