llcxmbsll
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kurulda kısa durup olumlu olumsuz mail alanlar var mı?
Ne kadar kısa durdunuz? Kaç soru soruldu? Soru sormayan kurul üyesi var mıydı?Arkadaşlar kurulda kısa durup olumlu olumsuz mail alanlar var mı?
Peki cidden tüm süreçlerin ortalaması alındığı (ingilizce vs) doğru mu yoksa sadece kurul mülakatına mı bakıyorlar son kararı verirken?Sadece 5 dk sürüp 2 soruya cevap verip olumlu olan da var 15-20 dk soru cevap sohbet yapış olumlu alanlar da, var kurul sizden sadece kendiniz olmanızı istiyor. Yapmacık olmayın, kendinizi olduğunuz gibi tanıtın karşılarında yeterli ki sizi değerlendirebilsinler
Çağırma öncelikleri genellikle her süreçte en yüksek puanı alan adaylar, yine de en belirleyici kurul mülakatı oluyor. Ne kadar erken çağırıldıysanız mülakata o kadar şanslısınızPeki cidden tüm süreçlerin ortalaması alındığı (ingilizce vs) doğru mu yoksa sadece kurul mülakatına mı bakıyorlar son kararı verirken?
Mülakattan sonra karar verilirken diyorum çağırılma sürecinden sonraÇağırma öncelikleri genellikle her süreçte en yüksek puanı alan adaylar, yine de en belirleyici kurul mülakatı oluyor. Ne kadar erken çağırıldıysanız mülakata o kadar şanslısınız
Mülakatta belirleniyordur yada iki haftalık bir havuz oluşturup oradan seçiyorlardırMülakattan sonra karar verilirken diyorum çağırılma sürecinden sonra
İki haftalık havuz oluşturma fikri de mantıklı geldi. Mülakatta belirlense haftalarca mülakat sonucu beklemek anlamsız olurduMülakatta belirleniyordur yada iki haftalık bir havuz oluşturup oradan seçiyorlardır
Siz hangi gün girmiştinizBenim mülakatım da çok kısa sürdü. cv ile alakalı 2 3 soru sordular 3 kurul üyesinden ikisi neredeyse hiç konuşmadılar soru da sormadılar. çok hızlı oldu bittiye geldi ve en son mülakata giren bendim artık mesaileri bitmişti.
Daha sonuç gelmedi ama bu şekilde gelişmiş olması biraz üzdü açıkcası, olumsuz olacağını düşündürttü.
2 Hafta içinde sonuç gelecek dediler bekleyip göreceğiz artık
24 ekim perşembeSiz hangi gün girmiştiniz
Ben yıllarca hep kendi işimi yaptım başkasının yanında hiç sigortalı çalışmadım acaba bu bir dezavantaj olur mu diye çok merak ediyorum doğrusuben de bugün kuruldan çıktım benim de pek uzun sürmedi fakat tüm kurul üyeleri sorular sordular iş deneyimim yok daha öncesinden sanıyorum bu yüzden kısa sürdü acaba ne kadar sonrasında dönüş yaparlar il dışından katildim da
Bir kişi sormadı sadece onun harici aktif konuştuk ben de hepsine bakarak iletişim kurdum çünkü. 5-6 dakika sürdü sanıyorum 4-5 soru soruldu yaklaşıkNe kadar kısa durdunuz? Kaç soru soruldu? Soru sormayan kurul üyesi var mıydı?
Umarım öyle olur, gayet dürüst bir şekilde kendim olarak cevaplandırdım ama akıbeti ne olur bilemiyorumSadece 5 dk sürüp 2 soruya cevap verip olumlu olan da var 15-20 dk soru cevap sohbet yapış olumlu alanlar da, var kurul sizden sadece kendiniz olmanızı istiyor. Yapmacık olmayın, kendinizi olduğunuz gibi tanıtın karşılarında yeterli ki sizi değerlendirebilsinler
Kesin geliyor bu hafta atarlar, belki biraz daha uzar10 ekimde mülakata girdim halen dönüş almadım olumsuz mail de kesin geliyor mu
Ben eğitim hayatıma ara verdim onunla ilgili soru yönelttiler mesela. Bu konuda da sorgulayabilirler sizi ama bence dezavantaj olmaz istenileni verirsenizBen yıllarca hep kendi işimi yaptım başkasının yanında hiç sigortalı çalışmadım acaba bu bir dezavantaj olur mu diye çok merak ediyorum doğrusu