THY Thy Kurul Kısa Geçenler

• Konbuyu başlatan llcxmbsll
  • Başlangıç tarihi
llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kurulda kısa durup olumlu olumsuz mail alanlar var mı?

Denemeyenmontaigne

Denemeyenmontaigne

HavaPersonel.Com
Sadece 5 dk sürüp 2 soruya cevap verip olumlu olan da var 15-20 dk soru cevap sohbet yapış olumlu alanlar da, var kurul sizden sadece kendiniz olmanızı istiyor. Yapmacık olmayın, kendinizi olduğunuz gibi tanıtın karşılarında yeterli ki sizi değerlendirebilsinler

durmusnay

durmusnay

HavaPersonel.Com
Sadece 5 dk sürüp 2 soruya cevap verip olumlu olan da var 15-20 dk soru cevap sohbet yapış olumlu alanlar da, var kurul sizden sadece kendiniz olmanızı istiyor. Yapmacık olmayın, kendinizi olduğunuz gibi tanıtın karşılarında yeterli ki sizi değerlendirebilsinler
Peki cidden tüm süreçlerin ortalaması alındığı (ingilizce vs) doğru mu yoksa sadece kurul mülakatına mı bakıyorlar son kararı verirken?

Denemeyenmontaigne

Denemeyenmontaigne

HavaPersonel.Com
Peki cidden tüm süreçlerin ortalaması alındığı (ingilizce vs) doğru mu yoksa sadece kurul mülakatına mı bakıyorlar son kararı verirken?
Çağırma öncelikleri genellikle her süreçte en yüksek puanı alan adaylar, yine de en belirleyici kurul mülakatı oluyor. Ne kadar erken çağırıldıysanız mülakata o kadar şanslısınız

durmusnay

durmusnay

HavaPersonel.Com
Çağırma öncelikleri genellikle her süreçte en yüksek puanı alan adaylar, yine de en belirleyici kurul mülakatı oluyor. Ne kadar erken çağırıldıysanız mülakata o kadar şanslısınız
Mülakattan sonra karar verilirken diyorum çağırılma sürecinden sonra

durmusnay

durmusnay

HavaPersonel.Com
B

bobby

HavaPersonel.Com
Benim mülakatım da çok kısa sürdü. cv ile alakalı 2 3 soru sordular 3 kurul üyesinden ikisi neredeyse hiç konuşmadılar soru da sormadılar. çok hızlı oldu bittiye geldi ve en son mülakata giren bendim artık mesaileri bitmişti.
Daha sonuç gelmedi ama bu şekilde gelişmiş olması biraz üzdü açıkcası, olumsuz olacağını düşündürttü.
2 Hafta içinde sonuç gelecek dediler bekleyip göreceğiz artık

durmusnay

durmusnay

HavaPersonel.Com
Benim mülakatım da çok kısa sürdü. cv ile alakalı 2 3 soru sordular 3 kurul üyesinden ikisi neredeyse hiç konuşmadılar soru da sormadılar. çok hızlı oldu bittiye geldi ve en son mülakata giren bendim artık mesaileri bitmişti.
Daha sonuç gelmedi ama bu şekilde gelişmiş olması biraz üzdü açıkcası, olumsuz olacağını düşündürttü.
2 Hafta içinde sonuç gelecek dediler bekleyip göreceğiz artık
Siz hangi gün girmiştiniz

K

kevxtu

HavaPersonel.Com
ben de bugün kuruldan çıktım benim de pek uzun sürmedi fakat tüm kurul üyeleri sorular sordular iş deneyimim yok daha öncesinden sanıyorum bu yüzden kısa sürdü acaba ne kadar sonrasında dönüş yaparlar il dışından katildim da

E

Emre61

HavaPersonel.Com
ben de bugün kuruldan çıktım benim de pek uzun sürmedi fakat tüm kurul üyeleri sorular sordular iş deneyimim yok daha öncesinden sanıyorum bu yüzden kısa sürdü acaba ne kadar sonrasında dönüş yaparlar il dışından katildim da
Ben yıllarca hep kendi işimi yaptım başkasının yanında hiç sigortalı çalışmadım acaba bu bir dezavantaj olur mu diye çok merak ediyorum doğrusu

Sekolas

Sekolas

HavaPersonel.Com
10 ekimde mülakata girdim halen dönüş almadım olumsuz mail de kesin geliyor mu

L

lupelius

HavaPersonel.Com
Bana sadece 2 soru soruldu, ben sorulara uzun uzun cevap verdim. Yanılmıyorsam sadece bir kurul üyesi soru sordu. Benim açımdan olumlu geçti ama bi tık kısa sürmesi kafamda soru işareti açıkçası. İngilizce mülakatta da 2 adet soru soruldu, ben konudan konuya atladım diyebilirim :d

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Benim çok alakasız yerden sordular, gergin değildim bence iyi geçti ama geçmişte eğitime ara vermemle ilgili yüklendiler bence şuan bu mesleği yapmamla hiçbir alakası yok çünkü kariyer hayatı iyi biriyken talihsizlikler yaşadım ve karşı taraf böyle görmeyebilir. Ondan dolayı gerildim ama 4-5 soru yöneltildi sadece hızlı geçti hemencecik konuştuk ve ben geçen sene bir kez daha girdim onda çok iyi hissetmiştim ve 10 dakika sürmüştü son adaydım ama onda olumsuz geldi. Umarım bu tam tersi olur tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, her şey gönlünüzce olsun

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Ne kadar kısa durdunuz? Kaç soru soruldu? Soru sormayan kurul üyesi var mıydı?
Bir kişi sormadı sadece onun harici aktif konuştuk ben de hepsine bakarak iletişim kurdum çünkü. 5-6 dakika sürdü sanıyorum 4-5 soru soruldu yaklaşık

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Umarım öyle olur, gayet dürüst bir şekilde kendim olarak cevaplandırdım ama akıbeti ne olur bilemiyorum

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Ben yıllarca hep kendi işimi yaptım başkasının yanında hiç sigortalı çalışmadım acaba bu bir dezavantaj olur mu diye çok merak ediyorum doğrusu
Ben eğitim hayatıma ara verdim onunla ilgili soru yönelttiler mesela. Bu konuda da sorgulayabilirler sizi ama bence dezavantaj olmaz istenileni verirseniz

Konuyu okuyanlar;